Říjen 31, 201014 r Proš pořád všichni řešíte věci, co jsou jasné? máš svíčky s odtrhem 1mm, jsou předepsané výrobcem, tak je tam dej a nic nesklepávej, nebo výrobce píše, že máš něco sklepávat? pletete všichni dokupy systémy vstřikování s klasickými, to je tu pořád stejný problém dokola.... osobně si myslím, že je to problém plynového vstřiku, auto zastavíš, ve vřelém reduktoru nastupuje tlak někdy až přes 2.5 atm. i víc,podle nastavení reduktoru, takže často dojde k tomu, že některý vstřik neudrží tlak a "přefoukne" tento tlak do sání a při ranním startu je motor tak bohatý, že nechce buď naskočit, nebo nejde zpočátku do otáček-některý válec má tolik paliva, že to nedokáže zapálit a kouří/ reduktory BRC a Landi mají přetlakový ventil, takže aby nepoškodily vstřikovače nebo membrány, tento přetlak odfouknou mimo tlakovou část v reduktoru az hadic/.
Říjen 31, 201014 r Dík za vyčerpívající odpověď, já se jen ptal ... Co tu všichni řešíme? Svíčky, tady konkrétně V několika tématech v nichž jsem zachytil i tvé odpovědi se doporučovalo zmenšit doporučený odtrh svíček o 0,1 až 0,2 pro snazší zapálení LPG směsi. Tím nechci říct, žes to ty konkrétně doporučoval, ale NIKDE to NIKDO nekritizoval jako nesmysl, až teď tady, tak je to pro mě novinka. Dobrá, napravím svou chybu a svíce otevřu znova na 1mm, věřím odborníkovi. Pokud jde o kuckáni motoru při studeném startu, nemyslím si žes to trefil, to nebude od LPG. Je o tom hromadu povídání v jiném tématu. A není to jen problém plynoaut. Udělá to i po týdnu ježdění na benzín s vypnutým plynem. Udělá to i po dvoudenní odstávce s rozebraným sáním, sundanou klapkou po opětovném složení při prvním startu na benzín. A hlavně: 1) nikdy, ale NIKDY to neudělá při opětovném startu motoru pokud ho nenechám opravdu důkladně vychladnout, treba pres noc (kdyby pšouknul plyn do sání, udělá to chvíli po odstavení motoru kdy vyleze teplota a tlak jak v plynovém tak benzínovém systému, ne až v mrazu nad ránem ) 2) motor vždycky chytne na první otočení, mráz-nemráz, 5-10 vteřin jede normálně a až pak začne kašlat a vyvádět psí kusy. Když je teplo, kucká chviličku, když je kosa trvá mu pár minut než se probere. Sázím na nějaký jiný zádrhel, něco s teplotou, čidlo, váhu vzduchu... Až to vypátrám tak se pochlubím.
Říjen 31, 201014 r Ještě zvědavý dotaz. Opravdu má BRC v reduktoru pojistku proti růstu tlaku při odstavení motoru? Kam ten plyn pak jde? Já dělám do benzínových systémů, tam vím jak to funguje, tlak se vyrovná zpět do nádrže. Jak je to u LPG? Podle schématu reduktoru plyn může jen ke vstřikům nebo by musel mimo reduktor. Nebo taky foukne zpátky do přívodu?
Říjen 31, 201014 r Landi má odfuk ven z reduktoru pod auto, BRC do sání podtlakovou hadičkou, ale pozor, u nových systémů má tlakové čidlo až na 4.5 atm, což jiný systém nemá, navíc u silných aut při vysokých otáčkách se tlačí plyn tlakem třeba i 3.5 atm, tak jak u benzinu, prudce přidáš a regulátor tlaku ti podrží tlak benzínu a v tu chvíli vstřikuješ vyšším tlakem než normálně , to samé to dělá Plug@drive, měl jsem tu auta, kde se nastavoval např. u 6V tlk v klidu až na 2.3 a při 5500ot. tlačil talakem přes 3.5, pak to jelo a nikdy se nemůžéu ani zanést vstřiky jak u Valteků...svíčky se nesklepávají, chtěl bych vidět, jak sklepáváš např. iyydiovou svíčku za 800 stovek kus, když je třeba, dá se s nižším odtrhem, ne sklepávat. to se dělalo jen u klasických systémů a u svíček za 30 korun....když je to tak si to myslíš , večer odpoj baterku, ráno připoj a nastartuj...pokud půjde, je rozházená mapa benzínu, tzn. špatně seřízený plyn...já staga nikdy neseřizuji na křivky v programu, ale čtečkou si čtu za jízdy pomalé a rychlé korekce a nastavuji to podle toho, křivky jsou podle mě jen orientační, čtečka to čte přesně a pak to sedí...
