Přejít na obsah

waky7

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení waky7

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobrý den,

    ty hagusy jsou ještě aktuální?

    Děkuji

  2. Doporučuji nepoužívat originál kotouče ŠKODA, zvlní se zase. Dejte BOSCH.
  3. waky7

    Vibrace

    Zdravim, něco podobného jsem měl na autě taky, ihned po zakoupení. Mě to ale dělalo jen při akceleraci. Nechal jsem převážit kola, byly tam rozdíly 5-15 gramů, je to lepší, ale ne úplně v pohodě. V servisu mě strašili vadným kloubem, což se projeví během dalších 10 tis. km, budou ty vibrace intenzivnější. Tak uvidíme. Měl někdo podobný problém? Jak jste ho vyřešil?
  4. Pro pořádek.....ten zámek jsem tam samozřejmě namontoval zpátky, akorát je nefunkční.
  5. Zdravím, taky jsem řešil zaslepení zámku u řidiče. Záslepka je opravdu k ničemu, to je pro zloděje ještě jednodušší než tam nechat zámek. Já to řešil tak, že jsem vytáhnul zámek (celkem pakárna, klidně poradím postup) a odstranil z něj "díl", který jej spojoval s dalším mechanismem, který tady někteří zalepovali pětikorunou atd. To je sice taky řešení, ale pokud ten zámek budete někdy potřeboval, stačí jen doplnit vyjmutý díl a je to Zadní dveře si asi taky nechám jako pojistku.
  6. Dobrý den, mám octavii I, 1,9TDI, 81kW a mám problém s A/C klimatizací: když zapnu klimatizaci, zvýší se spotřeba asi o deci, popadnou otáčky, ventilátor na chladiči jede, kompresor se točí, spojka tam je, nová náplň,..........ale fouká pořád teplý vzduch. Asi dvakrát se mi stalo, že to trochu foukalo studený vzduch, ale ne víc než minutu.
×
×
  • Vytvořit nový...