jeromme Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Zdravim, zkousel jsem tu hledat, ale nic podobneho jsem asi nenasel ... dnes rano jsem vyjel s autem, mam Fabii 1.4 44KW, najeto 120000 kdyz jsem dojel do prace, tak pri pomale jizde pri slapnuti na pedal brzy se ten o kousek propadl a ozval se takovy zvuk, jako kdyz neco o sebe drhne ... to dela jen pri velmi pomale jizde. Zkousel jsem za jizdy pri 100 prudce slapnout, zadny problem pri brzdeni jsem nezjistil. Setkal se uz nekdo s necim podobnym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wingman Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 zkus vyčistit brzdy... u corsy se mi stalo něco podobného při určité rychlosti mi drhlo něco od brzd ale naopak při nesešlápnutém pedálu... může to být nějaký bordel mezi destičkama a kotoučem - s reakcí abs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makuko Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 Zdravím. mám podobný problém, nechci zakládat nové téma a na svůj problém jsem nenašel odpověď tak to zkusím alespon takto. Když se mi zahřejou brzdy tak cca po 10 km... rovinka, kopecek nahoru a dolu... tak při dobržďování na semavory když více přišlápnu tak se mi (ozvese to skoro až ke konci) ozve nepříjemné hučení a rozvrní se celé auto. přijde mi pocitově že to vychází z pravého předního kola. Měl jsem dole oboje kola a rozebrané brzdy... Kotouče jsou v pohodě a brzdové destičky jsou ani né v půlce a nikde nejsou prohnuté ani zničené. Pokusili jsme se je lehce obrousit ale stejnak to dělá. destičky mám měněné tak před dvouma rokama. Nemáte náhodou někdo radu? Díky mooooc. Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 nemáš zvlněný kotouče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makuko Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 ee... to jsme kontrolovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 Dělalo mi to kdysi na jiném autě to samé.Bylo to nekvalitníma kotoučema a destičkama.Po delším brzdění a zahřátí z kopce začlo v předu hučet a auto přestalo jakoby brzdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makuko Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 tohle i pri hučení brzdí v pohode... kotouče a i brzdy jsou origo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin71 Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 Zdravím tak mám stejný problém při dojíždění (semafor) a lehkém brždění ( při prudkém brždění se nic neozve ) se mě taky ozývá vrnivý zvuk a jde to cítit do volantu a prochází to celým autem .Kotouče nové ( dělalo to i při starých ) desky nové ,zadní bubny + tlumiče nové, pneu nové ,jedno přední ložisko vyměněno druhé je prý dobré,silenbloky nové ,čepy nové ,jediné co by přicházelo v úvahu a je jistě chyceno je vrchní uložení předního tlumiče ( po plném rejdu jde slyšet kovové klepnutí jak se vrátí pružina ) .Jak to nechám vyměnit tak napíšu jestli to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 me zas pri prudcim brzdeni tahne do prava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.