brunda Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 lidi prosim o radu stale hledam a nemuzu najit a ani me nejde sparovat columbus s iphone 4s auto je vyrobeno 2/2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 pod sedačkou je HF jednotka, jaké je její číslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 po pravde ani nevim kde ji hledat ale nasel jsem tam schranku a ta je prazdna zitra se zkusim podivat lepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 14. Červen 2013 Sdílet Vloženo 14. Červen 2013 tak jsem zjistil ze tam ridici jednotku nemam co je tedy potreba abych to zprovoznil ,nejake cisla jednotky asi kabelaze nebo nevim diky za kazde info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan1570 Vloženo 3. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2013 Zdravím všechny na tomto foru. Koupil jsem SII 2009, nemohu spárovat Iphone 4s . Pod sedadlem mám jednotku 5NO 035 730 B . Mohl by mi někdo poradit, jek to udělat, případně pomoci . Zároveň bych chtěl odblokovat video obraz. U předchozího vozu C5 mi telefon v autě fungoval bez problému. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2013 nutná výměna RJ telefonu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Po updatu na iOS7 v iPhone5 nelze sparovat s Columbusem. Ma nekdo stejny problem? Nejake reseni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Zkusit udělat pomocí Columbuse: tlačítko: SETUP zvolit Telefon zvolit obnovit základní nastavení... Pak vypnout klíč a zapnout a znovu spárovat Pokud nepomůže vyměnit HF jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 No, vypada to, ze je problem u Apple. Po updatu to nenajde ani zarizeni. Pred updatem vse bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 Hmmm, koukam ze radeji s updatem na IOS7 jeste pockam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 Mas s tim nejaky progres? Na apple forech pisou, ze vetsine lidi pomohlo vymazat handsfree z bluetooth zarizeni v telefonu a vymazat telefon z pameti auta a pak znovu sparovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 (editace) mike_k: Zadny progres. Na iPhone5 mam cistou instalaci iOS7, takze jsem zarizeni vymazavat nemusel. V aute jsem obnovil co se dalo, HF profil take vymazal a zadny vysledek. iPhone zarizeni vidi, ale nesparuji se. EDIT: Tak vse vyreseno. Dnes jsem jeste jednou zkusil obnovit nastaveni v Columbusu a pak uz se vse podarilo. Sparovano, vse funguje jako drive pod iOS6. Jeste jeden EDIT: Funguje i s iPhone 5S. Editováno: 11. Říjen 2013, autor: skodaforum20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bez_nicku Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Tak jsem zkousel iphone 5s s columbusem v superb2 a zatim jsem uviznul na nekompatibilnim Mobilnim telefonu. Poprve co sem zkousel parovat to po me vyplivlo heslo ale to jsem se uklik a pal uz to neslo, vyresetoval jsem i columbuse a nic. Jinak telefon zarizeni nenajde hledam ho columbusem. Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 http://iphone-rsap.com/ http://www.jens-david-consulting.com/en/home-en/12-category-en/category-products-en/24-rsapserver-en Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Milhausek: Bylo by dobre uvest, ze standartne RSAP zadny iPhone nepodporuje. Je nutne provest jailbreak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 to si snad každý na těch stránkách umí přečíst, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Kdyby dotyčný trochu hledal tak by se o tom už sám dočetl... http://forum.skodahome.cz/topic/92341-iphone/?p=1636025 To samé téma jen strana 2.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bez_nicku Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 (editace) Dotýčný právě hledal ale toto opravdu nefunguje! Zatím sem nenašel nic co by fungovalo! Editováno: 30. leden 2014, autor: bez_nicku Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cio Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Ahoj, koupil jsem si iPhone 5S (iOS 8.1.1) a nejde se mi pripojit s autem. Mam Superb 12/2011, vybava L&K. Predtim jsem tam mel pripojeny iPhone 4S (iOS 7) a vse bezelo v pohode. Volal jsem primo na Skoda Auto infolinku, do meho domovskeho servisu a nikde mi nebyli schopni poradit (jen ze vedi, ze s tim jsou problemy a nevedi co s tim). Zde na foru jsem koukal, ze problemy delal iOS 8.0, ale uz mam tu vyssi verzi, kde by to melo byt ok. Nejake napady co s tim? Diky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Mam iP5S a iP6 oba na iOS 8.1.1 a oba bez problemu. Problemy byly s iOS 8.0, kde byl problem v Bluetooth profilu. Zkusil bych reset Columba nebo odstraneni Bluetooth profilu v aute a pak zkusit znovu sparovat. V mem pripade mi to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 U mě bez problému, mám vestavěný BT HF + Bolero. iPhone 6, firmware 8.1.1 (stejně jako 8.1.0 a 8.0.2). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Seruste funguje iphone 6 plus s columbusom??teda co vsetko ide a co nie vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Ano, funguje. Klasicky bluetooth telefon a jako prehravac audia. Nic vic. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Hlavně by bylo dobre napsat ze velmi záleží na tom jaky je fw v columbusu a jaká je použita Hf jednotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 (editace) Fw columbus 6270 je to rok vyroby 3/2014..bt jednotka by bola 3C8035730D Pripadne poradte ktoru kupit Cislo columbu 3T0 035 686H Editováno: 3. Prosinec 2014, autor: ifkoo1131 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.