Prosinec 2, 200816 r Zdravím všecky, mám takový dotaz, je problém předělat diody pod ručičkami u budíků Octavie předface? Díky za odpovědi
Prosinec 2, 200816 r tam je problem, ze kdyz das napr. cervenou rucicku, tak bude svitit i stupnice cervene. neni to tam oddelene, jak u face.u face ti muze svitit rucicka cervene a stupnice treba modre. U predface by se to muselo oddelit "jakoby prekazkou" a zvlast priletovat diody.
Prosinec 2, 200816 r Hmmm... žiadny problém a u teploty a paliva treba kusok drátu a lepiacej pásky a ručičky svietia bez presvecovania stupnice. Tu máš inšpiráciu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33761
Prosinec 5, 200816 r Uz jsem si konecne udelal taky to podsviceni... Vsem dekuji za navody a prispevky ktere mi moc pri predelavce podsviceni pomohly.
Prosinec 11, 200816 r Machr na starašně moc věcí a mimo jiné na podsvit je Vaša. Vlastní zkušenost hovoří za vše a případné reklamace řeší velice vstřícně. Cokoliv budete potřebovat, pošlete SZ a já pošlu kontakt. Ať Vám to svítí.
Prosinec 12, 200816 r Tak přidávám svoji práci, už to mám v autě déle, ale nebyl čas nafotit a dát na forum ;-)
Prosinec 12, 200816 r Však pro to jsem si to tak udělal ještě jsem přemýšlel nad modrýma rafičkama, ale to jsem zavrhnul a ted to budu tak asi dělat sestře ve fabii
Prosinec 12, 200816 r Taky Vám sem přidám moju krasavicu. Všechna ta nádhera je práce machra Vaši. Pokud bude někdo chtít předělávat podsvit a nejen to, tak Vaša Vám udělá co budete chtít. Fakt super borec. Musím ho pochválit.
Prosinec 17, 200816 r Chtěla jsem se zeptat jestli nevíte o nějakém vrakovišti v Praze. Potřebuju vyměnit celou palubku. A když jsme u podsvícení, tak jsem našla vychytávku do auta, malej ekvalizérem koukněte na http://www.hypersuper.cz/hypersuper.cz/min....html?ItemIdx=1 to abych taky něčím přispěla a netahala z vás jen modra. Díky za info
Prosinec 18, 200816 r Taky Vám sem přidám moju krasavicu. Všechna ta nádhera je práce machra Vaši. Pokud bude někdo chtít předělávat podsvit a nejen to, tak Vaša Vám udělá co budete chtít. Fakt super borec. Musím ho pochválit. Udělal i podsvícení toho Sony radia ?
Prosinec 18, 200816 r Tak uz mam taky nasviceno.Omlouvam se za kvalitu z mobilu, po vikendu to napravim fotakem
Prosinec 19, 200816 r Mám prosbu měním podsvícení , co se týká elektriky tak toho moc nevím už mám na octavii skoro vše předělané do modra ale chybí mi ovládání (manuální) topení a přístrojovka, toho se dost bojím našel jsem tady nějaký podrobný postup od slovenského kolegy ale to mi připadá strašně náročné - jak na to aby to svítilo!!! můj mail je kadlec.ondrej@email.cz - pošlete mi prosím někdo nějaký postup, je toho tady dost ale vyznat se v tom je problém
Prosinec 24, 200816 r Udělal i podsvícení toho Sony radia ? Nene, to je origo. Trefilo se to, co? Ale věř tomu, že by to Vaša dal. O tom nepochybuju. Pokud budeš chtít kontakt, tak pisni SZ. To rádio půjde taky časem na změnu. Ne modro-bílé, ale modro červené.
Prosinec 24, 200816 r Tak uz mam taky nasviceno.Omlouvam se za kvalitu z mobilu, po vikendu to napravim fotakem Musím říct že bílo-červené ála AUDI taky moc pěkné. Trvalo mi dlouho než jsem se rohodnul mezi bílo-červeným a modro-červeným. Jsem mimochodem hooooooodně moc spokojený.
Prosinec 25, 200816 r No i ja jsem moc spokojeny, jeste musim predelat zbytek auta.... Upraveno Prosinec 25, 200816 r od Jen
Prosinec 30, 200816 r Nene, to je origo. Trefilo se to, co? Ale věř tomu, že by to Vaša dal. O tom nepochybuju. Pokud budeš chtít kontakt, tak pisni SZ. To rádio půjde taky časem na změnu. Ne modro-bílé, ale modro červené. Můžu potvrdit, Vaša fakt umí. Mám od něj předělané bílé budíky s červenými rafikami a modré ovládací prvky.
Prosinec 31, 200816 r Ty rádia Sony jsou celkem oříšek, chtěl jsem předělat svoje aby ladilo s autem, ale po zjištění že tam jsou některý diody přímo v tom tlačítku, jsem se na to vykašlal. Určitě by se to nějak dalo, ale dá to asi hodně práce a to se mi nechtělo, navíc budu stejně dávat nový rádio, chci opustit značku Sony a přejít na Alpinku a tam třeba budu laborovat s podsvícením ..
Leden 17, 200916 r tak i já přicházím se svou troškou do mlýna. zvolil sem taky bílou jako většina,ale mám jednu věc která mě určite odlišuje a to zelené žhavení:-) jak sem valil tak sem blbec aj odpájel žhavení a pak se mě to pomíchalo ale nechal sem to tak :-) jo a ješte jednu več¨c sem tu neviděl na octávce.bílé čísla na displejích ,otočil sem polarizační fólii. tak že tadáááááá
Leden 17, 200916 r Ty displeje vypadaj parádně chtěl bych to vidět ve skutečnosti, jestli to vypadá opravdu tak, nebyla by lepší fotka třeba ?
Leden 17, 200916 r bohužel teď ne. já to upravil na menší formát a pak to smazal. nic méně bych možná doporučil tam dát dve ty folie protože ty bílé ledky opravdu moc svítí a z té černé dělají hodně tmavou modrou. pokud to budeš sundávat tu folii a nemáš náhradní tak buď hodně opatrný.já si tu svojí žiletkou nařízl naštěsti to lae nejde vidět. ty folie sou tam totiž přilepené.
Leden 17, 200916 r Pekne Taky jsem se rozhodoval mezi bilou-cervenou a modro-cervenou, ale zvitezila modra pac mam modre podsvicene radio.
Leden 17, 200916 r děkuji děkuji děkuji, tamodrá nahoře vypadá taky dobře to autorádio už sem tak koupil. Pioneer DEH-4000UB USB
Leden 17, 200916 r Ty displeje vypadaj parádně chtěl bych to vidět ve skutečnosti, jestli to vypadá opravdu tak, nebyla by lepší fotka třeba ? tak přece sem našel tu samou ale větší. bofhužel je to z mobilu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.