Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím.

Nikde jsem nenašel návod jak na to tak snad jsem nehledal špatně.

Každopadně potřebuju sundat zadní nárazník na fabii dvojce, ocenil bych rady nebo návod jak na to, popř. info na co si dát pozot.

Děkuji mnohokrát

Uchytenie+demontaz zadneho naraznika je rovnaka jak u FABIE 1.

• 2 roky později...

Ahoj

nevíte někdo čím a jak se vyndavají ty plastový nýty ze spoda nárazníku?

Upraveno od Smiegel

dokažeš se dostat z druhe strany ? , ja když jsem si lehnul pod auto tak jsem je vymačkunl nasazovacim kličem ,ale rozměr si už nevspomenu

díky za info,zkusím :-)

viš jak , tou dirou v tom kliči to fajně zmačkeš a pak už jen vytahneš ;) taky to byl porod než jsem na to přišel :D

• 1 rok později...

Ahoj,

hodil by se mi návod pro demontáž zadního nárazníku na Fabii 1, ale předchozí odkaz na obrázkový návod je mrtvý. Díky za pomoc

1 -  Matice 2 -  5 Nm 3 -  Nárazník q demontáž: –  Demontovat pravý a levý panel → kapitola. –  Demontovat zadní skupinové světla → opr. sk.94. –  Vyšroubovat šrouby → poz. a → poz.. Nárazník vycvaknout z úchytů → poz. a připevňovací lišty → poz. a sejmout. q montáž: Montáž se provede opačným postupem.

hinweis.gif  Upozornění
Lapače nečistot → poz. jsou demontovány současně s nárazníkem. 4 -  Lapač nečistot 5 -  Úchyt q slouží pro uchycení pravého a levého rohu zadního nárazníku q demontáž: –  Demontovat nárazník → poz.. –  Vyšroubovat šrouby → poz.. –  Úchyt sejmout. q montáž: Montáž se provede opačným postupem. 6 -  1,5 Nm 7 -  5 Nm 8 -  Připevňovací lišta

post-62595-0-71663400-1406095693_thumb.p

• 6 let později...

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli je to stejné s demontáží u Roomstera. Případně nějakej návod? Děkuji. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.