Listopad 24, 201212 r tak v Gola sadě většinou bývá klíč na svíčky s tou gumovou vložkou a pak tam máš prodloužení, tak žádný problém ... nebo v hobby marketech jsou ty "T" klíče na svíčky dost dlouhé
Listopad 24, 201212 r a nejaku fintu ako lahko sa da odopnut konektor od cievky nemate? bo dnes som na to kukal a neslo to nejako, ale minule ked som vyberal uz vadnu cievku dajak som vybral ani neviem ako, mi to bolo v podstate jedno lebo bola zla, ale tieto nechcem znicit )ň
Listopad 27, 201212 r Zdar, jaké patří prosím svíčky do Fabie 1.4 MPI, kód motoru AQW. Auto na LPG mám poprvé a koupil jsem ho teprve před dvěma měsíci, tak o tom moc nevím. Díky
Listopad 27, 201212 r Máš vstřikování a nebo klasiku? Vstřikování má vstřikovače LPG, klasika má jednu širokou hadici zavedenou do traktu sání. Pakliže máš klasiku, doporučuji jednojiskřišťové svíčky. Pokud máš vstřikování dej co požaduje výrobce a nebo alternativu co ti doporučí v mototechně. Pakliže chceš aby vydrželi delší dobu, kup dražší z lepšího materiálu.
Listopad 30, 201212 r Pokud máš kod AQW, je to FABIA 1-4 50-55kW, rv.12.99-08.03, tam jsou předepsané BRISK DX15LTC-1, nebo jednovývodová DOX15LE, případně plynová DR15YS-9......DR15YS má v tomto případě malý odtrh
Listopad 30, 201212 r Já mám se svíčkama jeden takový "vtip" z praxe... Dojelo mi kdysi nedávno auto Toyota Rav4 II se Stagem co sem kdysi dávno dělal....že má problémy s chodem motoru.... Na benzín divné, na LPG ultra špatné. Zrepasoval sem lištu....benzín byl to co LPG..... Psal se Pátek cca 15:00, mrknu na svíčky - ometené jak kráva (podotýkám auto po servisu v Toyotě) a jedna svíčka elektrodu měla spojenou se středem.....sem myslel, že do toho bácl píst....nebo mě to v první moment tak připadalo.... Teď co se svíčkama, když zákazník potřebuje auto? Došel sem za naším koumákem ve firmě a on "dej tam co pasuje závitem a délkou"... D17YC na Favorita.... Auto jelo bez problémů na obě paliva Akorát sem zákazníkovi řekl ať je tam nenechává víc než 5tis KM
Prosinec 4, 201212 r Aké sviečky na feliciu 1,3 mpi 40 kw s LPG landI renzo EG-V05,ako nastaviť spotrebu LPG pomocou pristroja použivaneho na emisnu kontrolu
Prosinec 30, 201212 r Tak se s vámi podělím o zkušenosti se svíčkami Brisk Premium+, které jsem tam dal v červnu. O několik stránek zpět jsem to psal. Auto začalo asi po 7 tisích km škubat mezi 1500 - 2000 otáčkami. Při rozjezdu nic moc. Dnes jsem prozkoumal zásoby v garáži a našel jsme tam ještě nové tříbody Brisk DX15LTC-1, které jsem jezdil, když jsem ještě neměl LPG. A autíko zase jezdí jak má - dokonale. Takže moje zkušenosti se svíčkami tak jak jsem je v autě střídal. - Brisk Extra DX15LTC-1, origo tříbody, měl jsem je tam při montáži LPG, bylo na nich najeto asi 10 tisíc benzín a pak 35 tisíc na LPG, pak jsem je měnil z prevence, nezlobily, neškubaly - Brisk Silver DR15YS-9 přímo na LPG, jednobod, po 6 tisících km škubaly opět v nízkých otáčkách, po 10 tisících šly ven - Densa jednobod obyč za pár korun, dali mě je tam ve Strakonicích, po 20 tisích km začaly opět škubat v nízkých otáčkách - Brisk PREMIUM+ P2, po 7 tisích km opět škubání, takže dnes po 9 tisích vyhozeny - a nyní opět Brisk Extra DX15LTC-1 a končím z experimenty, ty fungovaly zatím nejlíp, dá se říci dokonale, tak je tam nechám ať ukážou co vydrží, když vydrží aspoň cca 40 tisíc, dám opět ty, pokud míň, dám Brisk Platin DR15PP-1.
