prdlavka 1 Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 dělal někdo už rozvody na tomto motoru?jak nastavit vačky?aretují se na kolik? klika je mě jasná ta je na přípravek klasika ozub pulměsic ale ty vačky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prdlavka 1 Vloženo 26. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 Tak jak se dívám nikdo tady asi neví nebo nemá zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 Pokud se v tom hrabeš,tak máš určitě Elsu,tak se tam podívej,je to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prdlavka 1 Vloženo 26. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 dík už to mám ,tady jsou fakt ochotní na tom foru až s toho padám na prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frkiii1337 Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Zdravím, chtěl bych se zeptat jaké mám koupit rozvody do mého motoru. Našel jsem přimo rozvodovou sadu INA, ale nějak se mi nezdají ty plastové kladky. Nejlépe kdyby mi někdo pomohl vybrat a já bych to jen objednal. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frkiii1337 Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 (editace) Zdravím, chtěl bych se zeptat jaké mám koupit rozvody do mého motoru. Našel jsem přimo rozvodovou sadu INA, ale nějak se mi nezdají ty plastové kladky. Nejlépe kdyby mi někdo pomohl vybrat a já bych to jen objednal. Díky Velice děkuji za ochotu... Editováno: 3. Březen 2016, autor: Frkiii1337 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Necituj bezprostředně předcházející příspěvek! A už vůbec ne svůj. Vyčkej, třeba ti někdo odpoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Kúp v CC-autodiely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Klika půl měsíc,vačky na kolíky.Pokud si to chceš dělat sám,tak předpokládám,že o tom něco víš a mají to všechy škodovky a VW stejné. Co se týče rozvodů ta Ina je v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 A co kombinace INA rozvodů a pumpy Hepu/Graf co nabízejí na Škoda-dílech..předpokládám taky OK..ještě váhám mezi celou sadou od INY z jiného webu kde je v sadě i pumpa..má někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Klidně.Tyhle pumpy jsou OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frkiii1337 Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 (editace) Super takže mužu být klidný když koupím toto? http://www.autodilyplus.cz/sada-rozvodu-vod-pumpa-2-2-0-125kw-cega?carId=26624 nebo http://www.autodilyplus.cz/sada-rozvodu-vod-pumpa-25?carId=26624 Editováno: 3. Březen 2016, autor: Frkiii1337 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 ˇuplně v pohodě jen řemen nych řešil Contitech.Dayco mělo nějaké problémy a pár mých kolegů měnili zánovní řemeny.Ale třebas už je to vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 (editace) Preco uz nekupit rovno original rozvody? Stoja o trosku viac, ale je to viacmenej istota //edit: ups, teraz pozeram ze na CEGA su tie original rozvody o 40€ drahsie...co nie je malo Editováno: 4. Březen 2016, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Origo jsou také Ina a řemen Contitech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan444 Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Pripájam postup výmeny aj pre ostatných keď si to budú chcieť robiť sami. demontáž CBBB.pdf demontáž CBBB_pokračování.pdf montáž CBBB.pdf montáž CBBB_poračování.pdf přehled CBBB.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 už budú zachvíľku robiť všetci všetko .............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 tak toho se nebojím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Milan - to je dobre , potom sa dávajú hlavy dole a menia zdvihátka , prípadne ventily ... kutilov je kopec , doposiaľ si máloktorý garáž servis opatril prípavky na PDčko a robí to na fixky , takže prečo nie doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan444 Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Trochu to tu upresním . . . tie návody sú tu práve pre tých čo si to chcú zrobiť správne (a podľa toho návodu zistí či na to má al. nie) a nie pre tých čo sa bavia s fixkami, tým je jedno či má mať prípravok al. nie. Fórum je pre tých čo chcú poradiť príp. vylepšiť pri aktivitách okolo svojich tátošov. Treba nechať rozhodnutie na nich či do konkrétnej napr. opravy pôjdu al. nie. Ja som tiež nepojedol všetku múdrosť a mnoho vecí hľadám po fórach aby som mal predstavu do čoho idem, príp. nejaké "pikošky" pri opravách(a to mám v PC rôzne programy a diagnostiky a taktiež rôzne prípravky). Viem že je to kopu odborníkov čo majú veľa skúsenosti a preto chodím aj na toto fórum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 (editace) .. ja menil rozvody, ale jiny motor.. origo byly rozvody contitech.. skodovka ma stejne dily, jako na aukru atd.. jen ma cenu za ,,originalni dil,, napalenou neuveritelne nahoru, napr. ve znackovem servisu koupite rozvody v cene cca 8000 ale na aukru to same necele 3000...tak se vydelala.. navic se cena za vymenu rozvodu lisi servis od servisu, nejvyssi rozdil byl cca 6000kc za vymenu -material+prace- na motoru 1.4 16V.. Editováno: 7. Březen 2016, autor: JirkaBrno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Mám orig sadu za 3200,- komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matesfox Vloženo 24. Červen 2018 Sdílet Vloženo 24. Červen 2018 Dají se u CBBB zkontrolovat synchronizace ve vcds ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 Asi položka úhel natočení ve stupních teoreticky by tam mělo být 0... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bmwm3 Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 Chlapi, omlouvám se, že vykrádám cizí téma, ale mám dotaz. Mám CEGA - najeto 140 000, stáří 10 let (rv 2011). Dle Škody se mají rozvody dělat ve 180 000, ale taky bych řekl, že záleží na stáří řemenu, to jsem se ale nikde neodzvěděl, některé automobilky uvádí 10 let. Mám čekat, než najedu 180 000 (což bude tak za 3 až 4 roky) nebo je mám vyměnit teď? Děkuju Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.