žralok Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Tak to vrať a kup něco jiného. Dnes se nesmí prodávat nic bez návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Asi to tak dopadne.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabara Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 (editace) Co zkusit kontaktovat dovozce? Transmitter.CZ Jiřina Vrzalová U vlečky 411/ 617 00 BRNO tel.: 777688629 e-mail: INFO@TRANSMITTER.CZ www. http://www.transmitter.cz Jinak výrobek je Čína. Mělo by u toho být dálkové ovládání viz http://aukro.cz/show_item.php?item=2836817088&utm_source=heureka&utm_medium=nove Editováno: 25. Prosinec 2012, autor: jabara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 To jsem zkusil a žádná odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabara Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 Tak pak už jenom anglické video zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 Tak to je asi nějakej padělek,protože mě jde přehrát jen hudba.Video a obrázky mě nejdou.To jsem se napálil nebo to je čínská kopie.Stejně ti dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Do transmittéru se žádná stanice neukládá, ten vysílá sám na nějakým kmitočtu, kterej pak přijímá rádio v autě - vlastně to imituje běžnou komerční rozhlasovou stanici. Protože vyzářenej výkon je omezenej Generální licencí ČTÚ na 50mW, má takovej vysílač dosah jen několik metrů kolem sebe = je zachytitelnej jen v rámci auta a maximálně 10-15m okolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.