Zdeny1.8T Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 Zdravím, při nastupování/vystupování nebo pokud různě hýbu autem se od zadních kol (kotoučů) ozývá dosti hlasité a ostré vrzání. Mám pocit, že to někdy dělá i při jízdě po nerovnostech. Dělalo to už když jsem auto před časem koupil. Neví někdo, v čem je problém? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Mně to dělá taky - už mám koupené nové tlumiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romomo Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Mám ten istý problém, po výmene zadných tlmičov však problém pretrváva. (Žeby silenblok zadnej nápravy?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny1.8T Vloženo 29. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Tak jsem zjistil, ze mi to dela i predek, pri otaceni volantem v male rychlosti, pripadne na miste. Tlumice se chystam brzy vymenit, ale ze by to bylo tim se mi nezda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 (editace) Premazat capy, popripade ich napustit nejakou vazelinou, alebo olejom. Mozno zmizne. Editováno: 31. Červenec 2010, autor: random Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 Mam ten samý problem akorat na motoru 1.6 pry plným rejdu mi vrzou přední kola - brzdiče ale uplne strasne a dkyz se pri plnym rejdu rozjedu tak to zni jako kdyby to tam o neco drnečelo, kdyz jsem ji kupoval tak to nedelalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Tak uz jsem na to přišěl proč to delalo olej v nadržce pro posilovač byl na rysce MIN tak jsme ho dolil a uz to ty pazvuky vubec nedela ale co jsem objevil tak to nekde teče a kape na zem. Doufam že to bude jen praskla hadička, nemáte s tím nikdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 to me chces rict, ze jsi dolil olej so servra a auto prestalo vrzat?? nejaky divny ne? ja mam problem, jako kolega na zacatku, otacim volantem - vrzu, vysedam z auta - vrzu. Mam pocit, ze to udela ulozeni tlumicu v podbehu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny1.8T Vloženo 11. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 Mám vyměneny komplet tlumiče + uložení. Vpředu už to tak nevrže, ale pokud hýbu autem, tak vzadu to vrže pořád, někdy víc, někdy míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 (editace) jak napsal random - podle mě stačí promazat všechny díly, které jdou - takže gumové uložení, čepy apod. - může vrzat guma na stabilizátoru (u tyče, ne u kosti) apod. jo a v zadu mi to taky vrže - podle mě to budou gumové dorazy na zadních tlumičích, vrže mi auto jen když je studené, jak ho trochu ohřeju, vrzání zmizne. Taky může vrzat guma na zadních dveřích, která drží plato apod. Editováno: 11. Listopad 2010, autor: HanyZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.