Listopad 1, 201014 r Neřekl bych, že je lepší seřizovat AVU a BFQ motor podle křivek ani podle čtečky. Seřizoval sem ho obojím, dokonce několikrát a stejně buzerant jeden vyskočí check - problém je v tom, že sem tam nedal Stag-300 Plus, ale jen Stag-4, takže mám softwareově svázané ruce a nemůžu s tím nic dělat. Nicméně brblání do výfuku, smrad benzínu, obtížnější chod motoru je u BFQ asi normální. Pokud ti to dělá jen za studena po dlouhé době, jedna z variant je EGR + secondary air, případně za studena tlak benzínu, ale neříkám, že to vysloveně musí být ono. Zkus si po ranním nastartování motoru hned zkontrolovat korekce... A jak dlouho tam máš benzín??? Obměňuješ ho často? Upraveno Listopad 1, 201014 r od PauLofWoCC
Listopad 2, 201014 r @KAREL: Oni ty brisky se moc od starých za 30 Kč kus zas tak moc nelišili, prostě jsem přihnul zemnící elektrodu na 0,8 . Zítra napravím chybu a natáhnu je zpět na 1 mm. Motor se chová divně i v provozu čistě na benzín. Jak říkám po dvou dnech bez baterky hned první start na benál je na nic. @PAUL: Jo, možný je že BFQ je citlivka studený starty, ale švára má taky BFQ, 105 tkm najeto a žádný problém. Benzín tankuju minimálně každý měsíc po menších dávkách aby se obnovoval. Držím něco přes 1/4 nádrže aby neodešlo čerpadlo a vždycky doberu tak za dvě stovky. Vím co umí starý benzín, pracuju v Bosch Gasoline Systems :-) Teď jsem tři rána po sobě zkusil nastartovat s odpojenou váhou vzduchu a problém se neukázal, prostě naskočí na 1100 ot/min a po zahřátí spadne na 700. Ani cuknutí, žádný zvláštní efekty. Jen nevím, co tím odpojením váhy motoru provádím. Jedna možnost je, že váha není OK a tím že jí odpojím se ECU sama nakrmí nějakým náhradním signálem, který je lepší a jede to. Víc se ale bojím, že odpojením způsobím nějaký nouzový stav, kdy motormanagement zapomene na všechny možný jiný informace a jede podle nouzový mapy pro všechny signály. Tzn. já si myslím, že je to váha a on to bude úplně jiný krám. Jinak v autě je STAG Premium, ten by snad měl být schopen OBD korekce sám zohlednit a křivky si doladit. Jak přesně funguje nevím, rozumím trochu té benzínové části, plynu moc ne. Jak ho ve Strakonicích naladili netuším, jestli podle křivek nebo se čtečkou. K těm korekcím, kde v diagnostice benzínu najdu korekce? Dovedu je načíst VAG-COM programem? Podle DP nevidím žádnou skupinu hodnot, která by se jmenovala korekce. A sorry za offtopic ve svíčkovém tématu, vrátím se zpět do studených startů :-) Upraveno Listopad 2, 201014 r od Zlejsek
Listopad 3, 201014 r No jak píše casa-malta, korekce najdeš pod OBDčkovým protokolem. Pokud deš na Vag protokol tak se možná někde nějaká ta korekce najde, ale neřeknu ti z hlavy blok hodnot. Nicméně...váhu za studena zjistíš jestli pracuje nebo ne. Podívej se rovněž na teplotu vzduchu za studena. Tím že vypneš váhu, tak jedeš na náhradní hodnoty...auto nejde za akcelerací apod.....ale jede. Nicméně ta váha tím, že ju odpojíš, tak může dělat bílého koně toho problému co tam je.
Listopad 4, 201014 r no procházel jsem už dříve DP na Fábii a nikde v bloku měřených hodnot jsem korekce nenašel
Listopad 5, 201014 r tak se naser a najdi , řekni mi číslo měřených hodnot a kolikáté pole to je a budu ti zavázán až do konce života
Únor 16, 201114 r Zkoušel někdo svíčky Brisk Silver? Já nyní jezdím na Brisk Extra - tři elektrody a asi to není přesně ono a tak přemýšlím, co tam dát. Jestli tam dát Brisk Platin, Silver, nebo jít do origo NKG BKUR 6 ET-10. Ty Silvry mě moc lákají, ale nějak se nemůžu rozhodnout.
