Přejít na obsah

Yeti


Leftfield

Doporučené příspěvky

Mě se to nijak zvlášť nelíbí, chybí tomu aspoň náznak robustnosti a navíc mi to auto z profilu přijde nějak divně zakloněný. Na druhou stranu se mi ale často stává, že se mi nový model auta začne líbit až časem, takže uvidíme...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mozno by to bolo krajsie bez tych banickych svetiel :)

všimnul jsem si, že na tý fotce jsou přední světla retušované. Podívejte se na jiný odstín zelené-flek kruhového průřezu tam, kde jsou na studii mlhovky....

Takto určitě Yeti vypadat nebude. Sice to vypadá jako nezakamuflovaný auto, ale je pořád ještě dost zakamuflovaný(+katastrofálně retušovaný) a navíc je schválně vzhledově upravené do designu Roomstra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, když už jsme v tom, tak defakto za pár hodin bude po všem a Yeti bude pro nás nedočkavce pasé, na co se budem těšit potom?? SII combi už tady byl ve velmi věrohodné podobě, takže to mě nechává celkem chladným, ikdyž menší zpestřední to taky bude. Pak možná facelift Rooma či FII a spolu s tím snad FII RS. Ale co velkýho příjde potom, bude nějakej novej model v dohledné době?? Tuším se mlelo cosi o velkým MPV a nějakým tom miniautě, jak vypadá aktuální info?? :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je ten nejlepší čas. Čekání na odhalení tajemství, snění apod. Jakmile se to objeví, tak to hned zevšední a už to není ono. Vzpomaňme na čekání na Ježíška, co nám přinese a snění o hračkách co jsme si přáli, když jsme byli malí. :smich:

brácha prolez skříně a šecko mi řek, já byl malej a spad bych ze židle :smich::p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No právě, to jsem měl tak nějak na mysli. Jednou se Kaban v rozhovoru vyjadřoval tak, že nic není vyloučeno, tak mě právě zajímalo, jestli se neví něco konkrétnějšího.

V médiích a také na motoristických internetových serverech se objevují spekulace, že Škoda Auto chystá (jako odpověď levnější korejské konkurenci) novou podobu mezi zákazníky stále velmi oblíbené Octavie první generace, známé pod označením Tour. K tomu se přidávají „zaručené“ informace o tom, že se v Mladé Boleslavi připravuje i sedmimístné MPV. Mají některé z těchto informací reálný základ nebo se jedná opravdu jen o nepodložené dohady a fámy?

J.K.: Octavia první generace se vyrábí (dnes jako model Tour) vlastně už od roku 1997 a je to úspěšný model. Stále má velký okruh zákazníků a proto nabídnout následníka představuje další logický krok.

MPV je pro nás velmi důležitým segmentem. Hovoříme o značce, která má výjimečný vztah k rodině a bez MPV by jeho naplnění nebylo možné. Škoda se snaží podpořit rodiny jak nejvíc to jde a MPV představuje ideální vůz pro pár s dětmi protože splňuje nároky na vysokou variabilitu. Jeden takový již máme, Roomster, další není vyloučen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...