Milhausek Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 nebo nahrát aplikaci anroid-rsap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 (editace) android rsap ale nefunguje na poslední modely HTC (Evo, Sensation) Editováno: 1. Listopad 2011, autor: hudra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmykarel7 Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Zdravím!! :-) Mám stejný problém.. Mám navigaci Columbus III. (popravdě řečeno nevím zda Premium nebo nePremium) a iPhone 3GS s 5iOS. Auto mobil najde, ale napíše, že není kompatibilní a iPhone auto ani nenajde... Jde s tím něco dělat? Propojit to třeba nějak jinak? Já na stránkách škodovky našel něco o nějakém HFP ( https://mediaportal....remium_UMTS.pdf) a to tím propojit nelze? A případně ta změna na GSM II, kolik stojí i s prací a jaký je funkční rozdíl oproti GSM III? Podařilo se už někomu spárovat iPhone s OS 5.0 a GSM III? Mě ne :-) Píše to nekompatibilní přístroj :-( Pomohla by třeba aktualizace firmwaru ve Škoda servisu? To by zvládnout mohli, ne? )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Zajímalo by mě zda tohle opravdu funguje: http://www.jens-david-consulting.com/en/forum/5-iphone-rsap-server/526-ios-update-511-a-rsap-server-laeuft- http://www.jens-david-consulting.com/en/home-en/12-category-en/category-products-en/24-rsapserver-en Možná celkem zajímavé řešení pro iPhone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Link pro zadání v iPhone: cydia://com.jens-david-consulting.rsapservertrial/ Nemám iPhone a proto nevím zda ho to takto vezme...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Ještě tady je odkaz přímo na soubor: http://apt.thebigboss.org/repofiles/cydia/debs2.0/rsapservertrial_v1.43-1.deb Postup jak nainstalovat: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=5730 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wozi Vloženo 24. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 Tak jsem vyzkoušel postup od Members a funguje skvěle, takže nejdřív jsem iPhona 4 aktualizoval přes iTunes na iOS 5.1.1 pak Vše zazálohoval, následně provedl Unthentered Jailbrek, dále přes Cydii naistaloval RSAP server, zde nechal Vše nastavené jak bylo, dále přes Cydií nainstaloval SIM Manager a zde si nakopčil které kontakty se mají spárovat s Columbem. Společně s RSAP servrem se nainstaloval BTstack který řídí připojení přes blutooth. Po zapnutí zapalování jsem na MaxiDotu dal vyhledat telefon ihned byl vyhledán a spárován (potvrzovací kod vyskočí na telefonu) poté v nastavení na MaxiDotu zadejte ve volbě telefonní seznam - Seznam ze SIM a Superb si seznam načte, Vše funguje i hlasové vytáčení včetně rychlých voleb. Je to spárované s Columbem s Superbu II a GSM III iPhone 4 a iPhone 4S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 Počkej ty píšeš i iPhone 4S???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wozi Vloženo 24. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 Ano manželka má eSko a stejný postup jsem zkusil i u ní a chytlo se TO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wozi Vloženo 24. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 Aha jsem spletl jméno no jsem tu novej, samo že postup a návod je od ferdy25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 Aj mne to funguje na iPhone4 a GSMIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wozi Vloženo 12. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 Tak mne to přestalo fungovat, RSAp server píše že vypršela Licence, ale bohužel nenabízí nikde nic k zakoupení nebo prodloužení, takže se tel odpojuje. Fakt to je masakr to spojení iPhona a Columbu, už jsem s tím strávil takovýho času a furt výsledek na h*** ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 12. