Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

cauves, da se sehnat tady na Foru v bazaru a cena cca 3000 ;)

a to su komplet budiky? asi hej či? lebo ked som menil farbu podsvietenia videl som tam neosadenu poziciu asi na maxi dot a chybajuci display:)

komplet jine budiky.......uplne jina deska.... ;)

cena to neni zla aj tak :D

počkam s tym ešte, najprv dorobim ostrekovače potom nahodim xenony a ešte skusim cornerlight poriešiť, potom:-))))

Na kterejch stanicích se zaznamenává dopravní hlášení při vypnutém radiu? Povedlo se mi to jednou a už nikdy více?

• 1 měsíc později...

mě se teda nerestartovalo ale nedávno mi to sežralo origo cd a do ted mi to nevrátiloo,nepomohlo ani zapnutí a vypnutí a to jsem nezkoušel pouze jednou ale asi milionkrát tak nevim ...čim to může být? <_<

Mě chodí úplně vpohodě. Zatim žádnej problém. :)

Mě to taky blblo, nechtělo občas vyjet CD, dlouho se startovalo, občas v tom chrastilo, špatný příjem rádia - zřejmě špatný kousek od výroby, škodovka nechtěla uznat na záruku, několikrát testované a přeměřované, naštěstí mi ho ukradli ( vloupámí oknem u spolujezdce) a mám na pojistku nové a je úplně bez závad OK.

Mendar: A nedal si to CD do skartovačky ? :smich::smich::smich:(to byl jen ftip :smich:;) )

Já teda mám ve fábce symphony z octávie, ale zatím max. spokojenost...jinak k problému zakladatele tématu, zkusil bych zkontrolovat zasunutí pinů ve svorkovnicích kvůli tomu restartování. Se zasekáváním cd ti neporadím, občas jsme to řešili v práci odesláním rádia do opravny, nebo do MB.... :ph34r:

tak jsem hledal v DP a k radiu je tam jen toto, ale je to hooodne stary vydani <_<

to by nebylo moje auto, aby neslo neco na poprve :(

kabely propojeny, odzkouseny, funguji a spravne opinovano

radio prekodovano na 00405

a hovno hovno slavny soude :( horni tretina nesviti :(

nevi nekdo co s tim ?

tak jsem hledal v DP a k radiu je tam jen toto, ale je to hooodne stary vydani <_<

to by nebylo moje auto, aby neslo neco na poprve :(

kabely propojeny, odzkouseny, funguji a spravne opinovano

radio prekodovano na 00405

a hovno hovno slavny soude :( horni tretina nesviti :(

nevi nekdo co s tim ?

A rádio ti svítí když zapneš světla? Mě, dokud jsem to neměl spojený s maxíkem, nesvítilo ani se nezapínalo při zasunutí klíčku a samo se nevypínalo při vyndání klíčku. Třeba bys tak poznal, jestli to máš dobře nakódovaný a spojený...jenom nápad... B)

Možnost vypínání a zapínání radia klíčkem se nastavuje v menu radia. Nesouvisí s kódováním.

post-3479-1228838197_thumb.jpg

Upraveno od Strojvůdce

Možnost vypínání a zapínání radia klíčkem se nastavuje v menu radia. Nesouvisí s kódováním.

To teda souvisí, nainstaloval jsem maxík, nakódoval rádio na maxík, ale nepropojil kabelem. Rádio nesvítilo, nezapínalo se ani nevypínalo klíčkem jako předtím. Okamžitě po zapojení kabelu to začlo fungovat normálně... lol

:( Hm, tak máš divný radio. :D Nepsal jsi náhodou, že máš z okty, zam je to třebas jinak. Jo a zhasíná ti horní třetina při startování?

Bobík: Bejt to včera, mohli jsme prohodit radia, tím bysme poznali, kde je chyba. Jedna z možností, když na nic nepřijdeš.

Radio bylo v auti uz v serii 05/02... vypinam puze vytahnutim klicku, kdyz je vypnute a rozsvitim, tak se rozezne take...

prave to me napadlo dnes rano taky, pac nevim co s tim.... servisak me strasil, ze to pry u nekterych neslo vubec, ale bojoval s tim snad hodinu a prolezli jsme v DP kde co a marne

asi si budu muset udelat vylet do Nymburka :)

:( Hm, tak máš divný radio. :D Nepsal jsi náhodou, že máš z okty, zam je to třebas jinak. Jo a zhasíná ti horní třetina při startování?

Bobík: Bejt to včera, mohli jsme prohodit radia, tím bysme poznali, kde je chyba. Jedna z možností, když na nic nepřijdeš.

Mám z okty a fachá to úplně super. To zhasínání si nejsem jistej, ale nejspíš jo, ještě jsem to nezkoumal... B)

Radio bylo v auti uz v serii 05/02... vypinam puze vytahnutim klicku, kdyz je vypnute a rozsvitim, tak se rozezne take...

prave to me napadlo dnes rano taky, pac nevim co s tim.... servisak me strasil, ze to pry u nekterych neslo vubec, ale bojoval s tim snad hodinu a prolezli jsme v DP kde co a marne

asi si budu muset udelat vylet do Nymburka :)

No a nemáš to teda nějak blbě nakódovaný? Mě to fakt šlo po natáhnutí kabelu hned... :o

kabliky mam ty dva z 8 na 9 a z 9 na 10 a kodovani nastaveny na 00405 a na 00407 to taky neslo a jiny kodovani na radio nejni :(

kabliky mam ty dva z 8 na 9 a z 9 na 10 a kodovani nastaveny na 00405 a na 00407 to taky neslo a jiny kodovani na radio nejni :(

Chtělo by to rádio vyzkoušet u auta, kde to normálně funguje,,,jsem zvědavej, kde bude zakopanej pes... B)

jj to musim prave zjistit a nejblizsi je asi strojvudce, vcera vecer tu byl, ale koho by napadlo, ze to bude delat takovy brikule :(

Jsem k dispozici. :D

asi si pristi tyden naplanuji vylet :)

• 2 týdny později...

tak jsem se pred dvemi hodinami vratil z vyletu a chyba je v mem radiu :(

00405 nastaveno, nefunguje

00407 nefungovalo take

00401 nevyzkouseno - snad zitra

00403 rovnez nevyzkouseno

jinak podekovani putuje do Nymburku a panovi se jmenem Strojvudce :)-_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.