Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tam je problem, ze kdyz das napr. cervenou rucicku, tak bude svitit i stupnice cervene. neni to tam oddelene, jak u face.u face ti muze svitit rucicka cervene a stupnice treba modre. U predface by se to muselo oddelit "jakoby prekazkou" a zvlast priletovat diody.

Vloženo

Machr na starašně moc věcí a mimo jiné na podsvit je Vaša. Vlastní zkušenost hovoří za vše a případné reklamace řeší velice vstřícně. Cokoliv budete potřebovat, pošlete SZ a já pošlu kontakt. Ať Vám to svítí.

Vloženo

Taky Vám sem přidám moju krasavicu. Všechna ta nádhera je práce machra Vaši. Pokud bude někdo chtít předělávat podsvit a nejen to, tak Vaša Vám udělá co budete chtít. Fakt super borec. Musím ho pochválit.

post-11365-1229114117_thumb.jpg

post-11365-1229114134_thumb.jpg

post-11365-1229114154_thumb.jpg

post-11365-1229114171_thumb.jpg

Vloženo
Taky Vám sem přidám moju krasavicu. Všechna ta nádhera je práce machra Vaši. Pokud bude někdo chtít předělávat podsvit a nejen to, tak Vaša Vám udělá co budete chtít. Fakt super borec. Musím ho pochválit.

Udělal i podsvícení toho Sony radia ? :)

Vloženo

Mám prosbu měním podsvícení , co se týká elektriky tak toho moc nevím už mám na octavii skoro vše předělané do modra ale chybí mi ovládání (manuální) topení a přístrojovka, toho se dost bojím našel jsem tady nějaký podrobný postup od slovenského kolegy ale to mi připadá strašně náročné - jak na to aby to svítilo!!! můj mail je kadlec.ondrej@email.cz - pošlete mi prosím někdo nějaký postup, je toho tady dost ale vyznat se v tom je problém

Vloženo
Udělal i podsvícení toho Sony radia ? :)

Nene, to je origo. Trefilo se to, co? Ale věř tomu, že by to Vaša dal. O tom nepochybuju. Pokud budeš chtít kontakt, tak pisni SZ. To rádio půjde taky časem na změnu. Ne modro-bílé, ale modro červené.

Vloženo
Tak uz mam taky nasviceno.

Omlouvam se za kvalitu z mobilu, po vikendu to napravim fotakem

Musím říct že bílo-červené ála AUDI taky moc pěkné. Trvalo mi dlouho než jsem se rohodnul mezi bílo-červeným a modro-červeným. Jsem mimochodem hooooooodně moc spokojený.

Vloženo
Nene, to je origo. Trefilo se to, co? Ale věř tomu, že by to Vaša dal. O tom nepochybuju. Pokud budeš chtít kontakt, tak pisni SZ. To rádio půjde taky časem na změnu. Ne modro-bílé, ale modro červené.

Můžu potvrdit, Vaša fakt umí.

Mám od něj předělané bílé budíky s červenými rafikami a modré ovládací prvky. :):)

Vloženo

Ty rádia Sony jsou celkem oříšek, chtěl jsem předělat svoje aby ladilo s autem, ale po zjištění že tam jsou některý diody přímo v tom tlačítku, jsem se na to vykašlal. Určitě by se to nějak dalo, ale dá to asi hodně práce a to se mi nechtělo, navíc budu stejně dávat nový rádio, chci opustit značku Sony a přejít na Alpinku a tam třeba budu laborovat s podsvícením ..

• o 3 týdny později...
Vloženo

tak i já přicházím se svou troškou do mlýna. zvolil sem taky bílou jako většina,ale mám jednu věc která mě určite odlišuje a to zelené žhavení:-) jak sem valil tak sem blbec aj odpájel žhavení a pak se mě to pomíchalo ale nechal sem to tak :-) jo a ješte jednu več¨c sem tu neviděl na octávce.bílé čísla na displejích ,otočil sem polarizační fólii.

tak že tadáááááá

post-22996-1232187819_thumb.jpg

post-22996-1232187824_thumb.jpg

post-22996-1232187842_thumb.jpg

post-22996-1232187861_thumb.jpg

post-22996-1232187869_thumb.jpg

post-22996-1232187882_thumb.jpg

Vloženo

bohužel teď ne. já to upravil na menší formát a pak to smazal. nic méně bych možná doporučil tam dát dve ty folie protože ty bílé ledky opravdu moc svítí a z té černé dělají hodně tmavou modrou. pokud to budeš sundávat tu folii a nemáš náhradní tak buď hodně opatrný.já si tu svojí žiletkou nařízl naštěsti to lae nejde vidět. ty folie sou tam totiž přilepené.

Vloženo
Ty displeje vypadaj parádně :palec2: chtěl bych to vidět ve skutečnosti, jestli to vypadá opravdu tak, nebyla by lepší fotka třeba ?:)

tak přece sem našel tu samou ale větší. bofhužel je to z mobilu

post-22996-1232191497_thumb.jpg

post-22996-1232191548_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...