Únor 4, 201312 r Měl bych dotaz: mám Fábii 1,4 55kw na LPG a chci se zeptat jaké svíčky bych měl dávat? v servisu mi dávají svíčky Brisk DR15XS a celkem si vemou 800kč (to se mě zdá celkem dost). Když sem měl feldu na LPG tak sem měnil svíčky za 200kč a bylo to ok. Jaké jsou nejlepší svíčky? a stačí když si je vyměním sám nebo se ještě kolem toho něco dělá (myslím tím nějaké seřízení ap.). Děkuji mnohokrát za rady.
Únor 4, 201312 r Žádné seřízení se po výměně svíček nedělá. Jestli je 800,- moc nevím a těžko hádat, internet tvé svíčky Brisk DR15XS nezná, tedy aspoň já nic nenašel. Ale výměna je tak na 30 minut.
Únor 4, 201312 r řeknu ti to asi tak, do feldy jsem také dával svíce za cca 240,-, ale 20t km a bylo po nich jak po žabě. Do fábky dávám origo předepsané NGK, za tři dám kolem 550,-, ale vím že mám na 60t km klid ... je to tedy drahé?
Únor 5, 201312 r Žádné seřízení se po výměně svíček nedělá. Jestli je 800,- moc nevím a těžko hádat, internet tvé svíčky Brisk DR15XS nezná, tedy aspoň já nic nenašel. Ale výměna je tak na 30 minut. tady je jeden z odkazů na svíčky. Zadal sem do vyhledávání název Brisk DR15XS na seznamu a vyhledalo mě několik odkazů. http://www.skvelesluzby.cz/svicky-lpg-cng/dr15ys
Únor 5, 201312 r Ještě dotaz: kde najdu předepsané svíčky pro daný typ auta? Jeden kolega v práci má auto na LPG (značku auta nevím) a on tam dává obyčejné svíčky které jsou předepsané. Žádné speciální na LPG. Jaké jsou teda dobré svíčky podle vašich zkušeností? děkuji.
Únor 5, 201312 r tady je jeden z odkazů na svíčky. Zadal sem do vyhledávání název Brisk DR15XS na seznamu a vyhledalo mě několik odkazů. http://www.skveleslu...-lpg-cng/dr15ys Zadal si DR15XS a našlo ti to DR15YS proto jsem já nic nenašel když neexistují. Tady máš katalog svíček Brisk - http://www.brisk.cz/katalogy/zapalovaci-svicky-auto
Únor 5, 201312 r Zadal si DR15XS a našlo ti to DR15YS proto jsem já nic nenašel když neexistují. Tady máš katalog svíček Brisk - http://www.brisk.cz/...aci-svicky-auto teď sem se díval do servisní knihy k LPG a je tam napsaný opravdu DR15YS to Y vypadalo jako X jelikož je to psaný propiskou mechanikem a je to trošku nečitelné. Tak pardon
Únor 5, 201312 r A jaký máš vlastně kód motoru? Já nemám se Silvrama dobré zkušenosti, psal jsem to tu, ale každé auto chce něco jiného. Ale dávat za výměnu svíček 800,- Kč když jedna stojí od cca 60,-Kč, je celkem dost.
Únor 5, 201312 r nepoužívám žádné spešl na LPG, nýbrž předepsané výrobcem auta, na NGK můžeš mrknout sem http://www.svickyngk.cz/ a nakonfiguravat si pro svůj motor
Březen 8, 201312 r Ahoj,přidám svoje zkušenosti. Mám O I 75kw, motor BFQ, Lovtec magic 2. Se svíčkami jsem problém neměl(zato s ostatkem jo a docela dost....), takže v 60000 jsem vyměnil origo z výroby(plyn takřka od začátku) za Brisk silver DR15YS-1 a po 6000 km začalo auto škubat... Dal jsem NGK BKUR6ET a zase dobré.Výměna svíček u této motorizace není sranda,bez sundání sání jsem to nedal, práce na půl dne (i s pivkem ) Jinak starostí s tímhle systémem mám hafo, neustálé Check eng.,vadná čidla teploty reduktoru,popraskané hadice,výměny vstřikovačů atd- bylo by to na knihu.Plynu zdar a mějte se
Březen 8, 201312 r Silver nejsou dobré, velice dobré zkušenosti mám na své bývalé 1.6 75 s BRISK DR15YPP-1 , to jsou platinové, výdrž bez býměny 80 tisíc....jinak výměna s kloubem bez sundání sání 20-30 minut...nejhůř než se vytáhnou fajfky od svíček..
