Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den,

na radiu Symphony s CD (F1) se mi po zapnutí rozsvítí všechno na lcd, Rádio je i podsvětlené ale nenaskočí ani SAFE. Tlačítka na potvrzení hesla po 2s pípnou, ale nic se nestane. Pojistka je v pořádku. Neví někdo co s tím?

Vloženo (editace)

Auto bylo 6 týdnů v servisu, je možný, že špatně zadali několikrát kód. Po 3 chybně zadaných se úplně zablokuje?

Udělal jsem už i foto:

f1_symphony.jpg 

Ještě jsem zkusil CD, jde vytáhnout i zastrčit.

Editováno: , autor: turbiktk
Vloženo (editace)

Pokud se ti tam nezobrazí  SEFE a pak 1000 pro zadání kódu je něco špatně s autorádiem.

To co se ti zobrazilo jsem ještě neviděl.

Nesvářelo se na autě? nebo co ti dělali v servise na autě? Je to tvoje autorádio co tam máš?

To CD to načetlo a hrálo? Nebo jen mechanika vzala CD?

Ještě mě napadlo, zkuste se připojit diagnostikou. Pak napiš jak to dopadlo.

Editováno: , autor: Combi2002
Vloženo

Byla to totálka, ale opravovalo se, kamión mě natlačil na svodidla. Pravá strana vyměněno: 2x blatník, 2x dveře, sloupek, práh; levá strana: přední blatní, oprava obou dveří. Lakováno skoro vše kromě střechy, 5. dveří a zadního nárazníku.

Svařováno určitě bylo (práh, sloupek). Autorádio je opravdu moje, není vyměněno. CD pouze zajelo, po zmáčknutí tlačítka normálně vyjede.

Zkusím tedy servis, co ukáže diagnostika. Zatím díky.

Vloženo (editace)

V dnešní  digi době? Určitě máte skoro všici v telefonu foťák. Popřípadě stačí svědecká výpověď, že bylo funkční.

A pokud by to bylo v souvislosti s nehodou, výměna z pojistky.

Při demontáži a montáži auta to měli vyzkoušet! Je to v servisní práci po odpojení baterky.

Já v již zrušeném značkovém servise vyhádal novou kapsu, při servisce mi zlomil ten vrchní gumový díl. Argumentace taky to už bylo. Doložil jsem fotku udělal bordel na prodejně a druhý den tam byla kapsa a vyměněna zdarma. Příště už jsem jel jinam.

Ale to sem nepatří.

Editováno: , autor: Combi2002
Vloženo

Podľa fotky Symphony je odpálený mikroprocesor autorádia. Rádio už nerozchodíš, len výmena. Dôvod odpálenia: zváranie na aute. Tak ako píšeš, že zvárali. Proste oblúkový výboj prešiel aj cez rádio.

• o 2 týdny později...
Vloženo

No jednoduché :-) passat nemá CD rádio A ak má tak musíš mať 2din rám A ten ja nemá čo sa týka pidsvietenia to mám poriesene iba ma zaujma či má nečakajú komplikácie

Vloženo

200 by som nedal ani za mdf :-) pani tak ešte raz ja neriešim rhaspody ale symphony.. Nakoľko to rádio mám už objednané takže otázka znie či to bez problémov spojazdnim V passate :-)

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Mohl by nekdo poradit,mam Fabii I Joy r.v.2004 s origo Symphony CD,bylo tam zapojene handsfree,tak predpokladam,ze ma i zapojeni na cd menic. Da se na tomto radiu vytahnout signal do zesilovace?

Vloženo

Predpokladam,ze pri zvyseni hlasitosti bude sw zkreslovat,protoze symphony nema nastaveni hlasitosti sw. Chctel bych pouzit origo sw z audi A6 Avant. Byl jsem s nim moc spokojen v audince. Myslis,ze je to mozne?

• o 2 týdny později...
Vloženo

AHoj mam podobny problem zapojil som autoradio Skoda Symphony CD MP3 do O1 2002 

Po kazdom vytiahnuti kluca zo zapalovania treba zadat pin kod , neulozi sa . Potom nenacita mi CD pise Error, no Changer  tlacidlo TP nereaguje.

Inak radio hra a  naladi stanice cisto, aj to podsvietenie na zeleno je funkcne .

Neviete v com je problem prosim ?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...