Publikováno Srpen 9, 201015 r čau, nevíte někdo nebo ste mi někdo schopnej udělat aby po rozsvícení světel se mi rozsvítili přední blinkry ? tuším že se rozsvícujou asi jen na 5% aby to dodalo autu zase trošku jiný vzhled. Díky
Srpen 9, 201015 r Promiň ale řešíš kraviny. Kup si nějakou ameriku! Tam svítí blinkry když rozsvítíš světla.
Srpen 9, 201015 r Autor promin ale tu tvoji plnou polní mám prostě už tak dlouho že chci změnu.. všechno na tom autě je origoš včetně naštěstí i těch celkem vydařenejch kol.. píčovina je dle mě si lepit na auto nějaký plastíky od miloteku atd.. i když nic proti tomu.. já jsem chtěl X6tou a nakonec jsem si řekl že zůstanu jestě nějakou dobu tam kde jsem a je mi tam fajn.. jen chci aby mi svítili blinkry vole
Srpen 9, 201015 r Autor A prosim vás.. vyvarujte se postům typu.. že x6 stojí za piču.. já vim že stojí.. ale s tim autem se fakt oproti X5 svezu.. a o to mi de.. + to že sav chci pro to že mám několik chat a jezdím občas na ryby.. na což mi X6tá stačí a nepotřebuju X5tou do který líp naložim ledničku než do X6tý..
Srpen 10, 201015 r Stejně to nechápu k čemu je to dobré! Asi aby si každý myslel, že to tam máš nějaký zkrat a proto ti to svítí! Když máš všechno originál tak proč u toho nezůstaneš! Mám radu! Odpoj přerušovač blinkrů a zapni si je! Pak ti budou svítit.
Leden 19, 201114 r chalani mam taky problem ze mi nesvieti intros myslim teda stropni lampicka,dvere ani vo spetnych zrkadlach dal som aj tu RJ ci BSG taka krabicka nevyznam sa tomu a dal som to do druheho superba tak ona je dobra ta RJ a poistky skontrolovane a neviem prist na chybu co to moze byt mal stym niekto skusenosti alebo sa stretol stym vdaka
Leden 19, 201114 r S největší pravděpodobností budeš mít mokro pod sedalama a bude to vyhnilý je tam elektrika na podlaze a tam to vše odejde hledej nejprv tam.Je to bolest supů a i jinejch koncernovejch vozítek.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.