Luďa Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 To nemá s baterií nic společnýho. Tu můžeš odpojovat jak chceš. Tady někdo pustil klíček do polohy 1, když to měl rozpojený. Jak to přesně smazat ti neřeknu, bo to nevím. To musí jiný odborníci. Jen na VAGu načti chyby v autě a vymaž je a bude to OKá. Stejně jako načítáč jiný chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i.pytlak Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 (editace) Ahoj. Potřeboval bych poradit s "menším" problémem. Již delší dobu mám problémy s airbagem ve volantu. Vloni se mi objevila závada a zatím se ji nepodařilo trvale odstranit. Na panelu se rozsvítila kontrolka. Po diagnostice na VAGu to hlásilo vysoký odpor. Mechanik zkontroloval kontakty pod volantem, prostříkal je a ještě konektory stáhnul páskou. Vydrželo to pár dní. Pak se závada opět objevila. Byla mi doporučena výměna kroužku pod volantem. Tu jsem tedy nechal provést a asi po dvou měsících se závada opět projevila. Ve VAGu i naskákaly další hlášky ohledně oken a bůhvíčeho. Asi bude někde na trase mezi volantem a řídící jednotkou airbagů (nebo někde jinde) nějaké špatné spojení. Nebyla by nějaká dobrá rada či schéma zapojení airbagů. Octavia 1,9TDI 66kW Ambiente 2003 díky Včera (28.6.)se mi mechanik opět snažil odstranit závadu. Přišel s novým zjištěním a to, že mu to hlásí - špatný zapalovač vzduchového vaku. Neví někdo jaký odpor by měl mít a zda-li se v případě potvrzení závady dá někde levně sehnat? A jaký by měl být odpor vypínacího kroužku volant-airbag. Díky Editováno: 29. Červen 2011, autor: i.pytlak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhlíř Petr Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 já mám auto po bouračce. jen jeden pytel a airbag šel ven.. kámoš mi ho deaktivoval a vyměnil za novej pytel.. chyba ale pořád nejde smazat a svítí nevíte někdo, co znamenají tyto chybové kódy a jak postupovat při jejich odstranění? díky jednotka 15 airbagy 00532 - napájecí napětí B+ 07-10 signál příliš malý - sporadická 00595 - data nárazu zapsána 35-00 00588 - aktvační člen airbagu (řidič) (N95) 32-00 hodnota odporu příliš velká 001281 airbag u sedadla řidiče vypnut 35-00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 v príspevku #6 to máš popísané.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhlíř Petr Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 ? =-O to asi nebylo mě že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 Umím opravit,tzv reaktivovat_SZ a bez zbytečných obav,jako tovární,ty kecy o tom že to lítá samo neberu ale to že ty spouštecí mechanismy jsou všeljaký snesu mám to za sebou,pecka na předek auto skoro death a pytle ok,jinej případ lehkej ťukec odřenej nárazník a vaky venku,vše origo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 já mám auto po bouračce. jen jeden pytel a airbag šel ven.. kámoš mi ho deaktivoval a vyměnil za novej pytel.. chyba ale pořád nejde smazat a svítí nechapu proc ti ho kamos deaktivoval a osadil ho novym? to jako aby uz prisne nevyletel? na smazani dat z bouracky tu je plno ochotnych lidi, to ti udelaji bez problemu velkou hodnotu roznetky ve volantu muze delat vadny podvolantovy krouzek chyba napajeni je sporadicka, to se najspis zapsalo, kdyz se vybijela baterka - ta musi jit smazat ps: kdyz ti sel ven z auta jeden pytel a airbag, koho myslis tim pytlem, ridice? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhlíř Petr Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 pytel= airbag upsal jsem se takže stačí vyměnit kroužek reaktivovat jednotku a bude mi to zase fungovat ? tyjo tak to je super, neděláte to někdo v blízkosti pardubic? popř jaká je cena? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhlíř Petr Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 jo tim krouzkem pod volant myslis tenhle? http://obrazki.elektroda.pl/9118155100_1297935426.jpg (ted mi totiz auto pise nejakou chybu se snimacem uhlu nataceni G85) stalo se mi to po montazi tempomatu.. tak me napadlo ze bych ho koupil necha se koupit za 200 a jestli by potom uz stacila jen reaktivovat jednotak airbagu tak by to byla parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 ano myslel jsem to co jsi vyfotil, ale to neni snimac natoceni volantu, ten je na stejnem miste, ma stejnou funkci a navic zjistuje uhel natoceni volantu, je vetsi, hranatejsi proste jina soucastka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rexus Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 (editace) Umím opravit,tzv reaktivovat_SZ a bez zbytečných obav,jako tovární,ty kecy o tom že to lítá samo neberu ale to že ty spouštecí mechanismy jsou všeljaký snesu mám to za sebou,pecka na předek auto skoro death a pytle ok,jinej případ lehkej ťukec odřenej nárazník a vaky venku,vše origo... jj samo to nelítá.... ale to ani vrtulník, co ? K věci - stk mi už pár věcí dělal, s pár věcma pomáhal či poradil, dlouholetej praktik.... Doporučuju Editováno: 15. Únor 2012, autor: Rexus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 (editace) Tak tak Všechno co lítá zákonitě i padá a je naprosto jedno kde je chyba... Proto nepiju redbull,ale slivovici Rexus neboj,tu Hondu doladíme k absolutní spokojenosti ,doufám že to někdo lockne že japonci sem nepatřej byť maj koncernovej motor,viz.http://forum.skodaho...__fromsearch__1 aktivista Hoď sem foto Honda 1.9TDiSE (pro neznalé tzv odlehčená verze) co má pod kapotou jestli to poznají zdejší experti... Nicméně dík za reklamu Editováno: 15. Únor 2012, autor: stk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhlíř Petr Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 tak ja to zkusim jeste jednou rozebrat ale nic jineho nez tenhle krouzek volant a packu jsem kvuli tempomatu nevyndaval.. hlavne mam uplne holatko pouze s ABS..za 14 dni jedu domu tak zkusim ten reset toho nastaveni snimace a uvidim pise mi to ale hrozne kraviny.. viz Adresa 09: Centr�ln� elektrika Labely: SVO\6Qx-937-049-B.lbl ��d�c� jednotka: 6Q1 937 049 D�l: BORDNETZ-SG. 1S30 K�dov�n�: 09234 D�lna #: WSC 13765 VCID: F8FAE5C9F243 2 z�vad nalezeno. 00778 - snimac uhlu rizeni (G85) 49-00 - zadna komunikace 01324 - ridici jednotka pro pohon vsech kol 49-00 - zadna komunikace copak ja mam na fabii pohon vsech kol? =-O treba jsem tam nekde nezapojil drat tak uvidim no.. a jeste by me zajimalo jak vyresim toto: 00532 - napájecí napětí B+ 07-10 signál příliš malý - sporadická pak uz mi staci jen vymenit krouzek (prvne promerit jestli vlastne teda nefunguje) a pak reaktivovat airbagy a mel bych to mit konecne hotove Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 Ty víš já bych to raději svěřil někomu kdo do toho trochu vidí,bo tam je toho asi víc a taky zřejmě se někdo hrabal v kodování gateway a kdoví čeho ještě!!! Vůbec to nemusí být tím kroužkem,vypadá to na absolutní nesmysl v kodování ŘJ v autě,pakliže máš jen abs,tak nemáš G85,ten je jen u ESP,za další jednu z mála 4WD sem zahlíd jen ve WRC a možná pár Boleslavských ale v prodeji nebyli,takže komunikace s haldex je taky kravina,no a nakonec to napajecí napětí,to si stačí chvílku hrát s rádiem a je to tam pokles napětí na AKB nebo už se s tebou loučí... Nicméně jsem ti nabízel své služby a myslím že za 1. návštěvu zjevnou kontrolu auta a drobet toho kodování nebo upřesnění toho co ve skutečnosti potřebuješ koupit abys neutrácel za hlouposti mi postačí čokoláda,teda nějaká větší jo,věř budeš spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhlíř Petr Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 tyjo auto dělám do WRC to jo ale motor je pořád SDi, dělám jen vizuál právě mě to taky už trochu plaší co mi to dělá.. A odkud prosímtě jsi? Já studuju v Praze VŠ ale pražák asi nebudeš co? každopádně byl bych rád kdyby ses mi na to teda mohl podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoubek Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 Dobrý den. Začala svítit kontrolka airbagu. Diagnostika píše spínač airbagu řidiče. Kde se prosím nachází spínač? Rok 98 pouze airbag ve volantu a spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.