chillike Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Chcem sa opytat na vase skusenosti....niekde osm cital ze na fabii 2 pri zapnutom tempomate...aj dole kopcom ked je jasne ze sa brzdi motorom cize by spotreba mala yt nulova ukazuje nejaku spotrebu...je to pravda??.zda sa mi to nelogicke preto sa pytam.....teram mam ford focus 2 a tam ke dmam pusteny tempomat a idem napr miernym kopcom dolu tak mi ukazuje nulovu spotrebu....dakujem za informacie.....chillout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Itali Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Myslím si že to uplná kravina , tempomat si budu nechávat dělat asi do 14. dní a jestli by to dělalo , tak to tomu co mě to bude dělat, omlátím o hlavu. Ale taky bych raději odpověd od někoho co ho již má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladoFII Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 No tak trocha k tomu tempomatu ja ho mam na aute od výroby a musim povedať, že bez neho už ani auto nekupim. Je to super vec a doporučujem ho každemu. Použivam ho kde sa len da. Aspon s ním ušetrím nielen benzín ale aj na pokutach ak niekde meraju... A k tomu co sa tu pisalo no vec sa ma takto: ak mám zapnutý tempomat a idem dole dodtatočne strmím kopcom a motor musí brzdiť na rýchlosť ktorú mám nastavenú alebo idem rýchlejšie ako mam nastavene na temtomate vtedy je na PP nulová spotreba!!!!! Ale ak je zjazd alebo kopec len mierny tak tempomat si musi udržiavať rýchlosť aku má nastavenu tak spotreba nie je nulová ale nižšia!!! (možno od 0,1 až no je to individuálne od klesania....) Ale je nižšia ako na rovine. Určite doporučujem tempomat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Pokud není klesání prudčí,tak z kopce na tempomat spotřeba dle PP je.Divný,ale je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Co je na tom divného ? Pokud jedeš z kopce bez tempomatu a udržuješ stálou rychlost např. 130 máš přeci taky nohu na plynu ( i když to jen šolicháš ) - stejně tak tempomat přidává. Pokud sundaš nohu s plynu auto začne pozvolna brzdit i když jede z kopce - pokud chceš konstatní rychlost je normální že je tam spotřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 bylo by dobrý pro příště hledat, už tady téma ohledně tempomatu je, takže můžete pokračovat tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retia Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 Ahoj, rád bych se zeptal, jak zapojit tempomat ve FII r.v.2009 výbava Ambiente-el.okna+zrcátka,klima atd.když v autě není sběrnice XS3.Ve všech odkazech na montáž je:zapojte kabel do sběrnice xs3.Ale u mě není.Nebo jsem slepej??? Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 slepej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retia Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 (editace) Hm dík za upřímnost.Ale prostě tam ta sběrnice není!!!Možná by nejen mě pomohlo,kdyby někdo kdo má zkušensot s montáží, napsal kde se co nachází.Ono se také může stát,že hledám na špatném místě.Je hezké že v návodu je:zapojte kabel do sběrnice "xy" a pak kabel do další "xy",ale už nenapíšou kde to všechno má člověk hledat. Editováno: 12. Červenec 2010, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Pokud máš Fabii II po faceliftu tak panu Milhausekovi můžeš opravdu tvrdit že nejsi slepý. Opravdu sběrnice XS3 tam není. BSG po gfaceliftu má dvě 73 pinové svorkovnice a to černou a bílou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retia Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Všechno jinak!!! Koupě páček tempomatu vč.kabelu 2880Kč originál díl vč.DPH. http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/bea700020-tempomat-fabia-2-roomster.html Montáž tempomatu v autorizovaném servisu Škoda 1750Kč vč.DPH.Doba trvání montáže cca 3 hodiny. Sečteno-podtrženo: 4630Kč. PS:A záruka na auto,kterou mám ještě rok,trvá!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 (editace) už Editováno: 27. Prosinec 2014, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 no super už na něj čekám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 (editace) no super už na něj čekám Editováno: 30. leden 2011, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chillike Vloženo 26. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 To akoze doteraz sa nedal domontovat tempomat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 (editace) To akoze doteraz sa nedal domontovat tempomat? Editováno: 30. leden 2011, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chillike Vloženo 26. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 Esteze nemam smolu a mam ho od vyroby:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 tak já index F mám otázkou je jestli je to ta pravá v ETCE jsou 3 a jedna neumí tempomat Ale stejně pokud to bude součástí tak je to na píp páč to bude zbytečně drahý když by to ta stávající jednotka uměla a samostatná páčka asi jako díl nebude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 A co třeba tady- http://www.cc-autodi...&model=ROOMSTER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 A co třeba tady- http://www.cc-autodi...&model=ROOMSTER Tohle není na facelift ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 Je tam i možnost poptat se na to co scháníš ikdyž to není v nabídce.Jsou schopný to sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 (editace) tak já index F mám otázkou je jestli je to ta pravá v ETCE jsou 3 a jedna neumí tempomat Ale stejně pokud to bude součástí tak je to na píp páč to bude zbytečně drahý když by to ta stávající jednotka uměla a samostatná páčka asi jako díl nebude ? Editováno: 30. leden 2011, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 (editace) netuší někdo jakým způsobem se kóduje tempomat kde co nastavit ? nebo spíše kde co změnit v dlouhém kódování ? EDIT:zítra mě tobudou motnovat tak potom snad přijdu i na to kodování Editováno: 14. Červenec 2010, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 (editace) pokud si ho neměl z výroby tak nedal. Já i otec máme tempomat domontovaný od prodejce z příslušenství, takže minimálně ve dvou případech dal. Standardní cena je u něho 4500Kč plus asi 900Kč za montáž. Tzn. místo 9000Kč z továrny necelých 5500Kč od prodejce. Edit: tak vidím, že se to možná vztahovalo k tomu období od zavedení výroby FL doteď Editováno: 30. Červen 2010, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 Ahojte, tak sa podelim s mojimi skusenostami s dodatocnou montazou tempomatu. Mam Fabiu 2 rv 2008 s motorom 1.4/63kW. Tempomat som si dal robit v jednom autorizovanom servise v BA. Cena tempomatu bola 192E a cena prace 75E. Stretol som sa aj s ponukou 330E, takze je dobre si predtym pozistovat ceny u viacerych servisov. Spravili to v priebehu jedneho doobedia. Tie nove packy sedia trochu blizsie ku pristrojom, musim vymysliet ine umiestnenie drziaku na mobil, lebo sa mi teraz dotyka s pravou packou. Inak chod tych novych pacok je taky gumovejsi.... Tempomat ale funguje, len pri jeho aktivacii sa mi nerozsvieti kontrolka. Je to v poriadku? Ake mate s tym skusenosti? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.