Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Občas registruju při pomalé jízdě takové slabé rachtání jako s oblasti převodovky,nebo jako od setrváku,dělá to pouze při popojíždění v koloně na 1.a 2.rychl.stupeň,jakmile se rozjedu tak to přestane.(mám 1.9TDI 77kw),najeto něco přes 13tis.km.

Registrujete to někdo taky?nebo jsem jediní a nebo mi rachtá v mozku.

Hmm, taky občas slyším i trávu růst. Ale vážně : mám tentýž motor a nic podobného nepozoruji.

asi vím, co myslíš, ale s tím bych si hlavu nelámal. Jestli držej kolečka po hromadě, nech je at se točej. Na reklamaci je času dost.

Jestli je to to co myslím já, takové drobné vibrace a rachtání, tak podle mě je to spojka, asi je hodně drsná a takhle se to projevuje. Mám ji měněnou a od té doby co tam dali novou, tak to dělá. takže to beru tak že je to asi obložením spojky.

u me se nic takovyho neprojevuje a mam natoceno 53tis. pravda, spojku mam teda uz druhou

• Autor

co to tam dávaj za spojky když to nic nevydrží?

Já vždy na autě najel hodně přes 300.000km a nikdy jsem spojku nedělal.

To maj všechny OII 1.9TDI nebo jen vyrob.v určitym datu?

ne, to maj jen ty OII TDI, ktery se hodne nachipujou

Takhle bych to nenapsal. Je určitý sada spojek které jsou slabší a je sdělení na jejich výměnu. Takže to není jen o čipu.

to je mozny,ale chip ji v mym pripade a s mym stylem jizdy proste pohrbil. podivej se na to tak, ze ja mel jeste o 10kW vic nez mas ty, treba zrovna ty jses na ty jeste porad unosny hranici a tech mych 350Nm uz bylo proste moc

co to zase vymejšlíte ze spojkama ? Kolik pak jich na O II. odešlo ? Já teda nevím ani o jedný, tak neblbněte.

to je mozny,ale chip ji v mym pripade a s mym stylem jizdy proste pohrbil. podivej se na to tak, ze ja mel jeste o 10kW vic nez mas ty, treba zrovna ty jses na ty jeste porad unosny hranici a tech mych 350Nm uz bylo proste moc

No neboj neboj, já ji v kombinaci s čipem taky oddělal, že klouzala už i na 3 rychlostní stupeň. Ale připišuju to i tomu že tam fakt byla asi nějaká slabší - viz sdělení na výměnu.

Jinak těch 100kW mám napsáno jen orientačně na brzdě jsem ještě nebyl, ale snad se mi podaří v okolí Ostravy něco sehnat. Ale jede to hodně hezky.

co to zase vymejšlíte ze spojkama ? Kolik pak jich na O II. odešlo ? Já teda nevím ani o jedný, tak neblbněte.

ja uz o problemech se spojkama na OII slysel...

myslíš tu blamáž z kontrolama setrváku ?

myslíš tu blamáž z kontrolama setrváku ?

Já myslel tady tohle sdělení z MB :

(9.11.2005)

Občasné prokluzování spojky na 4 a 5 rychlostní stupeň:

Octavia, Fabia a Octavia II

Pokud při akceleraci dojde u výše uvedených vozidel k prokluzu spojky při zařazeném 4. nebo 5. rychlostním stupni, je nutné vyměnit lamelu spojky za nové provedení lamely spojky typ Raybestoss B 8805.

Od 25.5.2005 byla u dodavatele spojek provedena výměna původního typu obložení typ Valeo F 810 za obložení typu Raybestoss B 8805.

je tahle zprava nekde oficialne?

je tahle zprava nekde oficialne?

Oficiálně jedině v autorizovaných servisech kde ji mají ve sdělením z Mladé Boleslavi. Na netu těžko.

no ja nevim, kdyz sem jim o tom rikal, tak mi to asi teda zapřeli

Dá se nějak zjistit,co tam vlastně mám za spojku?

no ja nevim, kdyz sem jim o tom rikal, tak mi to asi teda zapřeli

jo tak to taky znám, vždycky se tvářej, jako že to vživotě neviděli a neslyšeli

Já to taky dobře znám

::' takze koukam, ze to zname vsichni...tzn ja, jako koncovej uzivatel se k ty oficialni zprave nemam sanci dostat

Mi taky tvrdili že o ničem neví a až jsem to sehnal a vytiskl a dal pod nos, najednou druhý den věděli vo co go. Je to slušně řečeno hezký nepořádek že ?

ne, je to bordel a sou to zmr*i!!! to maj priznat na rovinu, ze je proste vyrobni vada

Souhlasím

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.