turbiktk Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Dobrý den, na radiu Symphony s CD (F1) se mi po zapnutí rozsvítí všechno na lcd, Rádio je i podsvětlené ale nenaskočí ani SAFE. Tlačítka na potvrzení hesla po 2s pípnou, ale nic se nestane. Pojistka je v pořádku. Neví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 (editace) Blbě jsem si to přečetl!! Editováno: 15. Prosinec 2014, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turbiktk Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 (editace) Auto bylo 6 týdnů v servisu, je možný, že špatně zadali několikrát kód. Po 3 chybně zadaných se úplně zablokuje? Udělal jsem už i foto: Ještě jsem zkusil CD, jde vytáhnout i zastrčit. Editováno: 16. Prosinec 2014, autor: turbiktk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 (editace) Pokud se ti tam nezobrazí SEFE a pak 1000 pro zadání kódu je něco špatně s autorádiem. To co se ti zobrazilo jsem ještě neviděl. Nesvářelo se na autě? nebo co ti dělali v servise na autě? Je to tvoje autorádio co tam máš? To CD to načetlo a hrálo? Nebo jen mechanika vzala CD? Ještě mě napadlo, zkuste se připojit diagnostikou. Pak napiš jak to dopadlo. Editováno: 16. Prosinec 2014, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turbiktk Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Byla to totálka, ale opravovalo se, kamión mě natlačil na svodidla. Pravá strana vyměněno: 2x blatník, 2x dveře, sloupek, práh; levá strana: přední blatní, oprava obou dveří. Lakováno skoro vše kromě střechy, 5. dveří a zadního nárazníku. Svařováno určitě bylo (práh, sloupek). Autorádio je opravdu moje, není vyměněno. CD pouze zajelo, po zmáčknutí tlačítka normálně vyjede. Zkusím tedy servis, co ukáže diagnostika. Zatím díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Jestli před opravou chodilo, musí i po opravě. Reklamovat jeho nefunkčnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Bude stím mít v servise problém. Nedokáže,že bylo funkční. Při přebírání vozu do opravy se ani rádio nekontroluje na fumkčnost. Aspon moje zkušennost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 (editace) V dnešní digi době? Určitě máte skoro všici v telefonu foťák. Popřípadě stačí svědecká výpověď, že bylo funkční. A pokud by to bylo v souvislosti s nehodou, výměna z pojistky. Při demontáži a montáži auta to měli vyzkoušet! Je to v servisní práci po odpojení baterky. Já v již zrušeném značkovém servise vyhádal novou kapsu, při servisce mi zlomil ten vrchní gumový díl. Argumentace taky to už bylo. Doložil jsem fotku udělal bordel na prodejně a druhý den tam byla kapsa a vyměněna zdarma. Příště už jsem jel jinam. Ale to sem nepatří. Editováno: 16. Prosinec 2014, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 21. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2014 Podľa fotky Symphony je odpálený mikroprocesor autorádia. Rádio už nerozchodíš, len výmena. Dôvod odpálenia: zváranie na aute. Tak ako píšeš, že zvárali. Proste oblúkový výboj prešiel aj cez rádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 21. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2014 To se mi ani nechce věřit,že by v servisu byli takový amatéři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Zdar všem, mám velkou prosbu. Nemáte někdo ty boční zajišťovací packy z boku rádia? Jde mi o ty dva kovové plechy co jsou na boku. Předem děkuji za nabídky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 combi2002 Mám ,ale cena je 260kč za jeden kus. Objednáno od technisatů orig a takhle to vyšlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qickface Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Symphony CD do passata b5.5 2004 Pani nikde som nenašiel či ide symphony V passate či netreba kodovat alebo dačo upravovať ďakujem za každú odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 A tak to mě zajímá proč chceš dávat zrovna symphony do Passata. Ten má přece svoje rádia. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qickface Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 No jednoduché :-) passat nemá CD rádio A ak má tak musíš mať 2din rám A ten ja nemá čo sa týka pidsvietenia to mám poriesene iba ma zaujma či má nečakajú komplikácie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 passat má cd Radio - VW Rhapsody - zde - http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/93/3239/43414546/rhapsodycd3-4886631554777168486.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qickface Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Ak ho zohnas na nete si pan :-) hľadal som Neni nikde :-( ale stále som nedostal odooved bude to teda problém??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 http://www.ebay.de/itm/Original-VW-Rhapsody-CD-RDS-Radio-Deutsche-Ausfuhrung-EU-shipping-/121536990461?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item1c4c2b4cfd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qickface Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 200 by som nedal ani za mdf :-) pani tak ešte raz ja neriešim rhaspody ale symphony.. Nakoľko to rádio mám už objednané takže otázka znie či to bez problémov spojazdnim V passate :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Ano, musíš nakodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qickface Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Ok ďakujem. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Mohl by nekdo poradit,mam Fabii I Joy r.v.2004 s origo Symphony CD,bylo tam zapojene handsfree,tak predpokladam,ze ma i zapojeni na cd menic. Da se na tomto radiu vytahnout signal do zesilovace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 signál pro zesilovač pomocí tohoto konektoru... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/128-3-AUX-vystup/5/405-MINI-ISO-RCA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Predpokladam,ze pri zvyseni hlasitosti bude sw zkreslovat,protoze symphony nema nastaveni hlasitosti sw. Chctel bych pouzit origo sw z audi A6 Avant. Byl jsem s nim moc spokojen v audince. Myslis,ze je to mozne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon1987 Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 AHoj mam podobny problem zapojil som autoradio Skoda Symphony CD MP3 do O1 2002 Po kazdom vytiahnuti kluca zo zapalovania treba zadat pin kod , neulozi sa . Potom nenacita mi CD pise Error, no Changer tlacidlo TP nereaguje. Inak radio hra a naladi stanice cisto, aj to podsvietenie na zeleno je funkcne . Neviete v com je problem prosim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.