Přejít na obsah

Mytí předních sedaček


lukas513

  

50 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...

záleží na tom zda je v sedečce hodne elektriky .... když jo nepoustel bych se do toho ...ja meju sedačky už 4 roky a kazdý komu sem to delal byl spokojený..... nejprve sem sedadlo navhlčil a pak pridal pripravek (vanish, alfanol -velice pomáhá,a podobné saponáty a obyč kartáč na podlahu a doslova sem je vydrbal´pak sem vysavacem na vodní vysávání vysál ze sedačky vsechno penu s necistotou a vytahla se tim i spina hluboko zažraná zkrátka celou sedašku sem vysál a nechal rádně uschnout ... vdycky byly jak nové .... mužu doporučit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mokrá cesta na sedadle s výhřevem je většinou smrt vyhřívání mnoho lidí po tomto zákroku zjišťuje že jim nejde výhřev a proč je to jednoduchý voda to odepíše jsou různý způsoby čištění ale mokrá cesta není na sedadlo dobrá.Pokud tepování, tak jen u sedadel bez airbagů a výhřevu a jiných elektrosoučástí k posuvům a nastavováním.Prostě obyč sedadla. U kůže je mnoho přípravků na čištění kůže a tam voda taky nemá co dělat. U látkových je mokrá cesta vhodná pouze po rozebrání(odčalounění) sedadla a by se vyčistilo jen to co je třeba to jest samotný potah.Popřípadě i molitanový korpus pokud je sedadlo opravdu zanedbaný a prošpiněný.U méně zašpiněných by se našla asi šetrnější cesta bez rozebírání a máčení formou suchého tepování.A na to je dobrý informovat se tam co se vozidla čistí musí mít dobré reference a pokud nebudou ochotný o tom něco říct tak ani nebude mít smysl to nechat u nich čistit.A hlavně je potřeba u takových firem se předem domluvit na způsobu čištění dle vaší výbavy vozu!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze pokud mam sedacky s vyhrevem tak zrejme nejlepsi bude timto ? http://www.drogerie-matous.cz/p2750-vanish-na-koberce/ ... to se asi nanese prasek nejak se to zrejme rozetre ten potom zvhlne,pak to znova uschne v prach nebo jak bych to rekl a jen se vysaje i se spinou ? :D nebo jak to fakčíí ? :o)) nechci odjebat elektriku v sedackach ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přečti si pod tím tvým odkazem recenze.Jinak používám tohle a pokud to nepustí na poprvý tak po několikanásobným použití na jedno znečištěný místo to pomůže a šetrně odstraní i to co už jsem nedoufal že půjde.Jinak je to hned na prvním příspěvkuv tomhle tématu,ale dotyčnej s tím neumí stačí nastříkat na znečištěný místo a kartáčkem na nádobce čistit dokud nedosáhneš čistoty kterou chceš.

http://www.automax.c...il.php?item=127

Editováno: , autor: acek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Ahoj, chtěl bych říci že už 5 let dělám ve firmě která se specializuje na čištění interiéru aut a není žádný problém s airbagama a vyhřívanýma sedačkama.Jestli můžu poradit je nejlepší sedačku z auta vymontovat, nejdříve vysát od prachu, poté použít čistící prostředek, nechat působit, vykartáčovat a potom vysát až z toho nepůjde pěna.Nechat na sluníčku vyschnout aby sedačka nezasmrádla a měla by být čistá.Pokud nebude a stále půjde špína postup opakovat.Můžu doporučit čistící prostředky od firmy SONAX.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...