pETe Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 Vyndal jsem stropní schránku na brýle a vykoukl tam na mně nezapojený konektor, nevíte někdo k čemu slouží a kam patří? Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 k mikrofonu od HF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 Jen doplním, že mikrofon by měl být ve stropní lampičce. Máš v autě handsfree? Sám se ten konektor nerozpojit nemůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pETe Vloženo 12. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2010 Díky za info, Tak to bude ono, mám tam neoriginální HF a dotaženej mikrofon mimo lampičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoboKE Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 neviete ci to ma aj auto ktore ma od vyroby predpripravu na telefon? Alebo co vtom pakete predpriprava na tel. montuju.. Dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 tak tam byla asi i origo hf.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 Díky za info, Tak to bude ono, mám tam neoriginální HF a dotaženej mikrofon mimo lampičku. Tak to je fakt divné, protože ten konektor je k originál HF. Podívej se pod sedačku spolujezdce jestli tam máš jednotku HF. Posuň sedačku úplně dopředu, vypumpuj ji nahoru a zezadu se podívej jestli a jaká jednotka tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pETe Vloženo 13. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2010 Tak to je fakt divné, protože ten konektor je k originál HF. Podívej se pod sedačku spolujezdce jestli tam máš jednotku HF. Posuň sedačku úplně dopředu, vypumpuj ji nahoru a zezadu se podívej jestli a jaká jednotka tam je. Pod sedačkou spolujezdce nic nemám, původní majitel to asi vymontoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 100% to kuchnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.