Publikováno Červenec 9, 201015 r Tak jsem koupil fabii, vymenil v ni Sony radio za novy Sencor. Dnes jsem pripojil svuj HEX CAN abych zjistil proc hapruje servomotor u klimatizace a porad se mi nedarilo poradne spojit, po chvilce koukam ze se mi to nezda a test kabelu hlasi K1 i K2 zkrat na kostru. Az ted zjistuju ze skodovaci maji nejaky prehozene piny na ISO konektoru ci co a posle to 12V na CAN bus. Co ted? Kabel KO nebo ho mam rozebrat a nekde neco opravit? A jak to zapojit spravne? Vsechno normalne funguje. diky
Červenec 10, 201015 r Autor Bylo tam neoriginal Sony s jakousi podivnou redukci na ISO. A jelikoz mam asi znicenej kabel VAGu tak si myslim ze to asi blbe zapojeny je.
Červenec 10, 201015 r Prohazuje se konektor 4 za 7,když dáváš neorigo rádio,možná to bylo přeházený jen v redukci-testni to
Červenec 10, 201015 r Autor 4 a 7 se prohazuje kvuli napajeni a mazani pameti radia. Me jde spis o 3ku ne? http://www.linkon.cz/3f24i Upraveno Červenec 10, 201015 r od Tomasek1234
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.