e1. Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Podrobný návod, najlepšie s fotkami by sa určite hodil. Mňa zaujíma hlavne to ťahanie káblov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Jojo,ten návod by se hodil. Mám tempomat,takže by mělo tedy stačit natáhnout jen ty 2 kabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 (editace) niečo som narýchlo spísal. možno by sa zišlo to presunúť aj do témy Corner, prípadne to nejak zjednotiť... zatiaľ iba na webe: http://wirer.sk/f2_corner/ Editováno: 7. Květen 2018, autor: wirer 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Super návod,díky. Jen já pohořel hned na prvních řádcích návodu,nemám ESP!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 tak na dorobenie ESP tu niekde postup bol, ktosi si to dorábal. ale viac ti v tom nepomôžem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novakmartin Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 (editace) Zdravím. Nakodoval jsem auto-lock do Roomstera 2014 (v BCM 0. byte na 7C). Kodovani nize. Vše funguje, akorát: když je auto zamčený a já chci zevnitř otevřít dveře, tak musím jednou zatáhnout za kliku, aby se přes centrál odemkly všechny dveře a pak musím zatáhnout podruhý, aby se dveře fyzicky otevřely. U F2 FL 2011 to mám stejně, ale tam stačí za kliku zatáhnout jenom jednou (odemknutí všech dveří centrálem a ihned fyzické otevření dveří). Je tohle mechanickej problém nebo se nechá kodovanim vyresit? 7C980B3808010000002000003C2B18C000C0400F60000000020010000000 diky za radu Editováno: 5. Únor 2017, autor: novakmartin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 fungovalo mi to rovnako ak dobre pamätám, F2 2013. ale keď som vytiahol kľúč zo zapaľovania, tak sa dvere odistili všetky a vtedy stačilo normálne otvoriť. keď však niekto vystupoval a motor bežal, tak postup bol ako píšeš, ťahať na dvakrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novakmartin Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 (editace) Po vytáhnutí klíče se dveře odemknout, ale když chce někdo z auta vystoupit, kdo to neví, tak za kliku tahá a čekám, kdy ji urve Zvláštní je, proč F2 FL/R FL vyrobený o dva roky dřív to měli jinak - nějak v tom nevidím smysl...proč by měnili zapojení dveří/centrál... Kouknu ještě do zapojení, někde ve 2013/5 bylo vydaný další schema dle DP. Editováno: 7. Únor 2017, autor: novakmartin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajkol Vloženo 3. Květen 2017 Sdílet Vloženo 3. Květen 2017 Zdravým mám dotaz trosku jsem se stoural v komfortni jednotce prez vag a teď mě hlásí palubka prasklou levou boční směrovku ale na mè škodě octavii 2 žádné nejsou a všechny žárovky svítí může mě někdo poradit diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 ty nemáš směrovku v zrcátku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Tam jsou snad LEDky, ale toto je sekce FII/Roomster, tak co to tady dělá??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ja-pce Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 Zdravím, zatím se mi po pročítání témat nepodařilo zjistit, jak by se přesněji dalo "zprovoznit" přes pojistku rozsvícení potkávacích světel... když u FII, r.v. 2010, nemám vypínač na světla u pojistek... Nějaké vysvětlení? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 7. Červen 2017 Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 Vůz nebyl určen pro ČR, vozy do Německa například tuhle funkci neměli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ja-pce Vloženo 7. Červen 2017 Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 Je to dovoz z Itálie .. jakým způsobem by se to dalo dodatečně dořešit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ja-pce Vloženo 9. Červen 2017 Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 Bylo by řešením a tudíž i funkční možností, kdybych vyměnil BCM ? Vím, že bych tím zároveň mohl dodělat dálkový centrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ja-pce Vloženo 13. Červen 2017 Sdílet Vloženo 13. Červen 2017 Ještě doplním označení BCM - 6R7 937 085 D - lze zjistit, jestli automatické zapnutí světel po nastartování půjde nakódovat nebo pomůže výměna BCM a nebo to nepůjde vůbec ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 14. Červen 2017 Sdílet Vloženo 14. Červen 2017 Už jsem ti to jednou psal. Hlavní světla vůbec nejdou přes BCM. ty jdou jen přes spínače. Přes BCM jdou jen parkovačky. Prostuduj si schéma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ja-pce Vloženo 14. Červen 2017 Sdílet Vloženo 14. Červen 2017 Fajn, jak tedy je řešeno automatické sepnutí světel ? co je potřeba dodělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 14. Červen 2017 Sdílet Vloženo 14. Červen 2017 Prostuduj si schémata. Jsou tady na foru. Ale je toho na prodrátování dost. To co máš před FL, je ještě navíc relé DS. Jednodušší je po FL, ale tam jsem nějak nepochopil jak svítí levé parkovačky... No nic. Spoj se raději s Pedrem Řešil to samé a už to vyřešil. Podle mně je nejjednodušší dodělat samostatné světla DS, s nějakým univerzálním zapojením. Na trhu jich je dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 29. Červen 2017 Sdílet Vloženo 29. Červen 2017 (editace) Ahoj Pawouk mě odeslal do kódovacího tématu, tak se ptám zde Jde dokódovat v F2 facelift (2010, MR2011) rychlost stěračů dle rychlosti vozidla, denní svícení společně se zadními potkávacími světly a přisvětlování mlhovkami při zapnutí směrovky? Když aktivuji to přisvětlování mlhovkami, tak mě to hází chybu centrální elektroniky: 030428 Control Circuit Turn-List left a 03429 to samé ale turn-list right. A u dalšího kódování to nic nehází, ale ani to nefunguje. Kóduji to přes bluethoot adapter z aliexpresu a přes program Carista. Nic jiného nemám Ale nakódoval jsem přes to bez potiží automatické zamykání a setření po ostřiku a taky kontrolu na všechny druhy žárovek.. Nevím jestli to je programem, nebo to prostě na F2 facelift nejde Adapter by měl být bez potíží funkční. Běží přes něj další apka na DPF filtr. Také bych hrozně rád vypl přední 12V zásuvku bez klíče v zapalování. Ale zadní v kufru nechat pod stálým napětím i po zamčení vozu.. Šlo by to přes diagnostiku? Ten můj prográmek to neumí. Ale s tímto jsem počítal trochu.. Editováno: 29. Červen 2017, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 (editace) - 12v zasuvka - diagnostika nie, bude treba HW upravy zapojenia - corner - F3 staci nakodovat, F2 bohuzial zmena kabelaze, vid moj navod http://wirer.sk/f2_corner/ - zadok pri DRL som niekde v klasickom VCDS videl, Carista netusim ci to ma - rychlost stieracov to iste ako DRL Edit: tie stierace nesmu byt na cyklomat, ale az ta dalsia pozicia myslim. Zastavis na krizovatke a stierace zotru iba obcas. Intervaly nepamatam, z F3 viem urobit video Editováno: 7. Květen 2018, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 (editace) No já to zkoušel. Zrovna pršelo tak jsem to zkoušel. ROzjel jsem se, stěrače na plno a zastavil. U caddyho by už šly na cyklovač a u mě valily pořád naplno Ikdyž jsem to aktivoval.. Nic se nezměnilo. Na ty mlhovky teda kašlu. Ja HW úpravy nechci dělat. Zbytečně rýpat do auta když funguje.. :/ Nemá někdo normální diagnostiku, kterou by to šlo? Editováno: 30. Červen 2017, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2017 Ak sa nemylim, tak 09-Central Electronics - kódovanie-07 - Long Coding - Byte 14 Bit 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaCZE Vloženo 7. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2017 Zdravím, pomohl by mi někdo s kódováním LCODE pro FII(2012) ? Mám program LCODE, ale nezobrazují se mi popisky Bitů(LABEL). četl jsem tu vychytávky jako -potvrzovat uzamčení zatroubením -upozornění na prasklé žárovky -Aktivuje blikání brzdovách světel (nouzového brzdění) -aktivovat corner mlhovky -Vnitřní osvětlení (stropní světlo) svítí při otevření kufru -odemknutí dveří řidiče a pak teprve ostatních dveří Poradí někdo? klidně přes SZ fabia2.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2017 (editace) Corner je zavisle na vybave a rocniku. Ak nebol tempomat, nutna zmena BCM jednotky. Pripadne skus moj navod: http://wirer.sk/f2_corner/ Je tam aj kodovanie. Na ostatne skus dokumenty z prilohy, no musis skusat. Pripadne weby: - stemei.de - ankk-vagcom.com - briskoda.net moznosti dlheho kodovania.txt vag.txt Editováno: 7. Květen 2018, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.