Červenec 7, 201114 r Autor takže shrnutí po 15tis. (výměna oleje filtru) 2x výměna turba svazek motoru přetěsnění víka rozvodů Prokoplý blatník a půl auta objeté klíčem od místních vandalů (opraveno) jinak spokojenost až na ten přístup ŠA a na to nervování s těmi opravami Upraveno Červenec 7, 201114 r od KoNG
Červenec 12, 201114 r Auto veľmi krásne ale nezávidím tie problémy z motorom , dúfam že nebudeš mať problém aspoň z rozvodmi . Inak nedá sa zmeniť servis? už len o tom povolení to niečo svedčí aj to že to potom zamatlali tmelom - ten tam asi mal byť už predtým len sa na to vyprdli
Září 3, 201113 r Také se připojuji s přáním konce všech problémů,neboť dle mého názoru je Room fakt docela dobré auto. Jinak pochvala za barvu-bílá roomstříkovi sluší-vlastně škodovkám všeobecně
Říjen 10, 201113 r Autor shrnutí po 23tis rozvody slyším při každém startu dokonce někdy se auto chytí až po několika sekundách točení startérem, občasné výpadky výkonu motoru (údajně dle servisu sporadická vada) jinak spokojenost se spotřebou jinak motor vyroben 6/2010 a poslední akt. verze SW 9171 Upraveno Říjen 10, 201113 r od KoNG
Listopad 4, 201113 r Autor člověk má fakt pech !!! další neznámý únik oleje pod vozidlem Upraveno Listopad 4, 201113 r od KoNG
Listopad 7, 201113 r Autor no já už nemám co dodat tohle jsem fakt nežral nový auto necelých 25tis a takto jsem dopad ale možná svítá na lepší časy
Listopad 15, 201113 r Autor takže pokračování mého boje s tímto "šmejdem" Odstoupení od kupní smlouvy zamítnuto (údajně není pravní podstata, respektive vady nebrání užívání výrobku) Poslední reklamované vady (12bodů) byli bez mého vědomí odstraněný ve výrobním závodě kde mělo vozidlo být podrobeno analýze. Vozidlo se vrátilo upatlané od vazelíny, z ulomenou loketní opěrkou a odřenými zadními dveřmi. Co k tomu mám dodat? BTW: takže aniž bych chtěl mám už rovněž nové rozvody Upraveno Listopad 15, 201113 r od KoNG
Listopad 16, 201113 r Teď už zbejvá asi jen expertíza soudním znalcem v oboru motorových vozidel, zda je tvrzení obchodníka o neexistenci důvodu k odstoupení od smlouvy je či není opodstatněné (tedy jestli Tebou uváděné závady skutečně brání-bránily nebo jak tvrdí obchodník, nebrání-nebránily používání autí) a případná následná žaloba požadující uznání oprávněnosti požadavku na odstoupení od kupní smlouvy. Přitom pořád viníš (musíš obviňovat) obchodníka, protože v kupním vztahu za stav prodávaného odpovídá podle Občanského Zákoníku prodávající, nikoliv výrobce. Soud musí vyjít z počtu reklamovaných závad, z celkového počtu reklamací a měl by rozhodnout jednoznačně - 3x reklamovaná totožná závada nebo 4x reklamace různých závad = v každém případě nárok kupujícího na odstoupení od kupní smlouvy nebo na KOMPLETNí NáHRADU JINýM KUSEM TOTOŽNéHO VýROBKU. Přečti si Občanský Zákoník, kontaktuj Českou Obchodní Inspekci (krajově příslušnou expozituru ČOI) a poraď se s nimi - mají jak právníky, tak přehled o potřebných znalcích, můžou Ti v tom hodně pomoct.
Listopad 16, 201113 r Autor ekkar: k čoi asi toliko Nejčastější případy, které Česká obchodní inspekce není oprávněna řešit: Nesouhlas spotřebitele se způsobem vyřízení reklamace V případě, že byla reklamace zamítnuta jako neoprávněná, je třeba se obrátit na soud. Jedná se o spor mezi prodávajícím a kupujícím, jehož řešení není v kompetenci ČOI. Je třeba se pokusit o mimosoudní dohodu s prodávajícím (viz zde), a pokud není dohoda možná, je třeba podat žalobu k soudu. takže tam už jsem pomoc hledal bezúspěšně!
Listopad 16, 201113 r Nemyslel jsem přímo, žeby se do toho ČOIka obula, ale můžou Ti poradit znalce, na který by ses mohl obrátit. A pak je to vabank - buď se po obdržení kopie (!!! NIKDY ORIGINáLU!!! VýHRADNĚ OVĚŘENÉ KOPIE!!!) posudku posadí prodejce na prdel a reklamaci konečně uzná, nebo budeš muset podat tu žalobu o uznání reklamace na místně příslušnÉm soudu k sídlu firmy prodávajícího....
Prosinec 6, 201113 r Autor Ahoj dnešním dnem byl automobil vrácen na základě mimosoudní dohody (více k tomu bohužel nemohu prozdradit). Celkem to stálo dost času a nervů a hlavně dohadů a dokazování ŠA že se nedá takto z občanem (zákazníkem) vydrbávat. Tímto uzavírám kapitolu tohoto vozu a pokračovat budu po víkendu v novém vlákně s "novým" vozem
Prosinec 7, 201113 r Tak máš konečně problémy vyřešeny definitivně . Přeji Ti po těch zkušenostech ,aby nový vůz byl takový jaký si přeješ-tedy bez závad !!
Únor 15, 201213 r Autor jo dal nevěděl jsem, že touhle fičurou je faceliftový roomster vybaven ale věc se již objasnila
Březen 26, 201213 r Autor http://bazar.hlavacek.cz/skoda-roomster-12-tsi-63-kw-16401.html chcete mě ?
Březen 26, 201213 r Autor měli ho za 280 ale asi to nikdo nechce a to ještě budoucí majitel neví že si koupí zmetek
Březen 26, 201213 r no tak to je mazec... a teď už nemám ani chuť koukat na auta přímo ze salonů (předváděčky, bazarovky)
Březen 26, 201213 r To by mě zajímalo z interních záznamů ŠA, co autu před prodejí vyměnili ... jenom doufám, že se za tím neskrývá firemní myčka a vystavení do salonu jako předváděčka / lehce ojeté auto v TOP stavu a se zárukou Upraveno Březen 26, 201213 r od technikus
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.