pointfrost Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 hehe: http://www.hypersuper.cz/hypersuper.cz/tri...-hodinami.html/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Skoda, ze tam nie je foto celeho tricka s tymi hodinami... Inak, nepatri toto skor do hospody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) tož patři to k podsvicení , budíky, kliky, klima, tričko vykuchat z trička. a narvat to do auta tak dobře no Editováno: 8. Říjen 2008, autor: pointfrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Preto mi chyba foto celeho tricka, rozmyslal som, kde v aute by som si to dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) Preto mi chyba foto celeho tricka, rozmyslal som, kde v aute by som si to dal... je v detailu Já už dlouho uvažuju o nějaké tabuli s textem za zadní okno. Kdyby někdo debilně najížděl, svítil dalkovyma atd atd.. tak tam pro něj mít připravené vzkazíky Normalně by nešla skoro vidět, až by se rožnul vzkaz. Editováno: 8. Říjen 2008, autor: pointfrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Ahaaa, tak uz doplnili tie fotky, neboli tam. Vdaka. Inak taky "pismenkovy panel" sa predava, len je dost drahy a vyrabat si ho asi nebudes. Ale hodilo by sa to a keby este mal regulaciu jasu a vysokosvietive led pre pripad "oslnovacov" s dialkovymi svetlami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crany Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 čus všiml sem si že někteří mají barevné čisla v disleji a hádám že otočily folii , jen se bojím že je tam nějak zatavená. máte s tím nějaké zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Ma MR 97 a puvodne mne svitili cisla, coz zustalo i po vymene diod, starsi MR meli podsviceny cely displej a cisla zustali cerna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crany Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Ma MR 97 a puvodne mne svitili cisla, coz zustalo i po vymene diod, starsi MR meli podsviceny cely displej a cisla zustali cerna. aha tak že to už by lo origo. hmm myslím že by to šlo aj teď kdybych pootočil tu polarizační foliju ale mám z toho strach aby nepraskl displej při strhnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 to crany: Dá sa prerobit ten display aby svietili čísla a nie pozadie. Tak ako píšeš, otočením folie. Tu sa to rieši: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=16&st=225 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crany Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 (editace) díky, na to mě nenapadlo sa podívat na fabiu. tak jak příjdou ledky tak se na to vrhnu. bude to alá AUDY akorát bíle čísla na těch displejích. fotky pak ukážu. čus a ještě jednou díky Editováno: 21. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 potřeboval bych poradit kde koupit na netu smd diody na budíky nějake pořádně svítivé shop kde to vždycky kupuju není schopnej vysocesvítiví smd diody sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 a čo tak GME ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borelli Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Prosím vás, chtěl bych si pořídit podsvětlení klik u dveří jak to ukazují tady nebo tady. Potíž je jedna - nějak se nevyznám ve značení svítivosti LED diod. Kupříkladu: Dioda LED 5mm červená 12V 18-50mcd 60° difúzní Pokud to dobře chápu, tak rozptyl světla je 60° ale jakou zvolit svítivost ? Jak svítí oněch 18 až 50 mcd. Nechtěl bych, aby to nějak extrémně svítilo, jde mě jen o decentní efekt v noci - aby to prostě bylo vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 a čo tak GME ? jo tam sem se koukal ale nejsou tam obrázky tak jsem ztracený vubec nemužu najit smd diody a nepoznam jestli je vysocesvítivá - fakt mega stracený v tom shopu mohl bys mi doporučit červene a bile smd diody do budíků nějake super moc svítivé ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Prosím vás, chtěl bych si pořídit podsvětlení klik u dveří jak to ukazují tady nebo tady. Potíž je jedna - nějak se nevyznám ve značení svítivosti LED diod. Kupříkladu:Dioda LED 5mm červená 12V 18-50mcd 60° difúzní Pokud to dobře chápu, tak rozptyl světla je 60° ale jakou zvolit svítivost ? Jak svítí oněch 18 až 50 mcd. Nechtěl bych, aby to nějak extrémně svítilo, jde mě jen o decentní efekt v noci - aby to prostě bylo vidět. Uplne najlepsie by bolo, keby Ti to ukazali niekde v elektropredajni, aby si si vybral. Tie vysokosvietive maju svietivost okolo x tisic mcd. (2 az 20) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borelli Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 (editace) jo tam sem se koukal ale nejsou tam obrázky tak jsem ztracený... Podívej se na svět žárovek. Je to tady přehlednější. ...Tie vysokosvietive maju svietivost okolo x tisic mcd. (2 az 20) Uf, není řekněme 2000 mcd už moc ? Nebude to pak dominantní osvětlení v interiéru ? Máš pravdu, asi budu muset zajít do shopu ať mě ukáží přímo tam jak to bude svítit. Jen je otázka, jak objektivní bude výběr ve dne v prodejně prodejně a pak efekt v noci interiéru auta... //Edit1: oprava linku na svět žárovek. Dík chlapi za upozornění... Editováno: 27. Říjen 2008, autor: borelli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 (editace) borelli: LEDka 50/60 je slabá, to možeš použit akurat tak ako nejakú kontrolku. Ja som na podsvietenie klučiek použil 5mm 400/60 difúznu (teda modrá, nie priesvitná). Difúzna dáva rozptýlené svetlo a neni vidiet obris kde končí uhol svietivosti. A ako to vyzerá s tou difuznou 400mcd/60° možeš vidiet : tu Na ostatné podsvietenie tlačítok a skrátka všetkého okrem budíkov som používal 3mm 3500 - 4000 mcd/ 20° Teraz som si všimol že píšeš " Dioda LED 5mm červená 12V 18-50mcd 60° difúzní" .... Prečo 12V ? Tie na 12V neber, zober radšej klasické, modrá je na 3,3V a daj tam odpor. Ked som mal predtým Favorit, tak som tam dal na osvietenie interiéru niekolko lediek modrých na 12V a postupne sa mi všetky odpálili. Auto ked dobíja tak máš aj viac ako 14,5V a tie ledky na 12V to nemusia vydržat. pointfrost: A k čomu sú ti obrázky pri ledkách? Ked je tam napísané 3, 5, 10, 20, mm LED tak je to klasický tvar ledky s daným priemerom. Je tam napísaná farba a hlavne svietivost a či je čirá alebo difúzna. 3mm 50/60 bude na obrázku taká istá ako 3mm 3500/20. LEDky SMD sú na tom rovnako. Je to mrnavý oblžnik bez nožičiek. Rozlišujú sa iba velkostou púzdra a ty pozeraj na velkost 1206, tie sa dávajú do budíkov. napr: SMD 1206 - Blue 45/130 , Red 45/130 , White 110/130. A do budíkov nepotrebuješ "nějake super moc svítivé" lebo budíky máš pred očami a potom by ti to "nějak super moc svítilo" do očí vaša písal rozpis kolko a aké tipy lediek TU Editováno: 27. Říjen 2008, autor: BEDUIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Neda mi to, musim verejne pochvalit borelliho ako pekne pouziva citaciu... ps: oprav si ten prvy link, preklepol si sa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 JJ borelli, nechal si tam pri vkladaní aj to http... Malo to byt takto: Svet žárovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borelli Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 (editace) Díky za informaci. Bohužel o elektru nevím skoro nic, jen že se zásuvky jde 240Voltů a že to kope když se tam strčí hřebík... Úplně jsem přehlédl tvoje vlákno Zmena podsvietenia, Budíky, el. okná, el.zrkadlá, ovládač svetiel, tlačítka, klučky a to mám čtyři oči. Super manuál , po večerech budu studovat. Editováno: 27. Říjen 2008, autor: borelli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 (editace) to bylo dobry, ze zasuvka kope, kdyz se tam strci hrebejk...muzei i treba prstik strcit do zasuvku a uvidis, co to udela Editováno: 29. Říjen 2008, autor: Vinca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 tyjo - koupil sem v nějakym kamenym obchodě smd diody... jsou malé jak prase !!! nejsou to ty čvercové bíle ale ještě menší obdelníkové ... to nikdy vživotě nedám... ale zkusím to a jestli budou svítit málo tak jdu asi do http://www.gme.cz/cz/index.php?page=produc...;detail=960-061 ty by měly mit velkou svítivost , myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 (editace) já SMD nakoupil v TME jsou ve stejným pouzdře jako jsou ty origo tj. 3528 bílá za 7,82 Kč modrá za 6,68 Kč červená za 2,01 Kč ceny za kus bez daně regulátor osvětlení staženej na minimum foceno mobilem takže kvalita nic moc Editováno: 1. Listopad 2008, autor: Raceman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Moc pěkné, jen si to natrénuj, abych to pak měl dokonalé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.