Tomino Men. Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 Zdar, ak sa môžem pochváliť, doma mám už takmer 10 rokov jeden kúsok obalený v dreve. Rádio aj repráky pochádzajú z (vtedy novučičkého) Passatu B5.5 išlo von kvôli tomu, že sa tam dorábala sústava od Clarionu. Máte aj vy niečo takéto? Chcel by som vidieť napr. DX Zabudol som škodovácky názov, je to VW Beta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuraS. Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 (editace) tohle mě taky už několikrát napadlo ale nejsem tak šikovný abych si to sám vyrobil a taky těžko chtít od autorádia aby mi dělal centum pro domácí kino se zvukem dolby true hd...a víc zvuku doma nepotřebuji..nicméně do studentského pokoje je to dobrá lowendová sestava...sem měl tyhle nápady právě v době kdy pojišťovny začali stíhat neplatiče a vrakoviště byly plné aut a když jsem tam vezl to svoje tak jsem čuměl co za rádia lidi dávají na sešrotování... Editováno: 18. Září 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m78k Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 jj takto mam audio vyřešený v kuchyni, a zdroj společně napájí cbčko ale nemam to ve dřevě (repro mam v kartonový krabici - supl za dřevo) :-D kdo si hraje nezlobí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 18. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2010 Jj, ja si to neviem vynachvalit Uz mi takto 10 rokov hra v pohode, jediny problem - raz som si ho dal uplne naplno a trochu sa mi ulomil reprak z drziakov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 Já vím, že by to nebylo estetické... ale pokud vím repro se montují na vrchní stranu ozvučnice Ovšem na funkci /rostlináře/ to určitě nebude mít vliv... a to to má jenom 1x repro nebo stereo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.