Airman64 Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 A ja si vždycky myslel že to je v motorové části :-D Ještě , že to nemám :-) Jinak Rabbit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Super, diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinec Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 čaká to aj mňa - dobrý návod . Idem to objednať . Vravíte , že nemúsí byť plná náplň ? Lebo v autorizáku mi povedali , že musím kúpiť 4 L a dať to na VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 V autorizáku někdy blejou pěkný hov.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooc Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Ja se divim ze to nenechate odstranit kdyz to zacne blbnout...pokud mate suto jinak v cajku emisema stejne projde a bude se vam jezdit lip a bude to zrat min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 pravda, nevim teda jak u supa, ale neni to už ani moc drahý většinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooc Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Hlavne!!!! Se nenechte ochcat od servisu ze to vyndaj a daj vam tam trubkuty filtry normalne vykupujou....za muj uhlak z bmw jsem dostal8.000!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 to je slušný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Za nás teda můžu říct, že filtr máme odstraněný rok a auto jezdí nádherně. Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooc Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 A dali vam ho z5?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Bohužel ne... Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooc Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Tak to si na vas zarobili 2x....nevim jak se cenove pohybuje filtr ze skodovky ale 5-6tis bys dostala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skydragon Vloženo 30. Duben 2014 Sdílet Vloženo 30. Duben 2014 Dobry navod Rabbit! Chalani treba to dolievat nejak preventivne alebo az ked zacne kontrolka svietit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Pánové, pokud sem tam jezdíte do Německa a nemáte filtr pevných částic, ačkoli v autě být má, může se stát, že Vás zastaví Deutsche Polizei s kolegama od TÜV. Udělají emise a STK na místě a pokud zjistí, že DPF v autě není a být mělo, nastane pěkný mazec. Mluvil jsem s člověkem, kterému se toto stalo. Auto na záchytné parkoviště a zákaz odjezdu, dokonce i odtahu, dokud nebude auto způsobilé. K tomu tučná pokuta. A teď se majitel auta rozmýšlí, jestli zaplatit 60 litrů, nebo tam auto nechat. Jsem odpůrce DPF, ale pokud jezdíte i do zahraničí, rozmyslete si to kuchání. Náhoda je blbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryngo Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Chci podotknout , že ta nádržka na to aditivum má dva ventily. Myslíte že je to tam pro srandu? Totiž to aditivum nesmí přijít do kontaktu se vzduchem jinak zkrystalizuje a musí se celý systém vyčistit. Plní se to přes udělátko které vytváří na jednom ventilu vakuum a druhým ventilem se aditivum vsaje dovnitř . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Vyndali mi to tady u nas v M.L. celkove to vyslo i s prehranim SW na 7 tisic a auto jede opravdu lip, tahne vic od spoda.. A ten bajecnej EGR ventil mi chcije, tak musi taky z kola ven... Tak pak dam vedet jak to dopadlo a jak se to bude chovat po zaslepeni...To je super, budu to asi taky řešit u mého S2 sice nemá poruchu ale sere mne tam [emoji1] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Jedna z prvních věci který bych se chtěl zbavit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 http://www.profi-chiptuning.cz/dalsi-sluzby/dalsi-sluzby/odstraneni-fap-dpf-filtru-filtr-pevnych-castic-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maybe25 Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Tak EGR ventil zaslepenej, zmena v jizdnich vlastnostech minimalni, otacky na volnobeh spadli o 100 coz je prijemny a auto nehlasi zadnou chybu, zaplatpanbuh Jinak to co bylo uvnitr fakt humus.. Casem pride na posilnenou filtr KN a doufam mnoho km bez problemu.. Akym sposobom si ho zaslepil? Je to nutne urobit to? neznici sa tym nieco? uz som o tom parkrat pocul, no nemam az take hlboke vedomosti o tom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Ted kamo kašly na egr s tím co máš teď s motorem, tomu se věnuj až nakonec. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Jo jo, pravda. Závady řešit postupně a neudělat si v tom maglajs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maybe25 Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Ano Maminko ano Tatinku ... jasne ze to nejdem riesit teraz, len som chcel o tom nieco vediet viac, lebo som viackrat pocul o tom... ale je super chalani, ze sledujete kazdy moj krok na fore momentalne riesim tie uniky, potom sa dame na tie zvuky... tak ako vravis SUPe jedno po druhom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 (editace) Jen aby jsi si nemyslel synáčku, nesledujem tebe, ale nové příspěvky ať jsou od kohokoliv. :-D Editováno: 12. Březen 2015, autor: Doktorone 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Letko Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Tak jsem to dnes delal, litr Satacenu 25 stal necelych 1500kc. Nalil jsem tam jen 2 litry, protoze nevim kdy to prodam a nebudu to nikomu dotovat :-) Nadrzka je umistena v prostoru pod rezervou pod autem - je prekryta vikem na 3 sroubech. Plnici otvory jsou pristupne po vyndani rezervy - ty 2 cerne spunty jsou vicka. Ma se to tam plnit nejakou plastovou flaskou a natlacit az to potece druhou dirou ven. Zvolil jsem pro me jednodussi variantu a to ze jsme to vysroubovali cely a dolili pres plovak - to bile vicko. Cca 20 minut prace. Dobrý deň,chcem sa Vás opýtať,ako sa odšrobujú tie špunty?Ja som to včera skúšal a nešlo mi to vybrať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Ty špuntíky mají takové bílé pojistky, která musíš zmáčknout. Nejlíp to jde plochým šroubovákem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.