vlacek Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 nevite nekdo jak nebo cim se zbavit tech drobnejsich skrabancu na metalickem laku neradte prelakovani dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 TEMPO........koupis vsude na pumpe, drogerii, Baumax...... a kdyby jsi hledal tak je to tady na foru snad 1000X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 31. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 sorry ale nic sem nenasel tak proto sem zalozil nove tema to tempo da se to dat i na metalizu ja mel dojem ze to je jen na obycejne laky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Klasická Tempo pasta není určená pro metalické laky. Když už, tak bych zkusil: http://www.druchema.cz/index2.php?id_search=210&id=12&x[0]=0&x[1]=4; Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Klasická Tempo pasta není určená pro metalické laky.Když už, tak bych zkusil: http://www.druchema.cz/index2.php?id_search=210&id=12&x[0]=0&x[1]=4; To je Tempo na metalicke laky co jsi odkazal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 SONAX má buď sadu přímo na škrábance nebo leštěnku, která to vyhladí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Klasická Tempo pasta není určená pro metalické laky.Když už, tak bych zkusil: http://www.druchema.cz/index2.php?id_search=210&id=12&x[0]=0&x[1]=4; Tohle je tak na leštění a hroooooozně jemný, ale pokud se chceš zbavit třeba škrábanců u klik dveří tak jedině klasika tempo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 ....., ale pokud se chceš zbavit třeba škrábanců u klik dveří tak jedině klasika tempo. vielen dank za radu, i já tento problém řeším, a navíc ještě kapota od kamínků, na to ale tempo asi stačit nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macc Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Čaues Tím TEMPEM bych ti to moc nedoporučoval !!! Já to udělal na doporučení jednoho kámoše u Feldy na metle a výsledkem bylo: -poškrábané- celé auto. Ještě že jsem ji už konečně prodal. -- NEDOPORUČUJI POUŽÍT LEŠTĚNKU TEMPO NA METALICKÉ LAKY -- Čaues Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Mne Tempo pomohlo hodne, za tech par penez, dalsi bylo po asi dvouch mesicich Turtle Wax Color back a pak jeste Turtle Wax teflonova lestenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Samo že se tempo Classic nedá použít na celý auto, ale jen na lokální škrábence a maximálně do laku. jak je to do základního laku tak už tempo nepomůže. To je prostě hodně jemnej šmirgl s leštícím účinkem. Takže třeba na ty kliky to fakt zabralo tam je to jen lehky od nehtů a případně od prstýnků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Mne Tempo pomohlo hodne, za tech par penez, dalsi bylo po asi dvouch mesicich Turtle Wax Color back a pak jeste Turtle Wax teflonova lestenka Jak to vidis s tim Turtle Wax color back? Koupil jsem to ale tu cervenou lahvicku, coz neni specialne pro metalicke laky, pro ne je ta modre. Jde o to, zda to muzu normalne na metlu pouzit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Mne Tempo pomohlo hodne, za tech par penez, dalsi bylo po asi dvouch mesicich Turtle Wax Color back a pak jeste Turtle Wax teflonova lestenka Jak to vidis s tim Turtle Wax color back? Koupil jsem to ale tu cervenou lahvicku, coz neni specialne pro metalicke laky, pro ne je ta modre. Jde o to, zda to muzu normalne na metlu pouzit??? Jo tak to nevim, rek bych, ze muzes, jen to nebude mit ty pro metlu dulezity slozky, ale fakt hadam Ja mel svetle modrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Na doporučení kámoše jsem koupil NIGRIN Lackreiniger. Je to: "na matné a zvětralé laky. Odstraňuje zničené části laku i drobné škrábance. Obnovuje lesk i barvu. Vhodné pro metalické laky" Po použití by se měla nanést ještě normální konzervační leštěnka. V sobotu to vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 Ahojte kluci přispěju s jedním příspěvkem či dotazem. Děti se mě snažili udělat radost a chtěli umyt auto. Jneže: tam kde byly zbytky asfaltu atd. tak použily nějaký prostředek jako cif nebo něco podobného a samozřejmě teď na tom místě kde to bylo zůstaly fleky jakoby matné. Jedná se o stříbrnou metalúzui 9102 . Co na to zkusit to tempo pro metalické laky?Když autp přejedu leštěnkou matné fleky zmizí a je to ok ale jak leštěnka trochu zajde tak to vyskočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Nevíte co způsobuje jakoby pavučinové praskání laku?Mám stříbrnou metalízu a na kufrových dveří plocha pod oknem je jakoby popraskaný bezbarvý lak, Vypadá to jako pavučiny, ale je to v laku.Dá se to nějak odstranit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Ahojte kluci přispěju s jedním příspěvkem či dotazem. Děti se mě snažili udělat radost a chtěli umyt auto. Jneže: tam kde byly zbytky asfaltu atd. tak použily nějaký prostředek jako cif nebo něco podobného a samozřejmě teď na tom místě kde to bylo zůstaly fleky jakoby matné. Jedná se o stříbrnou metalúzui 9102 . Co na to zkusit to tempo pro metalické laky?Když autp přejedu leštěnkou matné fleky zmizí a je to ok ale jak leštěnka trochu zajde tak to vyskočí. Měl jsem na autě něco podobného, akorát ne od cif, ale závistivého blbečka a pomohlo tempo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Ahojte kluci přispěju s jedním příspěvkem či dotazem. Děti se mě snažili udělat radost a chtěli umyt auto. Jneže: tam kde byly zbytky asfaltu atd. tak použily nějaký prostředek jako cif nebo něco podobného a samozřejmě teď na tom místě kde to bylo zůstaly fleky jakoby matné. Jedná se o stříbrnou metalúzui 9102 . Co na to zkusit to tempo pro metalické laky?Když autp přejedu leštěnkou matné fleky zmizí a je to ok ale jak leštěnka trochu zajde tak to vyskočí. Taky jsem zkoušel kde co a největší úspěch jsem sklidil se zubní pastou. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oktan2 Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 ranní překvápkoráno příjdu k autu a co nevidím nějakej k-k-t se mi podepsal na kufr auta.Myslel jsem ,že mně trefí,ale naštěstí jsem objevil v Albertu pastu na ryhy- Rychlý odstaňovač škrábancu T - CUT RAPID SCRATCH REMOVER za nějakých + - 90,-a naštěstí to šlo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 (editace) Me zase nejaky idi*t objel cely auto klicema - co byste na to doporucili (krome brokovnice :-))? Editováno: 12. Květen 2014, autor: mmerlin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harry-one Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Zdravím, Tempo mi také pomohlo na drobnéškábance, ale na ty krátery od kamínků je to krátký, zkoušel jste někdo už tohle??? http://www.skodaoriginal.cz/skoda/eshop/43-1-Lakove-tuzky-a-spreje/0/5/23868-Opravny-lakovy-sprej-9598-F8D-3K3K nebo rači variantu s tužkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrAT Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Tužku jsem zkoušel Je to do času Při mytích ji vymyješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.