Duben 5, 201510 r Pánové chtěl bych se jen zeptat jak jste udělali že vám tak hezky červěně svítí rafičky?? já pod ně dal červené SMD a svítí to prapodivně... moc se mi to nelíbí a vám to tady svítí uplně luxusně... v čem je ten fígl?? předem děkuji za radu
Duben 5, 201510 r Matty117: to bude asi tím, že máš určitě bílé ručičky a ty když se podsvítí červeně tak je to ve výsledku taková červeno/růžová.
Duben 6, 201510 r Bilou barvu nesundavej, akorat tu rucicku znicis. Sezen si cervenou folii na svetla (mají ji např. v Escape 6, 130x30cm za 130,-) a tou rucicku z vrchni strany potahni. Je to bezezbytku vratny, drzi to dobre a rucicka pak bude svitit cervene a ne ruzove. Delam to tak u vetsiny mych zakazniku pokud se rucicky nemeni za orig. cervene a na prvni pohled skoro nejde poznat rozdil. Je to sice slusna patlacka a chce to trochu cviku, ale vysledek za to stoji. Upraveno Duben 6, 201510 r od Pitrs2
Duben 6, 201510 r matko291 Mam otazku vidim ze mas armaturku pre facelift a budiky facelift? a este benzin to mi nejako nesedi ze ti funguju. ?? nechcem miesat temu, len ma to fakt zaujima.
Duben 7, 201510 r Jaro nerozumiem tomu co pises. Co je armaturka? Upraveno Duben 7, 201510 r od matko291
Duben 7, 201510 r aha a preco mas staru armaturku? nechces dat radsej normalnu palubovku? vyzeralo by to lepsie ako moj nazor.
Duben 8, 201510 r Jaro aj by som chcel aj som dost zhanal ale vsetci co som nasiel chcu na tom zbohatnut Tak pomaly robim interier a mozno sa za ten cas najde rozumna ponuka. Upraveno Duben 8, 201510 r od matko291
Duben 23, 201510 r Ahoj cim to strikate bo komplet z neceho jinyho budiky ? Me se to podsviceni zluty nelibi, jak se toho zbavim :-D :-/ diky
Duben 23, 201510 r Uděláš to jako všichni v tomhle vlákně a mnoho dalších, vyměníš LED-ky. Stačí si pročíst pár stránek tohoto vlákna a ne hned plácnout dotaz, ještě k tomu dost nesrozumitelně.
Duben 27, 201510 r Zdravím. .. Chtěl jsem se zeptat...jak správně napružit ručičky na budíkách na Fabii, nebo nějaký Fígl, jak je sundat a pak nasadit,když budu měnit Diody na podsvitu??? Nějak jsem to tady asi přehlédl...tak se omlouvám. .. Díky za radu
Duben 28, 201510 r Sundat tocenim a zaroven tahem, vymenit diody a nasazovat idelane s pomoci diagnostiky, test akcnich clenu ...
Květen 23, 201510 r Zdravím, nachází se tu někdo šikovný, kdo již předělával podsvícení na Octě 1 FL, má s tím praxi a je z okolí (cca 50km) HK a Pardubic ? P.S. - Mám bíle rafičky, takže i to bych chtěl ošéfovat, aby nesvítily růžově. Kdyžtak SZ Díky
Červenec 16, 201510 r Neviete poradit v ktorom SK eshope maju smd led zo svietivostou okolo 130. Vdaka
Srpen 30, 201510 r Lukas: uz jsme si psali, muzes dat samozrejme i jinou barvu, delal jsem to nekolikrat... DSC_0045.jpg Pokud mate zajem o podsvit, neni problem, MB a okoli
Listopad 1, 20159 r Zdravicko, Nekdo zrucny na pomoc zmeny podsviceni pristrojovky ? nejlepe Ostrava .. Predem diky
Listopad 1, 20159 r Davka: Jestli máš zájem o změnu podsvícení zkus se podívat na fb: Led Backlight Cars. V místě Vítkov (okres Opava)
Listopad 25, 20159 r A to chceš udělat, nebo nabízíš? Jsem z Prahy, ale začátkem prosince jedu 2x služebně na sever
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.