Davson Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 Chlapy nemate nekdo zkusenosti s Polskyma vyfukama zn.Polmostrów? jasne,asi budete rikat polaci-nebrat,ale na clubech napr.Opelu,Fiatu je docela chvalej.Davaj az 3roky zaruku podle casti vyfuku. Me by konkretne zajimal nazor na opravny dil vyfuku s vlnovcem. Maji ho za super cenu 1500,- ,kdyz vemu v uvahu ze napr.tyll je cca za 3500,- + prace tak to vyjde tak na 4200,-. Chci si ho na aute vymenit ,ale ty prachy se mi za to davat nechce a udelat si ho doma nedokazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 30. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 Heej lidi, nikdo nic? potrebuju poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 Tu mas vyfuk TYLL za 1800kc. LINK: http://www.cc-autodily.cz/vyfuk-predni-dil-4_4?brand=SKODA&model=OCTAVIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Taky jsem o nich uvažoval(fabia) a nakonec šel do Tyllu viz odkaz od Prochyo.rozdíl tří stovek už je zanedbatelnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxxmann Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 3 roky namontován na O1 středový + zadní díl a max. spokojenost!!!!!! pořizovací cena včetně montážních dílů cca 1550 Kč http://www.aaavyfuky.cz/index.php?vyfuk=28552-074-900-00-vyfuk-skoda-octavia-hatchback-1-6i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendys01 Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Sice opožděně, ale osobně jsem výfuk kupoval na renault scenic, mam ho tam už 4 roky a pořád je jak nový. Auto jezdí každý den a parkuji na ulici. Za mě osobně palec nahoru 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.