Publikováno Červen 1, 200619 r Občas registruju při pomalé jízdě takové slabé rachtání jako s oblasti převodovky,nebo jako od setrváku,dělá to pouze při popojíždění v koloně na 1.a 2.rychl.stupeň,jakmile se rozjedu tak to přestane.(mám 1.9TDI 77kw),najeto něco přes 13tis.km. Registrujete to někdo taky?nebo jsem jediní a nebo mi rachtá v mozku.
Červen 1, 200619 r Hmm, taky občas slyším i trávu růst. Ale vážně : mám tentýž motor a nic podobného nepozoruji.
Červen 2, 200619 r asi vím, co myslíš, ale s tím bych si hlavu nelámal. Jestli držej kolečka po hromadě, nech je at se točej. Na reklamaci je času dost.
Červen 2, 200619 r Jestli je to to co myslím já, takové drobné vibrace a rachtání, tak podle mě je to spojka, asi je hodně drsná a takhle se to projevuje. Mám ji měněnou a od té doby co tam dali novou, tak to dělá. takže to beru tak že je to asi obložením spojky.
Červen 2, 200619 r u me se nic takovyho neprojevuje a mam natoceno 53tis. pravda, spojku mam teda uz druhou
Červen 2, 200619 r Autor co to tam dávaj za spojky když to nic nevydrží? Já vždy na autě najel hodně přes 300.000km a nikdy jsem spojku nedělal. To maj všechny OII 1.9TDI nebo jen vyrob.v určitym datu?
Červen 3, 200619 r Takhle bych to nenapsal. Je určitý sada spojek které jsou slabší a je sdělení na jejich výměnu. Takže to není jen o čipu.
Červen 3, 200619 r to je mozny,ale chip ji v mym pripade a s mym stylem jizdy proste pohrbil. podivej se na to tak, ze ja mel jeste o 10kW vic nez mas ty, treba zrovna ty jses na ty jeste porad unosny hranici a tech mych 350Nm uz bylo proste moc
Červen 4, 200619 r co to zase vymejšlíte ze spojkama ? Kolik pak jich na O II. odešlo ? Já teda nevím ani o jedný, tak neblbněte.
Červen 4, 200619 r to je mozny,ale chip ji v mym pripade a s mym stylem jizdy proste pohrbil. podivej se na to tak, ze ja mel jeste o 10kW vic nez mas ty, treba zrovna ty jses na ty jeste porad unosny hranici a tech mych 350Nm uz bylo proste moc No neboj neboj, já ji v kombinaci s čipem taky oddělal, že klouzala už i na 3 rychlostní stupeň. Ale připišuju to i tomu že tam fakt byla asi nějaká slabší - viz sdělení na výměnu. Jinak těch 100kW mám napsáno jen orientačně na brzdě jsem ještě nebyl, ale snad se mi podaří v okolí Ostravy něco sehnat. Ale jede to hodně hezky.
Červen 4, 200619 r co to zase vymejšlíte ze spojkama ? Kolik pak jich na O II. odešlo ? Já teda nevím ani o jedný, tak neblbněte. ja uz o problemech se spojkama na OII slysel...
Červen 4, 200619 r myslíš tu blamáž z kontrolama setrváku ? Já myslel tady tohle sdělení z MB : (9.11.2005) Občasné prokluzování spojky na 4 a 5 rychlostní stupeň: Octavia, Fabia a Octavia II Pokud při akceleraci dojde u výše uvedených vozidel k prokluzu spojky při zařazeném 4. nebo 5. rychlostním stupni, je nutné vyměnit lamelu spojky za nové provedení lamely spojky typ Raybestoss B 8805. Od 25.5.2005 byla u dodavatele spojek provedena výměna původního typu obložení typ Valeo F 810 za obložení typu Raybestoss B 8805.
Červen 4, 200619 r je tahle zprava nekde oficialne? Oficiálně jedině v autorizovaných servisech kde ji mají ve sdělením z Mladé Boleslavi. Na netu těžko.
Červen 4, 200619 r no ja nevim, kdyz sem jim o tom rikal, tak mi to asi teda zapřeli jo tak to taky znám, vždycky se tvářej, jako že to vživotě neviděli a neslyšeli
Červen 4, 200619 r : takze koukam, ze to zname vsichni...tzn ja, jako koncovej uzivatel se k ty oficialni zprave nemam sanci dostat
Červen 4, 200619 r Mi taky tvrdili že o ničem neví a až jsem to sehnal a vytiskl a dal pod nos, najednou druhý den věděli vo co go. Je to slušně řečeno hezký nepořádek že ?
Červen 4, 200619 r ne, je to bordel a sou to zmr*i!!! to maj priznat na rovinu, ze je proste vyrobni vada
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.