Přejít na obsah

silenbloky motoru prosim pomoc

Doporučené příspěvky

Zdravím, už dva dny sedím a pročítám toto super forum ale na vyřešení mého problému jsem nenarazil. Před měsícem sem si pořídil Fabii 1,9 TDI r.v. 2001, naj. 142000 km.

A ted k mému problému. Při záběru motoru a při přeřazování jednotlivých rychlostních stupnů sliším a i cítim takovou tupou ránu z motorového prostoru.

Projevuje se to i když jedu třeba na 2 rychlostní stupen a sundám nohu z plynu tak to bouchne a když opět přidám plyn tak znova rána. Jako kdyby se mi hnul celý motor směrem

vpřed a pak zase vzad. Nemohou to dělat silenbloky motoru? Spodní silnblok s převodovky k nápravě jsem měl venku a vypadá v pořádku. Nemáte s tímto problémem někdo

skušenosti? Nerad bych kupoval nové silenbloky motoru když nevím zda jsou to oni. Není to levná záležitost. Mockrát děkuji za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...