Davdav Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Zdravím všichni, člověk dělá pořád stejné chyby... Já v pátek couval na Šumavě do jednoho dvorku a byl jsem líný se tam jít napřet podívat.. A on tam trčel ze země kus betonářské výztuže!!! Odnesl to lak na zadním nárazníku. Zastavil jsem se v servisu (Jarov) a tam mi nabídli opravičku za 8000. To mi přide trochu moc, ale ten škrábanec mě pořád dost žere. :-) Nemáte někdo radu, jak takovou odřeninu nejlépe vyřešit? (Uvítal bych třeba něco jako zázrak na počkání. :-) ) Zatím jsem koupil opravnou tužku, ale výsledkem si nejsem úplně jist. Na autě mám lak rosso brunello. Díky. David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Auto mas pojištěné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davdav Vloženo 2. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Auto pojištěné mám. Ale se spoluúčastí 5000 a navíc tam jsou nějaké bonusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Daj ten naraznik cely prestriekat Lakirnikovi. Cena opravy max 2500KC. A domontuj si parkovaci senzor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Jen tak otázka, couvací senzor by to zachytil?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 PISKOT:Precitaj si vyznam parkovacich senzorov na aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Mozna sme to spatne pochopil, ale to, ze parkovaci senzory nezachytej uzkou tycku (treba od prenosne znacky) sem se uz setkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Vykašlal bych se na to, časem do dostane další. Aspoň jde vidět, že se s tím jezdí. Já sem teď trochu štrejchl přední nárazník a vypadá to docela dobře :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsticky Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 když to vypadá dobře to štrejchnutí tak co takhle fotku kolega DAVDAV je asi ze škrábance na nic ale jak radí PROCHY 603 tohle vyřeší lakýrník tužka je na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Za 8000 by som kupil novy naraznik a aj by som ho dal do laku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.