TomasB Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Pánové, jaká je tak životnost hydroštelů na 1,9TDi? Co ji ovlivňuje? Kolik cca stojí jejich výměna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 ceny hydroštelů 200-800 za ks životnost dle stilu jízdy -podtočenej motor trpí víc u nás výměna v soukromým (dobrým ) servisu 5000 i s matrošem mě to trvalo s čištěním sání cca 1/2 dne cvakání může dělat i vymačkaná stopka ventilů (vruby pro klínek ventilu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 ceny hydroštelů 200-800 za ksživotnost dle stilu jízdy -podtočenej motor trpí víc u nás výměna v soukromým (dobrým ) servisu 5000 i s matrošem mě to trvalo s čištěním sání cca 1/2 dne cvakání může dělat i vymačkaná stopka ventilů (vruby pro klínek ventilu) kolik jich tam je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 ceny hydroštelů 200-800 za ksživotnost dle stilu jízdy -podtočenej motor trpí víc u nás výměna v soukromým (dobrým ) servisu 5000 i s matrošem mě to trvalo s čištěním sání cca 1/2 dne cvakání může dělat i vymačkaná stopka ventilů (vruby pro klínek ventilu) a ta životnost je cca kolik? 200, 300, 400 tis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 klasika TDi´= 8V já menil ve 150 známej v 300 ted jsem repasoval hlavu co měla 75 rok stála a 2 hydroštely byly nějaký divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 klasika TDi´= 8Vjá menil ve 150 známej v 300 ted jsem repasoval hlavu co měla 75 rok stála a 2 hydroštely byly nějaký divný no já už jsem na skoro 200 a typuju, že to má tak 50-100 utočeno. Sice můj servisák tvrdí, že ty km asi sedí, ale stejně bych to tipoval, že je stočeno. Beru podle běžného náletu v DE Takže koukám, že teoreticky už maj nárok. A vadí něčemu, že klepou? Dneska jsem si totiž všiml, že docela klepou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Jaký je správný název hydroštelu? Myslím pod jakým to najdu třeba na Auto Kelly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 hydraulická nadzdvihátka ventilů jak se poznaj KM u TDi +- 100 tis ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 hydraulické zdvihátka ventilů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 hydraulická nadzdvihátka ventilůjak se poznaj KM u TDi +- 100 tis ???? no právě proto vycházím spíš z běžného náletu u tohoto auta a motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 vadí něčemu, že klepou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 jo,velká vůle a škodí to ventilům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 a sedlům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 a sedlům a jak poznám, jestli to klepe moc nebo málo? Je otázka, jestli zase neslyším trávu růst... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 k odborníkům zaje´d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 nedávno som ich menil, bohužiaľ, a to všetkých 8 ks, zohnal som ich za dobrú cenu á 250,-Sk. Jeden z nich bol doslova deravý. Zasekávalo mi ventil v hlave, čím došlo k poškodeniu zdvihátka a aj vačkového hriadeľu. A to už nebola sranda. Nový vačkový hriadeľ na môj motor by ma stál okolo 13000,-Sk, ale podarilo sa mi ho zohnať za 2000,-Sk, ako nový. Radím ti, daj si to pozrieť mechanikovi, kým nie je neskoro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papo Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Jak je složitá ta výměna? Můžete někdo napsat stručnej postup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 sundáš rozvod, ventilový výko, vačku předěláš hydroštely a pak to poskládáš zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 při výměně hydroštelů se sundávaj rozvody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 nemusíš když sundáš vačku jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 nemusíš když sundáš vačku jinak a to jde? Nemáte někdo případně ty hydroštely za dobrou cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 nejde. rozvod musíš sundat aspoň z vačkovýho kola - pokud budeš nechávat původní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 nejde. rozvod musíš sundat aspoň z vačkovýho kola - pokud budeš nechávat původní. no s rozvodama jsem asi 40 tis. po výměně, takže určitě nebudu měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 co všechno koupit když se dělají hydroštely? Jen hydroštely? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Tu si nájdeš orientačne ceny : http://www.elitecat.sk/Fsearch.asp Keď nechceš, nič nemeníš, ale pozri si môj príspevok, ja som si to dával robiť. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7042 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.