milano Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Po zahriati motora a pri pridavani nieco nad 2000 otacok niekedy sa z motora ozyva strkanie. Tak isto aj pri stati na neutrale a pridani plynu ked sa vracaju otacky z 3000 na 2000 nieco strkoce. V com moze by problem? Rozvody boli menene pri 100000km. Teraz 106000.Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 co to je strkanie ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milano Vloženo 24. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 co to je strkanie ?? Tazko to viem prelozit do cestiny, ale je to zvuj ako vydava had zijuci v amerike ked kmita chvostom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Štrkanie - zvuk vydávajúci americký had "chrestýř" svojim chvostom. Napadá ma jedine, či pri výmene rozvodov spravili všetko ako mali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milano Vloženo 6. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Uz som zistil co to je. Ten zvuk prichadza z vyfukoveho potrubia co je pred katalyzatorom. Neviem ako sa to presne vola ale je to cast potrubia ktora ide od motora a je obalena kovovou sietkou. Zistil som to ked auto bolo na zdvihaku a pobuchal som po tom. Viete mi povedat ako sa tato cast potrubia vola, kolko stoji a co sa tam mohlo uvolnit? . 1,4 16, 74kW, 107000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedy gonzales Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 nezere ti to olej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milano Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Zere ako skoro vsetky tieto motory, ale riesilo sa to tu uz niekolko krat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Viete mi povedat ako sa tato cast potrubia vola, kolko stoji a co sa tam mohlo uvolnit? . Vlnovec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milano Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Viete mi povedat ako sa tato cast potrubia vola, kolko stoji a co sa tam mohlo uvolnit? . Vlnovec? To je presne to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 V tom nic neni, to je jenom pruzna cast vyfuku. Pokud v nem neni dira, tak ty zvuky vydava neco jineho. Pokud v nem dira je, tak ho musis nechat vymenit. Co stoji se muzes podivat napr. tady: http://www.autobroz.cz/advanced_search_res...ge/1?osCsid=b90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkArt Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 ten vlnovec se mění asi tak že se odřeže flexou a novej se tam navaří přímo na autě ze spoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.