Murphy 35 Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Dobrý den nadšenci, potřeboval bych poradit s jedním problémem. U otcova superba ( R.V. 2007, bixenony ) se stále přepaluje pojistka levého dálkového světla, procházel jsem pojistkovou skříň a vše bylo v pořádku ( kromě té pojistky ), už to odneslo asi deset pojistek, někdy se přepálí hned a někdy třeba až po 14 dnech. Slyšel jsem, že by to mohla dělat levá páčka na přepínání světel. Už nevím co s tím. nemá s tím někdo zkušenosti nebo nějaký nápad jak to vyřešit. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 nazdárek,hele,jen přidám otázku ať nezakládám nové téma,včera jsem jel snad poprvé za deště a vůůůbec nic jsem neviděl!!! mám bixenony a když dám dálkové tak je to bomba ale bez nich mi přijde že to snad vůbec nesvítí,nemáte někdo nějakou podobnou zkušenost? díík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Jestli máš výbojky D2S 6000k tak je to možné. Já mám to stejné! Ale jestli máš origo 4300k tak tam by to mělo svítit normálně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Buďte rádi za xenony.. Mam seriově halogenové lampy a ty svítí ještě hůř, zvlášť za deště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Dobrý den nadšenci... Páčku můžeš vyloučit, ta je zapojená před pojistkou. Pokud je v pohodě konektor ve světle a žárovka tak bude asi zlobit cívka která hýbe výbojkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy 35 Vloženo 19. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Díky za radu, byl to konekttor na připojení žárovky, asi se tam dostala vlhkost, ale stačilo prostříknout sprejem a je po problému ( alespoň doufám, protože světlo svítí a pojistka drží ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy 35 Vloženo 19. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Jestli máš výbojky D2S 6000k tak je to možné. Já mám to stejné! Ale jestli máš origo 4300k tak tam by to mělo svítit normálně! S tím souhlasím, na supu mám origo výbojky a svítí výborně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 popravde jsem nekoukal co tam je za zarovky ale za normalni tmy svitej dobre,jen na mokru je to hnus,jak kdybych jel bez svetel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Tak to se musíš kouknout chlape! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 S tím souhlasím, na supu mám origo výbojky a svítí výborně Mam jinou zkusenost mel sem nekolik origo vybojek a ted uz dluhou dobu mam 6000K od stualarmu a parada a stejne zkusenosti i u jinych vozu volil sem 6000K protoze mene ve stualarmu nemaji.Nikoho neosocuji jen me zkusenosti s xenony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Ze stualarmu mám taky výbojky 6000k a připadne mi, že za deště moc nesvítí. Možná je to jen pocit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Neni to jen pocit za deště je to jak tu někdo řekl jak bez světel.Ale za sucha bomba.Zajímalo by mě nějaký vysvětlení proč to tak je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 čím viac K, tým modrejšie svetlo a týmpádom horšia viditelnosť za zlého počasia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke666brouk Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 tak tak.mam 6000 v mlhovkach a je to akorat na paradu v mlze a v desti jsem v p... lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekZN Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Zdarec, vyskytl se mi takový problém pří zapnutí dálkových světel se nerosvítila kontrolka rosvětcených daálkových světel a nesvítilo pravé dálkové. Tak jsem zkontroloval pojistky a byla spálená pro pravé dálkové. Vyměnil jsem ji a při zapnutí dálkových se hned zase spálila rozdělal jsem tedy světlo a žárovka zcela funkční a nikde na pohled žádný problém, ale jakmile dám novou pojistku a zapnu dálkové tak se hned vypálí. Nevěděli by jste co s tím? Kde by mohl být problém? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 A ziarovka je funkcna na pphlad alebo si ju pripojil na 12v a svietila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Jo jo, vypadá to na žárovku ašus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekZN Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Zkoušel jsem tam dát jinou a dělá to to stejné žárovka nepraskne jen vždy pojistka když žárovku přepojím do mlhovek tak normálně svítí jak stará tak nová. Spíš si myslím že bude někdě prodřenej drát a vždy to zkratuje a spálí se pojistka. Spíš by mě zajímalo kdybych to napojil na diagnostiku jeslti mi to řekne kde přesně je vada, protože jít po drátu od pojistkovnice ke světlometu bych fakt nechtěl spíš jestli vás nenapadá jestli by to mohlo být něčo jiného? případně jestli není pravé dalkové připojeno ještě někam kde by to mohlo dělat neplechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 (editace) Právě že diagnostika Ti to neukáže a opravdu musíš jít po kabelových svazcích. Ideálně vše rozbalit a kontrolovat. Začít od světla. Takto by to dělal elektrikář. Myslím, že to bude spíš ve svazku v motorovém prostoru ke světlu. Uvnitř vozu ty svazky spíš neodchází, leda že by v autě byl ZK (zásah kutila) Editováno: 9. Září 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 (editace) Začal bych přímo ve světle - hlavní svorkovnice kontrola a kabely uvnitř k jednotlivé žárovce Dále: Podle schematu jdi po bíložlutém kabelu od světla až k propojení v kabelovém svazku přístrojové desky a dále až k pojistce č.18 Někde po této cestě bude chyba a to proto, že před pojistkami už to jede na jednom kabelu a to dle schematu od propojení A95 Pokud byla chyba před tímto propojením nevyhazovalo by Ti to jen jednu pojistku Nemělo by být zase až tak složité to najít, spíš to rozbalování svazků je vopruz. Editováno: 9. Září 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekZN Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 díky díky, vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondys.official Vloženo 13. Duben 2021 Sdílet Vloženo 13. Duben 2021 Zdravím, mám takoví problém když zapnu dálkové světla tak mi nesvítí levé. Tak jestli to není výbojka praská žárovka.. Mám xenony Superb 1 2005 125kw v6. Děkuju za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.