RomanWRC Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Trochu odbočím, mám columbus a sound systém a když chci hrát hudbu z iPhone přes Bluetooth tak mi to hraje jen z toho reproduktoru na kterém je nápis SOUND SYSTÉM na straně spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 zřejmě někdo vyměnil jednotku a nedoplnil chybějící kabeláž.. HF jednotka bude psát chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobicek Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Jakou HF jednotku dokoupit ke Columbu 3T0035680B,HW H71, SW 4120, Superb 2011 aby fungoval s IPhone4S ? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrnca Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Ahoj, mám dotaz , jestli nemá někdo informaci, zda bude škodovka nabízet adapter pro iPhone 6 do držáku na palubní desce...V nabídce příslušenství je pouze pro iPhone 4 a 5...Psal jsem i mail na škoda@info ale dosud bez odpovědi...Pokud je tu někdo, kdo pracuje ve škodovce nebo u dealera Škoda, šlo by to nějak zjistit? Jde mi o to, jestli mám ten držák demontovat a koupit nové lišty, nebo počkat na adapter a použít ho aspoň jako nabíječku...Chtějí za ty adaptéry dost peněz, ale když už tam ta příprava je, tak bych ji chtěl využít...Díky za odpovědi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 8. Květen 2015 Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 Skodovka udajne nabizi pouze adapter na Iphone 4/4S aspon tak mi to bylo receno, sam shanim adapter na Iphone 5/5S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apendix2 Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 Pokud po přečtení celého vlákna vše dobře chápu, tak kdo má Jablko a GSM III, tak je nahraný. Kdo má Jablko a GSM II, tomu vše šlape v pohodě. Řešením u GSM III by mohl být Jailbrake + instalace rSAP serveru, což nechce dělat každý. A ještě zde byl poznatek, že GSM III se umí chovat i jako GSM II ... znamená to snad, že lze přes VAG změnit režim a vyhnout se tak koupi jiné jednotky? Sám mám tento problém a telefon zatím musím držet u ucha.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 Už jsem ti o tom něco psal. Stačí výměna jednotky a máš po problemu. Nebo telefon jednoduše neparuj a kup si marťana do ucha do tisícovky.. Nic se nikde na staré jednotce překodódovat nedá. Potřebuješ jednotku i s UHV protokolem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 Já mám GSM III a iPhone 6 a volání a přehrávání audia přes Bluetooth funguje bez problémů. Fungovalo i s předchozími generacemi iPhonů (4S, 5 a 5S). Žádnou dodatečnou úpravu telefonu nebo VAGem jsem nedělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 iPhone (kterykoliv) samozrejme funguje s GSM III normalne, staci ho pripojit pres klasicke bluetooth a nikoliv pres rSAP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 (editace) Ne vsechny gsm3 maji oba protokoly.. Viz třeba solidní počtení: http://www.cerni.net/gsm_sada.html Editováno: 11. leden 2016, autor: michal2009 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S1anley Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Zdravím - už týždeň sa pasujem s problém pripojiť môj iPhone 6S k palubnému počítači ( Columbu ) a stále mi to vyhadzuje chybu. Prečítal som toho už toľko, že mám v tom guláš vraj by moja jednotka mala byť kompatibilná s mojím iPhonom ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Neni Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S1anley Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 (editace) Škoda ... myslel som, že je kompatibilná ... našiel som toto: http://www.checkiphone.eu/velky-prehled-vwskoda-bluetooth-jednotek-podporujici-iphone/ Tak aspoň už viem ako mám postupovať ďalej :-) Pozeral som nejaké jednotky na aliexprese - viete mi nejakú doporučiť + čo to všetko obnáša (teda čo všetko musím spraviť, aby som ju spojazdnil). http://www.aliexpress.com/price/skoda-bluetooth-kit_price.html https://vertigoflea.wordpress.com/2012/05/09/retrofitting-original-vag-bluetooth-phone-module-in-skoda-yeti/ pozn.: sadu na telefonovanie by som už mal mať v aute - takže predpokladám, že mi stačí kompatibilná jednotka Editováno: 21. Červen 2016, autor: S1anley Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Mám SE a propojil jsem bez problému, bohužel z telefonu nevím co mám za BTSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supersoptik Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Ahoj. Mam jednotku 3c8035730E a iphone 5 ios 10.1.1 a klasicke propojeni funguje jako hansfree i jako prehravac hudby. Ale nedokazi pripojit telefon pres rSAP aby fungoval jako premium. Zkousel jsem to na Samsungu S4 mini a tam je vse v poradku. Premyslim jestli by mi mohl pomoci Jailbrake a nejaka aplikace ale nejsem si jist ze po tom se mi telefon pripoji v rezimu premium. Ma s tim nekdo zkusenost??? Dekuju moc za info. Wiki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 16. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2016 @supersoptik: Apple iPhone nepodporuje rSAP, software to neumí. https://support.apple.com/en-us/HT204387Mimochodem, v kolika dalších tématech se budeš ještě ptát? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supersoptik Vloženo 16. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2016 Uz v zadnych tematech. V jednom jsem popsal co to dela a co ne a v druhem jsem se ptal zda s tim ma nekdo zkusenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 iPhone 6S Plus 128GB...nekompaktibilný.... Teraz som sa vrátil z auta... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supersoptik Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Albion: Takže vůbec nepřipojíš telefon? Nebo ho nepřipojíš v režimu rSAP? Jakou máš bluetooth jednotku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 @Albion a @supersoptik: Nezáleží to jen na telefonu, ale hlavně na jednotce. Pokud jednotka podporuje "běžný" (HFP a PBAP apod.) Bluetooth profil pro připojení telefonu, musí se na ni připojit de facto každý telefon. Pokud ale podporuje jen rSAP (taky třeba zkontrolovat nastavení Bluetooth v autě!), samozřejmě se připojí jen telefony s podporou rSAP, což je jen několik Androidů a staré "hloupé" Nokie. Mimochodem, máme doma iPhone 6S 128GB a s naším autem bez problému funguje (jednotka 3C8035730E - GSMIII Premium, ale předpokládám, že by fungoval i s původní 1Z0035729C). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 20. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2016 Vôbec ho nepripojím. kamoš včera kúpil combi 11/2011 skoro sockapaket, a pripojilo mi to pekne, dokonca aj hudba cez Bluetooth fachčila... Toš.....mám starú BT jednotku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supersoptik Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 (editace) @wizaard ja mam stejnou jednotku 3c8035730e a zatim jsem tam pripojil vsechno co jsem zkousel ale pouze na poslech hudby a na hansfree ale jedinny telefon samsung s4 mini se mi pripojil jako vzdalena sim a tudiz slo cist sms, slo nastavit wifi auta a podobne. Jinak ja mam iphona 5 a manzelka lenovo a ani jeden se nespoji jako premium pouze jako hf Editováno: 22. Listopad 2016, autor: supersoptik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 (editace) @supersoptik: Samozřejmě, čtení SMS a Wi-Fi (a jiné) jsou funkce dostupné pouze při rSAP připojení. Většina dnešních telefonů toto nepodporuje, jen některé Androidy (třeba Windows 10 Mobile / Windows Phone vůbec, iOS vůbec). Při klasickém připojení (HFP = handsfree a PBAP = kontakty) máš pouze telefonní seznam, hlasové ovládání a volání jako takové. Nic víc. Profil rSAP umožní autu kompletně převzít SIM z telefonu (jako bys ji vyndal z telefonu a připojil do auta), proto pak auto i čte přijaté SMS, proto sdílí 3G připojení přes Wi-Fi apod. Editováno: 22. Listopad 2016, autor: wizaard 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supersoptik Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Super. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.