s-talker Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Zdravím všecky, mám takový dotaz, je problém předělat diody pod ručičkami u budíků Octavie předface? Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 tam je problem, ze kdyz das napr. cervenou rucicku, tak bude svitit i stupnice cervene. neni to tam oddelene, jak u face.u face ti muze svitit rucicka cervene a stupnice treba modre. U predface by se to muselo oddelit "jakoby prekazkou" a zvlast priletovat diody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Hmmm... žiadny problém a u teploty a paliva treba kusok drátu a lepiacej pásky a ručičky svietia bez presvecovania stupnice. Tu máš inšpiráciu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33761 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Uz jsem si konecne udelal taky to podsviceni... Vsem dekuji za navody a prispevky ktere mi moc pri predelavce podsviceni pomohly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Machr na starašně moc věcí a mimo jiné na podsvit je Vaša. Vlastní zkušenost hovoří za vše a případné reklamace řeší velice vstřícně. Cokoliv budete potřebovat, pošlete SZ a já pošlu kontakt. Ať Vám to svítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Tak přidávám svoji práci, už to mám v autě déle, ale nebyl čas nafotit a dát na forum ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Kombinacia cerveno bielej sa mi tusim paci najviac na budikoch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Však pro to jsem si to tak udělal ještě jsem přemýšlel nad modrýma rafičkama, ale to jsem zavrhnul a ted to budu tak asi dělat sestře ve fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Taky Vám sem přidám moju krasavicu. Všechna ta nádhera je práce machra Vaši. Pokud bude někdo chtít předělávat podsvit a nejen to, tak Vaša Vám udělá co budete chtít. Fakt super borec. Musím ho pochválit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janyx Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Chtěla jsem se zeptat jestli nevíte o nějakém vrakovišti v Praze. Potřebuju vyměnit celou palubku. A když jsme u podsvícení, tak jsem našla vychytávku do auta, malej ekvalizérem koukněte na http://www.hypersuper.cz/hypersuper.cz/min....html?ItemIdx=1 to abych taky něčím přispěla a netahala z vás jen modra. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Taky Vám sem přidám moju krasavicu. Všechna ta nádhera je práce machra Vaši. Pokud bude někdo chtít předělávat podsvit a nejen to, tak Vaša Vám udělá co budete chtít. Fakt super borec. Musím ho pochválit. Udělal i podsvícení toho Sony radia ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Tak uz mam taky nasviceno.Omlouvam se za kvalitu z mobilu, po vikendu to napravim fotakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o.kadlec Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Mám prosbu měním podsvícení , co se týká elektriky tak toho moc nevím už mám na octavii skoro vše předělané do modra ale chybí mi ovládání (manuální) topení a přístrojovka, toho se dost bojím našel jsem tady nějaký podrobný postup od slovenského kolegy ale to mi připadá strašně náročné - jak na to aby to svítilo!!! můj mail je kadlec.ondrej@email.cz - pošlete mi prosím někdo nějaký postup, je toho tady dost ale vyznat se v tom je problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o.kadlec Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Jen se zeptám nemáš nějaký postup jak si udělal přístrojovku a topení???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Udělal i podsvícení toho Sony radia ? Nene, to je origo. Trefilo se to, co? Ale věř tomu, že by to Vaša dal. O tom nepochybuju. Pokud budeš chtít kontakt, tak pisni SZ. To rádio půjde taky časem na změnu. Ne modro-bílé, ale modro červené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Tak uz mam taky nasviceno.Omlouvam se za kvalitu z mobilu, po vikendu to napravim fotakem Musím říct že bílo-červené ála AUDI taky moc pěkné. Trvalo mi dlouho než jsem se rohodnul mezi bílo-červeným a modro-červeným. Jsem mimochodem hooooooodně moc spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 (editace) No i ja jsem moc spokojeny, jeste musim predelat zbytek auta.... Editováno: 25. Prosinec 2008, autor: Jen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novinář Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Nene, to je origo. Trefilo se to, co? Ale věř tomu, že by to Vaša dal. O tom nepochybuju. Pokud budeš chtít kontakt, tak pisni SZ. To rádio půjde taky časem na změnu. Ne modro-bílé, ale modro červené. Můžu potvrdit, Vaša fakt umí. Mám od něj předělané bílé budíky s červenými rafikami a modré ovládací prvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Ty rádia Sony jsou celkem oříšek, chtěl jsem předělat svoje aby ladilo s autem, ale po zjištění že tam jsou některý diody přímo v tom tlačítku, jsem se na to vykašlal. Určitě by se to nějak dalo, ale dá to asi hodně práce a to se mi nechtělo, navíc budu stejně dávat nový rádio, chci opustit značku Sony a přejít na Alpinku a tam třeba budu laborovat s podsvícením .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crany Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 tak i já přicházím se svou troškou do mlýna. zvolil sem taky bílou jako většina,ale mám jednu věc která mě určite odlišuje a to zelené žhavení:-) jak sem valil tak sem blbec aj odpájel žhavení a pak se mě to pomíchalo ale nechal sem to tak :-) jo a ješte jednu več¨c sem tu neviděl na octávce.bílé čísla na displejích ,otočil sem polarizační fólii. tak že tadáááááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Ty displeje vypadaj parádně chtěl bych to vidět ve skutečnosti, jestli to vypadá opravdu tak, nebyla by lepší fotka třeba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crany Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 bohužel teď ne. já to upravil na menší formát a pak to smazal. nic méně bych možná doporučil tam dát dve ty folie protože ty bílé ledky opravdu moc svítí a z té černé dělají hodně tmavou modrou. pokud to budeš sundávat tu folii a nemáš náhradní tak buď hodně opatrný.já si tu svojí žiletkou nařízl naštěsti to lae nejde vidět. ty folie sou tam totiž přilepené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Pekne Taky jsem se rozhodoval mezi bilou-cervenou a modro-cervenou, ale zvitezila modra pac mam modre podsvicene radio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crany Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 děkuji děkuji děkuji, tamodrá nahoře vypadá taky dobře to autorádio už sem tak koupil. Pioneer DEH-4000UB USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crany Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Ty displeje vypadaj parádně chtěl bych to vidět ve skutečnosti, jestli to vypadá opravdu tak, nebyla by lepší fotka třeba ? tak přece sem našel tu samou ale větší. bofhužel je to z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.