burek Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Dens jsem vyměnil vnitřní a vibrace jsou pryč...Díky za rady... kolik te stal ten vnitrni kloub??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasTDi Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 kolik te stal ten vnitrni kloub??? ptal jsem se přímo v prodejně Škoda (origo) 6500,- tak jsem se otočil a v běžné mototochně jsem si ho nechal objednat (do druhého dne) za 1390,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 mi taky pomohla výměna vnitřních kloubů - už žádná vibrace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 ptal jsem se přímo v prodejně Škoda (origo) 6500,- tak jsem se otočil a v běžné mototochně jsem si ho nechal objednat (do druhého dne) za 1390,-Kč kde ten dil je ulozen??u kolanekde??nikdy jsem nic takoveho neslysel.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 kde ten dil je ulozen??u kolanekde??nikdy jsem nic takoveho neslysel.diky U kola je jeden (vnější) a u převodovky taky jeden (vnitřní) na každé straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcello Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Mal som podobne problemy, menil som vnutorny klb, nepomohlo. Az v servise na beznej prehliadke servisak ze treba dotiahnut predne loziska. Ani nevedel o vibraciach ze mam, som mu to ani nespomenul, ked som odtial odisiel tak auto ani nesteklo... ziadne vibracie... takze pomohlo dotiahnutie prednych lozisk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Ložiska se nedotahují. Mohl ti maximálně nalisovat nové. Nebo jenom kecal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirasro Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Měl jsem podobný problém. Auto mi vybrovalo v záběru. Dělal to pravý vnitřní homo kloub. Po výměně je vše v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martaan Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Ahoj, při jízdě asi tak kolem 70 km/h začne auto vybrovat. Je to jako kdybych jel po nějaké hrbolaté silnici. Při zvýšení, či snížení to přestane. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martaan Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 No ono se jedná spíše o takové drncání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waky7 Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Ahoj,při jízdě asi tak kolem 70 km/h začne auto vybrovat. Je to jako kdybych jel po nějaké hrbolaté silnici. Při zvýšení, či snížení to přestane. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Zdravim, něco podobného jsem měl na autě taky, ihned po zakoupení. Mě to ale dělalo jen při akceleraci. Nechal jsem převážit kola, byly tam rozdíly 5-15 gramů, je to lepší, ale ne úplně v pohodě. V servisu mě strašili vadným kloubem, což se projeví během dalších 10 tis. km, budou ty vibrace intenzivnější. Tak uvidíme. Měl někdo podobný problém? Jak jste ho vyřešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpiderM Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Ahoj chlapi kdo mi poradi sem uz zoufaly mam 1.6 74 kw najeto nejakych 200000 a proste kdyz jedu v jakekoliv rychlosti na jakykoliv stupen tak kdyz jedu bez plynu pohoda klidek ale jakmile dam plyn roztrepe se cele auto poradi mi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Zkontroluj poloosy pravděpodobně odchází nějaký kloub buď u kola nebo u převodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Vnitřní kloub(u převodovky).Pravděpodobně pravý(delší hřídel).Nesmí mít vůli nahoru dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpiderM Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 A kolik to tak stoji ten kloub? A prosimte jak si prisel na to ze to je zrovna tenhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 To bude tím že je to nejčastější příčina prostě bolest tohohle dílu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Napsal jsem pravděpodobně(nejčastější příčina),ale taky jsem napsal že se to musí ověřit jestli je tam opravdu vůle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 (editace) mám uplně ten samý problém,při jízdě kolem 80-100 km/h když šlapu na plyn auto se celý roztřese jakmile ho pustím-motor není v tahu je vše v pohodě.octavia 1,9 tdi 2001 kombi. už mě to s...e,nevím kde začít hledat,ale zkusím tedy ten kloub Editováno: 21. Červen 2010, autor: vaca80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koluch80 Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Taky se musím přidat,neboť mam taky ten samý problém ,ale na OCTAVA COMBI 1.9TDI 96kw r.v.2003 Měl jsem podezření na zvlněné brzdové kotouč,ale poté co jsem je upnul do soustruhu a roztočil,tak jsem usoudil že to v kotoučích nebude.Tak teda dneska skusim pohýbat s tou poloosou.Nevíte kolik přibližne může stát ten kloub? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koluch80 Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Tak jsem zkusil pohýbat s poloosami a ty drží jako beton,tak že nevím no nic budu muset udělat vylučovací metodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Tento probeelm ma trapil skoro 3 mesiace,auto pri akceleracii zacalo vybrovat po pusteni plunu v pohode,skontolovane klby ok.geometria ok,vyvazenie kolies ok, uz som si nevedel rady ale ked som si nasadil miesto 16 vecsie alu 17 vybracie zmyzli a auto ide v pohode,zaujimave ze pri vyvazovani nato neprisli. Takze by som skontroloval vsetky kolesa,niekde si trafil asi dieru alebo nieco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokta1 Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Mám to taky 2003/ 2l/85kw, při zrychlení to zatřese. Mám ale taky v pr... kotouče tak to nechám udělat komplet. Kotouče Brembo(s výbrusem) + těhlice feredo a překontrolovat klouby. Snad bude klid Jinak ten kloub stojí cca půl litru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 kola to podle mě nebudou,ty mám nový,ale mám podzření na uložení motoru,ten silentblok přední jestli není špatnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romomo Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Presne to si myslím o tvojej závade aj ja. Chyť motor a dobre s ním zatras, ak ti lieta dopredu-dozadu, je to ono. Všímaj si silentblok na boku prevodovky, pri baterke. Guma sa môže ohýbať, ale nie v silentbloku lietat. Motor musí sedieť veľmi pevne. Prípadne porovnaj ten pohyb motora v dobrom aute s tým tvojim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ketys Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 Zdravím pánové, přináším takovýto problém: Octavia 1,9 TDi (81kw) mi jede krásně, musím pochválit, avšak mám problém (dělá to od 3. převodového stupně výš), že když je auto tak na 1600 otáčkách a přidám plný plyn, strašně se to rozvibruje koplet celý...pak jak otáčky stoupnou nad 2,1 2,2 tak to ustane a dál perfektně zrychluje... Co ty vibrace celýho auta může způsobovat? Fakt nejsou zanedbatelný, začne to celý drnčet Díky Ještě edit: měl jsem to v servise, tam se mi kamarád koukal na poloosy a měli by být OK, silentbloky vyměněný, kola vyvážený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.