Březen 10, 201312 r Tak před 14dny jsem dal do fábie obyčejné svíčky NGK BKUR6ET-10 tak uvidím kolik vydrží. Zatím to jede dobře. Stáli mě sice stejně jako ty minulé co sem tam měl a to DR15YS ale ty vydrželi jen 12000km tak pokud ty co jsem dal vydrží víc tak to bude dobrý. No uvidíme.
Březen 11, 201312 r Zdravím, pro Karla.lpg- četl jsem několikrát, že jdou měnit na 1.6/75kw svíčky i bez sundavání sání, zkoušel jsem to, ale nechtěl riskovat poničení těch vstupů pro plyn, co jsou přidělané k tomu sání tak nešťastně, že se ještě navíc pletou tomu klíči. Kdyby to nebyl plyňák,tak bych to asi dal, ale takhle mám strach, že to sámí ještě poškodím-měl jsem kdysi na 1.6/55kw prasklé " parohy " a bylo to dost drahý a problémový s výměnou, tak bych tak nerad dopadl stejně(tentkrát za to mohl samo starý systém se zášlehem).Jinak na sundání fajfek jsem si vyrobil udělátko ze svářecího drátu, ohnul na konci a zbrousil, jde to s tím celkem bez problémů. Zdravím
Duben 15, 201312 r Tak se s vámi podělím o zkušenosti se svíčkami Brisk Premium+, které jsem tam dal v červnu. O několik stránek zpět jsem to psal. Auto začalo asi po 7 tisích km škubat mezi 1500 - 2000 otáčkami. Při rozjezdu nic moc. Dnes jsem prozkoumal zásoby v garáži a našel jsme tam ještě nové tříbody Brisk DX15LTC-1, které jsem jezdil, když jsem ještě neměl LPG. A autíko zase jezdí jak má - dokonale. Takže moje zkušenosti se svíčkami tak jak jsem je v autě střídal. - Brisk Extra DX15LTC-1, origo tříbody, měl jsem je tam při montáži LPG, bylo na nich najeto asi 10 tisíc benzín a pak 35 tisíc na LPG, pak jsem je měnil z prevence, nezlobily, neškubaly - Brisk Silver DR15YS-9 přímo na LPG, jednobod, po 6 tisících km škubaly opět v nízkých otáčkách, po 10 tisících šly ven - Densa jednobod obyč za pár korun, dali mě je tam ve Strakonicích, po 20 tisích km začaly opět škubat v nízkých otáčkách - Brisk PREMIUM+ P2, po 7 tisích km opět škubání, takže dnes po 9 tisích vyhozeny - a nyní opět Brisk Extra DX15LTC-1 a končím z experimenty, ty fungovaly zatím nejlíp, dá se říci dokonale, tak je tam nechám ať ukážou co vydrží, když vydrží aspoň cca 40 tisíc, dám opět ty, pokud míň, dám Brisk Platin DR15PP-1. Tak se svíčkám Brisk Premium+ P2 musím asi omluvit. Po cca 4 tisících km začaly škubat i svíčky Brisk Extra. Takže mě čeká návštěva servisu, aby na to mrkly a drobet vše poladily.
Květen 13, 201312 r Tak sa som onehdá šupol do Octavia 132kW 1,8T AUQ NGK LPG Laser Line 1 A pri montazi do motoru som si vsimol ze su tam original asi tie iste . Su VW / NGK 101000063AA . Dokonca mali i rovnaku medzeru 0,8mm A nemam ziadne problemy . (Nemal som ani s povodnymi co som dostal od origo skoda servisu). Zatial necelych 20tisic km. Akurát su svinsky drahé. A to som ich zohnal lacnejsie (375Kc). Doporucite nejake lacnejsie (BRISK) co ale budu rovnako bez problemov? Upraveno Květen 13, 201312 r od kluvi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.