Fidelek Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 když to tu tak řešíte, kod je uložený v rádiu ? na panelu je jen čip na ovládání a spracování informací, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 udelame ze dvou radii jedno a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 udelame ze dvou radii jedno a bude doufám že půjde pak aspoň jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 udelame ze dvou radii jedno a bude doufám že půjde pak aspoň jedno jo, to moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 udelame ze dvou radii jedno a bude doufám že půjde pak aspoň jedno jo, to moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Tak radio bylo ted nedavno venku znova nasazeny a ted se jen nekdy samo od sebe resetne, neresim to, zvyk sem si na to Nic jineho enzbyva pac menit za jine nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amarek Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Tak jsem zkousel 00401 00403 a samozrejme i ty ostatni a taky nic.V cem je problem s im radiem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 (editace) Tak pani taktiez som nahodil MAXIK a mam SYMPHONY r.v.cca03/03 a taktiez nefunguje horni display. Co keby sa k tomu vyjadril cosby??Ten uz ich par namontoval.Nemoze byt este chyba niekde v kodovani budikov???? Ja mam 16101 Editováno: 23. Září 2006, autor: makov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Urcite musis jeste prekodovat ty budiky, me to taky delali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 a ake kodovanie mam pouzit?Chcem len dvere a nic viac.Ja som to kodoval podla DP kde je kodovacia tabulka na 1,2 40KW. Ma niekto kodovaciu tabulku?Nech ju sem hodi a nech mame vsetci pokoj.D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 (editace) Pokud máš dveře, pevný intervaly a 1.2 tak máš mít 16102. Viz níže. Ale to s radiem nesouvisí. Ale nakódovat musíš i radio: 00405. Pokud ovšem nemáš radio jako Bobík. Tam zatím všechny pokusy selhaly. kodovani.pdf Editováno: 23. Září 2006, autor: Strojvůdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Ještě to kódování radia: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Strojvudce: Dik za tu kodovaciu tabulku. Ja som mal doteraz kod 16101 aky je rozdiel v tom poslednom cisle ci je tam 1(zdroj signalu CAN) alebo 2(zdroj signalu tachosnimac)?Ide mi vsetko aj s tou 1-ckou (zdroj signalu CAN). Skusim sa opytat kamarata a skusim este vymenit radia a ci to pojde. Bobikovi to ukazuje s inym radiom?? Da sa radio v origo servise preflashovat na novsiu verziu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Jsem schopen to všem zprovoznit,ale určitě né po netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Bobikovi to s mym radiem ukazuje, naopak jeho radio neukazuje u mně. Teda jestli už nějak nepokročil. S tou 1 nebo 2 ti to neřeknu, jenom mrPecoun psal, že mu to s 1 ukazovalo něco trochu jinak. Má taky 1.2. Já mám v každým případě 1, takže jsem tohle neřešil. Třeba nám to někdo osvětlí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 (editace) a co by si za to chcel? Si trocha od ruky ale zase co by clovek neurobil aby mu fungoval aj horny display Skusim ked tak este tu dvojku ci bude nejaka zmena. Len som si vsimol co mi zle ukazuje je palivomer ukazuje menej ako povodne budiky.Napr na povodnych som mal dnes 13l a na maxiku uakzovalo stav paliva 7l ked som to prisposobil tak maximalne ukazalo 9l. Tak zatial neriesim. Editováno: 23. Září 2006, autor: makov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Jo, to přesně řikal mr.Pecoun, když tam měl tu 1. Ale jestli to s tím může souviset? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Zrovna se vracím od Cosbyho a rádio se mi v maxidotu taky neukazuje. Zapojený a nakódovaný je dobře - Cosbyho Symphony se mi hned na mým Maxidotu zobrazilo. Dle Cosbyho bude chyba v rádiu - možná soft. chci si ho nechat přehrát a uvidím, takže možná budeš mít stejněj problém Bobíku. Nevíte někde, kde je v Brně opravna těchto rádií? - vím, že jsem tuto informaci tady někde viděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 no me to radio porad nefunguje, pac neni cas.... jinak na radiu je SKZAZ5A 0603398 6Y0035156 - strojvudce ma za timhle cislem jeste v zavorce (E) asi by to chtelo zjistit FirmWare - je stejna postup jako u OII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Takze ani Cosby nevie odstranit chybu? Neviete nahodou co by vyslo prehratie softu v origo servise? Ja mam este problem s tym radiom ze ked ho vypnem a predtym bolo pustene na TA a tyzden s nim nevidem z garaze vybije to baterku.Tam ho nezapinam ani na TA.Iba na FM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Já to umím odstranit pokud je rádio OK,ale jak jsem psal,po netu to nezjistím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Ja mam este problem s tym radiom ze ked ho vypnem a predtym bolo pustene na TA a tyzden s nim nevidem z garaze vybije to baterku.Tam ho nezapinam ani na TA.Iba na FM. Tady neco s tim radiem nehraje, to by se rozhodne stavat nemelo. Ja posloucham jen na TP (kvuli dopravnimu zpravodajstvi kdyz prepnu na CD) a ani po dvou tydnech, co mi auto stalo kdyz jsem byl na sluzebni ceste, se to baterky ani nedotklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 (editace) Ja som mal problemy ze asi dva krat mi nieco vybilo baterku ked auto stalo v garazi dlhsie ako 7 dni.Od kedy vypinam radio nie na TP tak nemam problem.Teraz som ho mal na TP a zabudol som ho prepnut a stalo cez noc a tiez nic.Len ked sa stalo ze auto bolo dlhsie ako tych7 dni nejazdene, tak to uz nebolo OK. Editováno: 24. Září 2006, autor: makov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 no moje radio bylo v auti uz z vyroby 05/2002 a jinak je absolutne v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 my sme kupili 09/2003 ale datrum vyroby je 03/2003 pozrem este na cislo toho radia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.