Matty117 Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Pánové chtěl bych se jen zeptat jak jste udělali že vám tak hezky červěně svítí rafičky?? já pod ně dal červené SMD a svítí to prapodivně... moc se mi to nelíbí a vám to tady svítí uplně luxusně... v čem je ten fígl?? předem děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Matty117: to bude asi tím, že máš určitě bílé ručičky a ty když se podsvítí červeně tak je to ve výsledku taková červeno/růžová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Sundat tu bilou barvu, nekdo ta matni, nekdo maluje na cerveno ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 (editace) Bilou barvu nesundavej, akorat tu rucicku znicis. Sezen si cervenou folii na svetla (mají ji např. v Escape 6, 130x30cm za 130,-) a tou rucicku z vrchni strany potahni. Je to bezezbytku vratny, drzi to dobre a rucicka pak bude svitit cervene a ne ruzove. Delam to tak u vetsiny mych zakazniku pokud se rucicky nemeni za orig. cervene a na prvni pohled skoro nejde poznat rozdil. Je to sice slusna patlacka a chce to trochu cviku, ale vysledek za to stoji. Editováno: 6. Duben 2015, autor: Pitrs2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro434 Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 matko291 Mam otazku vidim ze mas armaturku pre facelift a budiky facelift? a este benzin to mi nejako nesedi ze ti funguju. ?? nechcem miesat temu, len ma to fakt zaujima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matko291 Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 (editace) Jaro nerozumiem tomu co pises. Co je armaturka? Editováno: 7. Duben 2015, autor: matko291 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Chapu to tak ze mysli ze mas palubku pred fl ale budiky po fl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matko291 Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Jaj. Ide vsetko v poho vsetko je fl jedine palubka je pred fl. 2004 rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro434 Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 aha a preco mas staru armaturku? nechces dat radsej normalnu palubovku? vyzeralo by to lepsie ako moj nazor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matko291 Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 (editace) Jaro aj by som chcel aj som dost zhanal ale vsetci co som nasiel chcu na tom zbohatnut Tak pomaly robim interier a mozno sa za ten cas najde rozumna ponuka. Editováno: 8. Duben 2015, autor: matko291 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martulka Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Ahoj cim to strikate bo komplet z neceho jinyho budiky ? Me se to podsviceni zluty nelibi, jak se toho zbavim :-D :-/ diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Uděláš to jako všichni v tomhle vlákně a mnoho dalších, vyměníš LED-ky. Stačí si pročíst pár stránek tohoto vlákna a ne hned plácnout dotaz, ještě k tomu dost nesrozumitelně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelmazi Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Zdravím. .. Chtěl jsem se zeptat...jak správně napružit ručičky na budíkách na Fabii, nebo nějaký Fígl, jak je sundat a pak nasadit,když budu měnit Diody na podsvitu??? Nějak jsem to tady asi přehlédl...tak se omlouvám. .. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Sundat tocenim a zaroven tahem, vymenit diody a nasazovat idelane s pomoci diagnostiky, test akcnich clenu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk00 Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Zdravím, nachází se tu někdo šikovný, kdo již předělával podsvícení na Octě 1 FL, má s tím praxi a je z okolí (cca 50km) HK a Pardubic ? P.S. - Mám bíle rafičky, takže i to bych chtěl ošéfovat, aby nesvítily růžově. Kdyžtak SZ Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Praha:www.white-styling.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkusDelRey Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Neviete poradit v ktorom SK eshope maju smd led zo svietivostou okolo 130. Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobikov II Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Lukas: uz jsme si psali, muzes dat samozrejme i jinou barvu, delal jsem to nekolikrat... DSC_0045.jpg Pokud mate zajem o podsvit, neni problem, MB a okoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dindung Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Zdravim potreboval bych podsvitit pristrojovku, kdo mi ji z prahy podsviti, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 V praze není problém. Ale buď k večeru nebo víkendy. Kdyžtak pošli SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davka Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Zdravicko, Nekdo zrucny na pomoc zmeny podsviceni pristrojovky ? nejlepe Ostrava .. Predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Davka: Jestli máš zájem o změnu podsvícení zkus se podívat na fb: Led Backlight Cars. V místě Vítkov (okres Opava) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davka Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Nekdo na zmenu podsviceni. Z usteckeho kraje? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 A to chceš udělat, nebo nabízíš? Jsem z Prahy, ale začátkem prosince jedu 2x služebně na sever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.