cechp Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 Zdravím nějak jsem nedostal k tomu si nechat vyčíst pin respektive nikoho jsem v okolí nenašel mimo firem kde za to chtějí kolem 700 ale zeptám se jinak na napájecím bloku ISO konektoru je pin "K line" když to připojím dostanu se do rádia abych vyčetl pin ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 Nejde vyčíst po kabelu! Nutné vyčíst z eeprom, paměť do programátoru atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechp Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 před 6 minutami, Milhausek napsal: Nejde vyčíst po kabelu! Nutné vyčíst z eeprom, paměť do programátoru atd Tak proč tedy ve škodovce tedy vyčtení možné je ? respektive jsou ho schopni spárovat s autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 Protože vin zjisti v databázi dle skz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechp Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 před 3 minutami, Milhausek napsal: Protože vin zjisti v databázi dle skz Asi jo co jsem byl ve škodovce tak mi řekli že od léta 2019 mají záklaz říkat pin pouze proti WIN ale že tam auto musí fyzicky dojet a že to z toho tahají přes diag ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 Ne asi ale určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechp Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 před 1 minutou, Milhausek napsal: Ne asi ale určitě Dobrá a ty to děláš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechp Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 Právě teď, Milhausek napsal: Ano No zeptám se jnak odkud jsi a na kolik by to vyšlo ? jestli je možno tak mi to hoď do sz . díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Únor 2020 Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 @cechp - bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlondra Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 Dobrý den, mám rádio ŠkodaAuto SYMPHONY a nehraje mi v něm CD s MP3 skladbami. Máte nějakou radu auto mám výrobu 2002 a radio je originál. Šlo by nějakým způsobem pustit vlastní písničky na CD nebo k čemu tady ten otvor jinak je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechp Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 Pokud nepodporuje MP3 tak asi nic pokud umí ovládat cd měnič tak nějaký převodník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechp Vloženo 11. Březen 2020 Sdílet Vloženo 11. Březen 2020 Zdravím Dotaz ohledně propoje symphony -> cd měnič kabel si budu dělat ze zbytků co zbyly z vraku. Spároval jsem barvy které sedí ale zbyl mi hnědý vodič ze strany měniče . Mám tušení že to bude mínus pól jen bych potřeboval potvrdit či vyvrátit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 11. Březen 2020 Sdílet Vloženo 11. Březen 2020 Ano hnědý je - kostra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechp Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 Dobrý večer Mám takovou technickou ohledně Symphony v jedničkové fabii . vše zapojeno napajecí ISO je plně zapojený ale nejde mi podsvit. Na pinu kde je podsvětlení se mi napětí objeví ale rádio je stále po tmě. Co se s tím dá dělat ? Předem díky M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 Není nakodovano na can? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 Spatne nakodovano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechp Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 (editace) No to kdybych tak věděl .. No asi tak jako diag mám modrý kabel z Číny zřejmě VAG COM co byl j tomu pribaleny . Hnu s tím přes tohle? Nebo musí rádio a někde nechat udělat extra ? Z přebytku času jsem připojil diag a rádio se přihlásilo a dá se přes "neregistrovaný" dodělat to podsvětlení nebo ne ? Pokud ano tak jakou hodnotu kam zadat ? Předem děkuji za případné reakce M Editováno: 19. Březen 2020, autor: cechp Rozšíření dotazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechp Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 Aktualizace Po konzultaci na FB Škoda Fabia tak stačilo přepsat parametr z 00407 na 00401 a podsvit je funčkní. Zapojen pouze K Line na ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejv Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 Zdravím, ve Fabii I mám radio skoda music system 411. Jen se chci zeptat, predpokladam, ze je toto originalni radio. Tedy má napájení anteny po koaxu, nebo by melo byt za radie napajení nateny( nic tam není). Jak případně ověřím, změřím, že jenapájení anteny OK. Ve městě hraje dobře za jízdy jsou výpadky, a když jsem zajel dál mimo civilizaci, tak nejde ani poslouchat. Případně, kde ještě co zkontrolovat. děkuji za případnou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 Pri origo rádiách ide napájanie po koaxe stále. To že rádio má zlý príjem bude chybou antény, je nutne vymeniť pätku antény, tá bude vnútri zoxidovaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejv Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 A nemělo by mezi koaxem a zemi byt napeti na radiu, nic tam totiz nemerim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 Ano, mezi středním vývodem konektoru antény autorádia a kostrou by mělo být 12V. Pokud není, může být rádio špatně nakódované nebo vadné. Buď rádio správně nakódovat pomůže-li to, nebo pořídit tzv fantómové napájení. Např.: https://www.ahifi.cz/antenni-napajec-phantom-iso-iso.html?gclid=EAIaIQobChMIg6Sjseey6QIVhKZ3Ch1CaQDnEAQYAiABEgJtTfD_BwE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejv Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 Tak tam bude asi chyba, zadne napeti tam neni. Koukal jsem do manualu radia a nic o zapnuti toho napajeni jsem nenasel, takze asi nakodovani radia bude slozitejsi nez jen primo uzivatelsky, tak musim koupit fantomove napajeni a uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_u Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 Zdravim, Autoradio Symhony nefunguje zvuk ani s CD funguje podsvietenie, prepinanie stanic. Z radia/CD ide slaby zvuk az pri max. hlasitosti. V com je problem, neviete poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.