Únor 16, 201114 r je to na vyzkoušení, já jsem nikdy nejezdil na jiné než Brisk a nebyl problém, teď mám na svém na Brisk Platin 55 tisíc a pořád v pohodě...u některých aut ale výměnou vícevývodové za jednovývodovou začne motor lehce škubat,proto říkám je to potřeba vyzkoušet...
Únor 16, 201114 r Já na Brisky taky nedám dopustit a to mě jednou docela dobře jedna svíčka dostala - Tak zatím jsem rozhodnutej, že ty Silvry asi zkusím, vzdálenost elektrod nechám tak jak výrobce doporučuje 0,9 mm a uvidím.
Únor 18, 201114 r Mám octu 2001 AVU 75kw +lpg měl jsem tam svíčky NGK v servisu mě tam daly svíčky bosch +13 FR6DC+, je to ok? mě se to nějak nezdá.
Únor 18, 201114 r Do Octy se originál dávají Brisk DX15LTC-1, s těma to chodí bez problémů, s Bosch to na plyn moc dobře nechodí, hlavně volnoběhy....
Únor 18, 201114 r Karle co říkáš na ty NGK do lpg? Jo ještě dotaz,mám po překroužkování +ventily je potřeba dělat s lpg nějaké seřízení.
Únor 23, 201114 r Tak dneska jsem tam dal ty Brisk Silver a zatím po pár kilometrech to vypadá super. Jak na benzín tak hlavně na plyn žádné cukání, volnoběh taky super, v nízkých otáčkách se motor dost zklidnil a fakt jde pravidelně. Tak uvidím co bude dál a kolik vydrží kiláků.
Březen 4, 201114 r Presne jak rika Karel...nejni auto jako auto. Ja mel po vymene LPG vstriku original svicky (3bod) cca rok. Pak to zaclo na volnobeh skubat.. no tak jak mi plynar pravil, dej tam jednobod - se stalo:) no ale uz cca pul roku to blbne. Je teda pravda, ze jsem tam dal nejaky za 90.-... Ted se chystam tam dat tedy jak pisete BRISKy, ale zase jednobod. U me je teda problem, ze motor jde spatne i na benzin, takze uvidim, zda si pomuzu. Taky me napadlo treba vymenit kable ke svickam, ale nejdriv je asi vemu voltmetrem na odpor...Porad mi to hazi chybu spalovani, zazehu na 2. valci.. Jinak O2 MR05 1.6Mpi - LPG Landirenzo Upraveno Březen 4, 201114 r od b.a.n.a.n
Březen 5, 201114 r Tak napriklad do 1,6 74kW Octavie svicky orig. z vyroby NGK BKUR bez problemu Take Fabie 1,4 Brisk tribodove DR 15 TC taky zadny problem hlavne zadne sklepavani u tribod svickach Upraveno Březen 5, 201114 r od Host
Březen 5, 201114 r Tak já tam dal nakonec ty Brisky Aline 24 Yttrium ,řekl bych že jsou o něco lepší než ty Bosch, zatím ok tak uvidíme co vydrží
Březen 6, 201114 r Taky bych chtěl vyměnit svíčky, za brisky ale nevím jaký přesně typ.Loni mi v LPG servisu vyměnil originální NGK tříbodové už nevím typ za nějaké sračky denso jednobod cena 60Kč za kus ale moc se mi to nelíbí. Mám motor 1.4 16V 74kW BBZ díky za radu
Březen 6, 201114 r ja tam mam NGK PZFR50, jednobod. kod motora AWY slape to super na beznin aj na plyn
Září 17, 201114 r A dá se nějak obecně říci, jestli jsou pro plyn lepší jednobodové nebo vícebodové svíčky? Všechny svíčky přímo pro LPG jsou jednobodové, karle.lpg ty máš ve svém autě taky jednobody, ale do některých aut jsou lepší vícebody. Hernajs to je děs se v tom vyznat. Já tam měl už tříbody Brisk, pak Brisk na LPG jednobod a teď jednobod Denso a zdá se mi to všechno stejné. Jen ty Brisky na LPG vydželi 6 tisíc km a bylo po nich.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.