Keyba Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 S tim uz jsem si zkousel pohrat, mam nekde i zmerene hodnoty a tak.. ale nefungovalo me to.. Pokud by se vam to nekomu povedlo, uvital bych info jak Fotky mam, kdyby se nekomu hodily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keyba Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Jo jeste sem nasel schema.. Dal uz jsem se nedostal, nejak nebyl cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Tohle je OI ? SI to má úplně jiný. Ten už má IO v tom regulátoru a má jen 3 piny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keyba Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Sorry, toto je OII 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Hmmm tak to je bída. Vubec mě nenapadá jak to upravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Takze, sehnal jsem si trosku jinaci regulator jasu ale, potreboval bych poradit kde jsou ledky podsviceni napojene na - . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 Potreboval bych vysvetlit jeden jev kdyz jsem misto puvodniho regulatoru zapojil 10W potenciometr tak se regulovalo vsechno krome palubovky a dveri ridice. Jinak vsechno slo krasne od 0 do 100. Palubovka a dvere sli bud 100 a nebo 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 29. Červen 2017 Sdílet Vloženo 29. Červen 2017 (editace) Kdyby někdo měl náhodou doma zelené led které mu zbyli když si předělával podsvícení tak bych o ně měl určitě zájem. Potřebuju ty klasický LED3mm Když tak SZ Editováno: 29. Červen 2017, autor: manoto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pds Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Ahojte. Nájde sa šikovný človek, ktorý by mi urobil podsvietenie budíkov Fábie kombi comfort 2006 ? Malacky / Bratislava okolie ... Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Okamžitě přestaň s tapetováním fora stejnými příspěvky! Duplicitu jsem smazal. Dodržuj pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pds Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 před 16 minutami, Pawouk napsal: Okamžitě přestaň s tapetováním fora stejnými příspěvky! Duplicitu jsem smazal. Dodržuj pravidla fora! No no, dá sa to snáď aj slušne povedať nie ? 2 príspevky snáď nieje "tapetovanie" , ale ok beriem na vedomie pravidá. som tu nový tak sorry ! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Opět porušuješ pravidla fora - bezprostředně předcházející příspěvek se necituje. Slušně říct? On ti snad někdo nadává? Přijdeš sem, pravidla ignoruješ, tak co chceš? Když jsi je schválil při registraci, tak je dodržuj! Další debata v tomto smyslu už tady nebude. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pds Vloženo 18. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2017 (editace) Tak dík KeyBovy už to mám urobené aj ja. Editováno: 19. Říjen 2017, autor: pds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keyba Vloženo 18. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2017 Jsem rád, že se líbí https://www.facebook.com/groups/1726756374232022/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pds Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 čím by bolo najlepšie zafarbiť ručičky teploty a paliva, aby boli pekné červené a vydržalo to dlho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 Vsem co prodam diody a chteji cervene rucicky, pridavam cervenou folii na svetla, nalepi se zespoda na rucicku ... je to vratne, jde to odlepit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standho Vloženo 2. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2017 Zdra chlapi, jaké tam dáváte led pouzdro, nebo z jakými jste nejvíce spokojení. daly by se tam napájet čipy 2835, nebo 3528? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 2. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2017 Zalezi co mas za auto. U starsich jsou vetsinou original PLCC2 ( 3528 ) u novejsich aut uz se casto pouiva mensi pouzdro SMT ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standho Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 před 20 hodinami, danikd napsal: Zalezi co mas za auto. U starsich jsou vetsinou original PLCC2 ( 3528 ) u novejsich aut uz se casto pouiva mensi pouzdro SMT ... octa 2003 tady jsem našel jednu úpravu budíků, ale to bych se styděl to i někde prezentovat http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/zmena-podsviceni-automobilu-serial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Ten seriál znám.Je to hnus k zblití. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Jo modrá, ta bývala kdysi populární. Dnes hnus.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Mam ted nove v nabidce svetle modrou a v kombinaci s bilou to bude pekne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Jakákoli modrá může být pěkná maximálně tak na ručičkách.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas4 Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 Dobry den shanim nekoho kdo je ochoten mi udelat zmenu podsviceni budiku a interieru v octavii 1 rok 2000.Sternberk,olomoucky kraj.diky moc a zasilam cislo na me na pripadnou domluvu.720966336 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 Mohu nabidnout diody, trosku sikovny clovek to zvladne sam ... JInak se tam urcite nekdo najde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.