Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdravím všecky, mám takový dotaz, je problém předělat diody pod ručičkami u budíků Octavie předface? Díky za odpovědi :)

tam je problem, ze kdyz das napr. cervenou rucicku, tak bude svitit i stupnice cervene. neni to tam oddelene, jak u face.u face ti muze svitit rucicka cervene a stupnice treba modre. U predface by se to muselo oddelit "jakoby prekazkou" a zvlast priletovat diody.

Uz jsem si konecne udelal taky to podsviceni... Vsem dekuji za navody a prispevky ktere mi moc pri predelavce podsviceni pomohly.

post-25809-1228498784_thumb.jpg

post-25809-1228498939_thumb.jpg

Machr na starašně moc věcí a mimo jiné na podsvit je Vaša. Vlastní zkušenost hovoří za vše a případné reklamace řeší velice vstřícně. Cokoliv budete potřebovat, pošlete SZ a já pošlu kontakt. Ať Vám to svítí.

Tak přidávám svoji práci, už to mám v autě déle, ale nebyl čas nafotit a dát na forum ;-)

post-14697-1229089257_thumb.jpg post-14697-1229089255_thumb.jpg

post-14697-1229089252_thumb.jpg post-14697-1229089248_thumb.jpg

post-14697-1229089260_thumb.jpg

Kombinacia cerveno bielej sa mi tusim paci najviac na budikoch... :)

Však pro to jsem si to tak udělal :) ještě jsem přemýšlel nad modrýma rafičkama, ale to jsem zavrhnul a ted to budu tak asi dělat sestře ve fabii :)

Taky Vám sem přidám moju krasavicu. Všechna ta nádhera je práce machra Vaši. Pokud bude někdo chtít předělávat podsvit a nejen to, tak Vaša Vám udělá co budete chtít. Fakt super borec. Musím ho pochválit.

post-11365-1229114117_thumb.jpg

post-11365-1229114134_thumb.jpg

post-11365-1229114154_thumb.jpg

post-11365-1229114171_thumb.jpg

Chtěla jsem se zeptat jestli nevíte o nějakém vrakovišti v Praze. Potřebuju vyměnit celou palubku.

A když jsme u podsvícení, tak jsem našla vychytávku do auta,

malej ekvalizérem koukněte na http://www.hypersuper.cz/hypersuper.cz/min....html?ItemIdx=1

to abych taky něčím přispěla a netahala z vás jen modra. Díky za info

post-27636-1229523895_thumb.jpg

Taky Vám sem přidám moju krasavicu. Všechna ta nádhera je práce machra Vaši. Pokud bude někdo chtít předělávat podsvit a nejen to, tak Vaša Vám udělá co budete chtít. Fakt super borec. Musím ho pochválit.

Udělal i podsvícení toho Sony radia ? :)

Tak uz mam taky nasviceno.post-11824-1229631060_thumb.jpgOmlouvam se za kvalitu z mobilu, po vikendu to napravim fotakem

Mám prosbu měním podsvícení , co se týká elektriky tak toho moc nevím už mám na octavii skoro vše předělané do modra ale chybí mi ovládání (manuální) topení a přístrojovka, toho se dost bojím našel jsem tady nějaký podrobný postup od slovenského kolegy ale to mi připadá strašně náročné - jak na to aby to svítilo!!! můj mail je kadlec.ondrej@email.cz - pošlete mi prosím někdo nějaký postup, je toho tady dost ale vyznat se v tom je problém

Jen se zeptám nemáš nějaký postup jak si udělal přístrojovku a topení????

Udělal i podsvícení toho Sony radia ? :)

Nene, to je origo. Trefilo se to, co? Ale věř tomu, že by to Vaša dal. O tom nepochybuju. Pokud budeš chtít kontakt, tak pisni SZ. To rádio půjde taky časem na změnu. Ne modro-bílé, ale modro červené.

Tak uz mam taky nasviceno.

Omlouvam se za kvalitu z mobilu, po vikendu to napravim fotakem

Musím říct že bílo-červené ála AUDI taky moc pěkné. Trvalo mi dlouho než jsem se rohodnul mezi bílo-červeným a modro-červeným. Jsem mimochodem hooooooodně moc spokojený.

No i ja jsem moc spokojeny, jeste musim predelat zbytek auta....

Upraveno od Jen

Nene, to je origo. Trefilo se to, co? Ale věř tomu, že by to Vaša dal. O tom nepochybuju. Pokud budeš chtít kontakt, tak pisni SZ. To rádio půjde taky časem na změnu. Ne modro-bílé, ale modro červené.

Můžu potvrdit, Vaša fakt umí.

Mám od něj předělané bílé budíky s červenými rafikami a modré ovládací prvky. :):)

Ty rádia Sony jsou celkem oříšek, chtěl jsem předělat svoje aby ladilo s autem, ale po zjištění že tam jsou některý diody přímo v tom tlačítku, jsem se na to vykašlal. Určitě by se to nějak dalo, ale dá to asi hodně práce a to se mi nechtělo, navíc budu stejně dávat nový rádio, chci opustit značku Sony a přejít na Alpinku a tam třeba budu laborovat s podsvícením ..

• 3 týdny později...

tak i já přicházím se svou troškou do mlýna. zvolil sem taky bílou jako většina,ale mám jednu věc která mě určite odlišuje a to zelené žhavení:-) jak sem valil tak sem blbec aj odpájel žhavení a pak se mě to pomíchalo ale nechal sem to tak :-) jo a ješte jednu več¨c sem tu neviděl na octávce.bílé čísla na displejích ,otočil sem polarizační fólii.

tak že tadáááááá

post-22996-1232187819_thumb.jpg

post-22996-1232187824_thumb.jpg

post-22996-1232187842_thumb.jpg

post-22996-1232187861_thumb.jpg

post-22996-1232187869_thumb.jpg

post-22996-1232187882_thumb.jpg

Ty displeje vypadaj parádně :palec2: chtěl bych to vidět ve skutečnosti, jestli to vypadá opravdu tak, nebyla by lepší fotka třeba ?:)

bohužel teď ne. já to upravil na menší formát a pak to smazal. nic méně bych možná doporučil tam dát dve ty folie protože ty bílé ledky opravdu moc svítí a z té černé dělají hodně tmavou modrou. pokud to budeš sundávat tu folii a nemáš náhradní tak buď hodně opatrný.já si tu svojí žiletkou nařízl naštěsti to lae nejde vidět. ty folie sou tam totiž přilepené.

Pekne :palec2:

Taky jsem se rozhodoval mezi bilou-cervenou a modro-cervenou, ale zvitezila modra pac mam modre podsvicene radio. ;)

děkuji děkuji děkuji, tamodrá nahoře vypadá taky dobře

to autorádio už sem tak koupil.

Pioneer DEH-4000UB USB

Ty displeje vypadaj parádně :palec2: chtěl bych to vidět ve skutečnosti, jestli to vypadá opravdu tak, nebyla by lepší fotka třeba ?:)

tak přece sem našel tu samou ale větší. bofhužel je to z mobilu

post-22996-1232191497_thumb.jpg

post-22996-1232191548_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.