Brady666 Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 Zdar, mám L&K 1,8T r.v. 2001... Je v něm samozatmavovací zrcátko. Nikdy jsem to neviděl, tak nevím jak se s tím pracuje. Pochopil jsem, že tím tlačítkem na spodu se to vypíná a zapíná, ale neděje se nic. Na pojistku jsem koukal, ta je OK. Nevíte kde by mohla bejt chyba, popř. poradit co bych měl zkontrolovat. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 3. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 z nazvu je jasne ze sa samo zatmavuje ked by ta niekto mal osvietit. takze si pri zapnutom zaclon vpredu diodu a zatmavi sa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brady666 Vloženo 3. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 (editace) ok, zkusím to... Editováno: 3. Říjen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 Samostmívání není o tom, že zmáčkeš tlačítko a ono se překopí jak u manuálního stmívání. Tady to nejlíp poznáš, když za tebou někdo pojede a bude ti do něj svítit. Tak ho zapni a vypni a uvidíš ten rozdíl. Ale dej mu čas, nestane se tak za vteřinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brady666 Vloženo 3. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 (editace) No to je právě ono... nic se neděje když za mnou někdo jede... První možnost proč ne, tak je ta, že mám vzadu tonovaný skla... a pak jsemsi ještě všimnul včera, že mám něco málo za prostředkem takovou jako by zlatavou folii... což jsem pochopil, že je ten filtr, kterej se natahuje a stahuje podle potřeby... takže mám zrcátko 50/50... právě mě zajímá jestli není někdy povytáhlej nějakej kablík nebo tak něco Editováno: 3. Říjen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 Záleží jak moc tmavý folie vzadu máš. Když vypneš stmívání, máš pocit, že seš oslněnej nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brady666 Vloženo 3. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 (editace) Když to vypnu, tak se nic neděje, protože ten "filtr" je pořád na stejným místě... Proto mám pocit, že celý zrcátko je nefunkční. A teď otázka, jestli to něj nejde třeba jen napájení nebo takhle. NEvím kde hledat závadu. Editováno: 3. Říjen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrJel Vloženo 3. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 a co to zkusit s otevřenými pátými dveřmi a nasvítit to volným prostorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brady666 Vloženo 3. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 a co to zkusit s otevřenými pátými dveřmi a nasvítit to volným prostorem. Vyfotím to, aby bylo jasný, co vůbec myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brady666 Vloženo 4. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 když se na to pořádně podíváte, tak vrchní část zrcátka je bez filtru a spodní už s filtrem... takhle to mám pořád... je teda pravda, že mě zase nic neoslňuje, vidět je v něm vše tak jako tak... jen teda podle mě nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brady666 Vloženo 14. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 takže nikdo neví? ... není v tom zrcátku třeba nějaká záložní baterka, tkerá se vyblila? Je mi to teoreticky jedno, funkci to plní tak jako ta, nikdo mě neoslňuje a vidím dobře, jen ěm sere, že to nefunguje tak jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 Já to měl rozdělaný, protože jsem to lakoval do černé barvy, a vevnitř žádná baterka není. Připadá mi to jako jednoduchý obvod, ale moc jsem to nezkoumal... Já to tedy mám ze Superba bez možnosti vypínání, ale funguje to dobře. Já bych zkusil proměřit elektriku, jestli do toho jde + a jestli to má spojení se zemí. Jinak asi nemá cenu zrcátko rozloupávat, tak nic neuvidíš, ale co já koukám, tak se mi nelíbí ta půlka ztmavlá a půlka čirá. Já bych to tipoval, že se ty tekutý krystaly rozlily, nevím. Možná je to blbost, ale tím pádem to nefunguje... Zkus to proměřit. Když to bude OK, tak si kup nový... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 mam stejny nazor jako Řehoř, zrcatko je jeden velky segment lcd, to ze ho mas pulku jinak barevnou, to budou nejspis rozlepeny vrstvy lcd od sebe v zrcatku bez vypinace je opravdu jen jednoduchy obvod, s vypinacem tam toho nebude o moc vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.