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 No když instaluješ v Cydia rSAP server tak si vyberes ze dvou verzí jedna je free na 10dní a druhá je placená na stálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Ahoj,chci se zeptat na toho iphona,pujde me to nastavit stejne kdyz mam tu gsmIII columbuse ale mam stary maxi dot,jelikoz mam pred Fl.pisete ze se to nastavuje pres prave ten maxi dot.dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 A jeste otazka,pujdou timto zpusobem i sms na columbusu kdyz si takhle jak pisete predelam iphone?moc dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Toto je len doinštalovanie rSAP do iPhone. Takže ak si mal iny mobil s rSAP a fungovalo ti to doteraz, tak to pojde aj tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Použil jsem postup od Wozi a funguje mám SupII Columbus r.v.2012 na colubusu můžeš psát i sms a přijímat já to jediné nedostatky sms se ti nepřetahují z telefonu do columbuse a z5 tudiž když ti někdo napíše když jsi v aute tak to zustane uložené v aute ale v telefonu tu sms nenajdes a naopak a pak je jeste mensí detail s kontaktama jelikož se me podařilo nazdílet pouze kontakty které jsem nakopíroval na SIM v iPhonu což je max 250kontaktů. JInak ale musím říct že telefonování za jízdy zvláště po dálnicích je daleko konfortnější nejsou výpadky signálu a kvalita hovoru je super oproti klasickému GSMII když využívá k telefonování vlastní telefon. Já jsem to vyřešil tak že pokud jezdím jen po městě tak využívám klasické připojení jako přes GSMII a pokud jedu dále tak si v iPhone zapnu rSAP server a připojím se takto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Dekuji za info,me jde hlavne o to ze se spojite pres maxi dot,jenze ja mam pred Fl.a myslim si ze tam se me tel nezobrazi:(a ty tam mas dve sady?kdyz se pripojujes na kratsi vzdalenosti jako gsm II?nebo ta gsmIII to umi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 to umí ta GSMIII pokud se připojíš s telefonem kterej neumí rSAP tak se připojí jako GSMII. jinak není nec jednodušího než to zkusit jde to nainstalovat jako 10dení zkušební verze ten rSAP server do iPhonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 aha,no ja tam ted mam gsm II proto me to zajima,nez to vymenim a zjistim ze se s tim iphonem nepripojim diky tomu ze me to nebude ukazovat maxi dot. protoze jsem to tady cetl ze pri sparovani se musi potrvrdit pres neho,jelikoz mam pred Fl maxi dot,tak porad nevim zda to pujde:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 No ale kedže ešte nemáš GSMIII, tak potom ni je niektorá jednotka GSMIII, ktorá sa vie spojiť aj s iPhonom?? Čo montuju teraz do Skodoviek ? Nejako to totiž je poriešené, pretože iPhon nikdy nebude vedieť normálne rSAP, má ich kopec ludi a v škodovkách im už funguju. A nechce sa mi veriť, že by zase dávali GSMII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 (editace) Pro starou O2 do MR2009 platí, že když koupíte rSAPovou jednotku co umí smsky nebudete ji mít na Maxi-Dotu a tím nebudete moci uložit PIN. Co vím tak je problém tu jednotku spárovat i jako GSM2, protože není běžně viditelná pro bluetooth. Editováno: 10. Září 2012, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 (editace) S tím PIN máš pravdu ten se zadává na MAXIDOT takže pokud nebude komunikovat s MAXIDOT tak určitě nepůjde. Ale pokud se nepletu tak i normální spojení a i GSMII se páruje pomocí MAXIDOT!!! Editováno: 10. Září 2012, autor: žralok Citace předchozího příspěvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 No ale kedže ešte nemáš GSMIII, tak potom ni je niektorá jednotka GSMIII, ktorá sa vie spojiť aj s iPhonom?? Čo montuju teraz do Skodoviek ? Nejako to totiž je poriešené, pretože iPhon nikdy nebude vedieť normálne rSAP, má ich kopec ludi a v škodovkách im už funguju. A nechce sa mi veriť, že by zase dávali GSMII. Já iPhone používám mám GSMIII a vše mě funguje normálně rSAP na iPhonu jde taky zprovoznit ale není to plnohodnotné ale vše funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 no ale znam lidi kteri maji v octavce pred Fl.prave gsm III,tak jak oni teda sparujou ten tel?kdyz maji starej maxi dot??nejde ten pin zadavat na columbusu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.