sladek Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 zdravím,mám HTP combi a v kufru jsou po stranách před zadními svítilnami velké prohlubně.Chci tám dát různé věci jako lékárničku,hadry,různé potřebné maličkosti,ale ony tam mrchy nechtějí držet.Když to dám do igelitky,tak po jízdě to mám v kufru a vysypané a nepomohli ani sucháče.Někde jsem četl,že se prodává přepážka,ale praktičtější by byl celý koš,který by se do té prohlubně zasunul.Nevíte někdo,dělá se neco podobného?Moje představa je,že do toho koše naházím všechny ty sarapatičky co teď mám různě po taškách a tím se mi uvolní celý kufr.Přemýšlím,že bych něco vyrobil,ale než se do toho pustím tak přeci jen kontrolní dotaz,abych nevymýšlel již vymyšlené.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 (editace) bud sa predavaju kapsy kozenkove tvarovane v skodovke, alebo vymenis koberec a su tam potom uzatvaratelne prepazky. Editováno: 5. Srpen 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 A nedají se jen dokoupit ty dvířka do stávajích výplní? Musely by se tam asi proříznout otvory pro ty zámky, aby to drželo zavřené. Nebo ta bočnice s dvířkami je jinačí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 (editace) A ještě mě napadlo, co síťový program? Já mám sítě v kufru a udží to za podběhem i celou deku, co vozím jako standardní příslušenství Editováno: 9. Srpen 2010, autor: Drewie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sep Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 Musí se měnit celá výplň,má výztuhy pro zámky těch dvířek,díra do klasiky nebude moc fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 Hm, a ja si myslel, že si udělám lehký doladění kufru a ono tak lehké nebude Boční síť mám totiž pouze na jedné straně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 14. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 To nezni spatne, ale kolik ta nova vypln + boxy kostuje? Nebo ma pripadne nekdo oznaceni z etky ze by si to clovek udelal sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.