Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Potřebuju poradit. K rádiu jsem měl ve fábce I přiděláné handsfree Nokia MCC-1, jehož konektory jsem uštípl a zaizoloval. Bohužel na rádiu se mi ukázal nápis "PHONE" a nic jiného mi nefunguje. Nemužu přepnout ani na rádio. Zkoušel jsem odpojit baterku a taky nepomohlo. Mj. radio je Music system 502. Dik za rady

Brzy budu do své fabie davat symphony a nenašel jsem tu odpověď, nebo sem špatně hledal.... Chci se zeptat v jakém formátu maji být písničky a kolik jich mám max na CD vypálit, aby mi bez problémů hrály...Díky za odpověď

Symphony přehrává jen normální audio cd. Vypálit jich můžeš kolik se ti tam vejde. :kol-142:

Potřebuju poradit. K rádiu jsem měl ve fábce I přiděláné handsfree Nokia MCC-1, jehož konektory jsem uštípl a zaizoloval. Bohužel na rádiu se mi ukázal nápis "PHONE" a nic jiného mi nefunguje. Nemužu přepnout ani na rádio. Zkoušel jsem odpojit baterku a taky nepomohlo. Mj. radio je Music system 502. Dik za rady

zůstal ti zapojený mute kabel v iso konektoru

Tak už mám symphony cd ve své fabii :)

Naprostá spokojenost s tímto rádiem. Akorát mám jeden problém, kdyz vytáhnu klíč ze zapalování tak se rádio normálně vypne, ale kdyz ho chci zase zapnout chce po mě zase kód. Poradí někdo co s tím??

přepojit 15 a 30 žlutý a červený.

Tak jsem přepojil na černé svorce konektor č.7 a č.4 a vše funguje jak má  :kol-47:

Dále jsem dnes zapojil i aux kabel, vše funguje na jedničku  :kol-38: mám připojený svůj telefon, přijde mi to jako vhodnější řešení než nějaké USB disky a CD.

S tímto rádiem jsem hodně spokojený  :kol-147:

• 4 měsíce později...

Rad bych zde poděkoval uživateli Dula, který mi včera prodal a rovnou namontoval do meho symphony radia aux kabel misto cd měniče :) funguje to perfektně. Chtěl jsem koupit fm transmitter, ale jsem rad, že jsem to neudělal.

No aj ja som mal 2 roky vo Fabii Symphony CD a po dvoch rokoch som ho vyhodil, kým som nezistil,ako hrá v aute Becker Indianopolis s dvomi tunermi, dynamickým ladením staníc, CD MP3, navi atď...Cena síce bola 4x násobok Symphony,ale zážitok je tiež iný :)

post-22422-0-85194400-1391281994_thumb.j

• 3 týdny později...

Dobrý den potřeboval jsem  poradit koupil jsem fabii rok výroby 2004 bez radia puvodně tam bylo neorigo radio.Já si sehnal origo symphony vše funguje jak má akorát mě zarazil zaisolovaný modročerný drát mám pocit že je to drát k anténě na pin č5 mám ho tam zapojit.Přikládám obrázek prosím poradte děkuji

post-87206-0-10370800-1392979670_thumb.j

• 3 týdny později...

Rad bych zde poděkoval uživateli Dula, který mi včera prodal a rovnou namontoval do meho symphony radia aux kabel misto cd měniče :) funguje to perfektně. Chtěl jsem koupit fm transmitter, ale jsem rad, že jsem to neudělal.

hm chcem sa spytat na ten AUX kde ste to tam pripojeli ??  da sa kupit koncofka ??

Braniik-Na tom obrázku je redukce pro výstup,třeba pro sub.Ty jsi asi ale chtěl vstup tzv AUX.Prohlédni si strany www.stualarm.cz a vyhledej produkt 55usbvw003

Upraveno od misumi

Braniik-Na tom obrázku je redukce pro výstup,třeba pro sub.Ty jsi asi ale chtěl vstup tzv AUX.Prohlédni si strany www.stualarm.cz a vyhledej produkt 55usbvw003

neda sa zohnat len konektor  ako naprikal ten co som sem dal

Určitě ne.

Vždyt to tam máš v popisku v tom odkazu napsané na co to je. Tak pořád nějak nechápu co hledáš.

..jednoduše...všechny Fábie první generace mají klasický ISO konektory...druhá generace už má konektor MOST

No já jen že u těch ISO píšou "do roku 2005" a já mám svoji jedničku z doby, kdy už dávno dělali i dvojky

U symphony-f1 se to jmenuje mini iso

Upraveno od misumi

stualarm USB flešr má mini iso in a aut pro připojení třeba ještě cd měniče.Ale je trochu dražší.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.