Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak kdo chce 4x4 a DSG, si holt musí ještě počkat... :p

No doufám, že si to rozmyslí a hodí DSG i do jiných motorizací... Podle mě by byli sami proti sobě... (nebo proti koncernu?)

Vloženo

Dnes sem potkal Yetiho z Liberce na paceřáku honili sme se 200 km /h a ujížděl mi..nevím co to měl za motor ale přes 200 sem už nešel a on ho kulil dál..byl v červené barvě..pěkně hnusnej..

Vloženo
Dnes sem potkal Yetiho z Liberce na paceřáku honili sme se 200 km /h a ujížděl mi..nevím co to měl za motor ale přes 200 sem už nešel a on ho kulil dál..byl v červené barvě..pěkně hnusnej..

A to je z paceraku nebo na pacerak ?

Vloženo

Tangeríne..ty jo nedes me..my jeli s 1,5 crdi, mam dojem že to ma kolem 85 kw..to by kamaráda docela nakrklo -_-:D

MichalF ..čoveče jeli jsme z Liberce a před paceřákem od Hodkovic sme si ho všimli, na kopci sme měli cca 160 a dolů k Turnovu já 200 a on mi ujížděl..ale byl větší provoz tak sem se už nato vyprdnul a nechal ho plavat..

jinak na zádi jsem viděl jen nápis yeti..nic víc :(

Vloženo

ach jo,muzete mi nekdo rict kde bych na 100% potkal yetiho???rozhoduju se ted co mam koupit jestli mam cekat na yetiho nebo koupit jinou znaku.Potreboval bych yetiho videt nazivo,proto se ptam jestli mi nekdo poradi kde bych ho mohl videt treba i v provozu.Pojedu tam a pockam si tam na nej

Vloženo
ach jo,muzete mi nekdo rict kde bych na 100% potkal yetiho???rozhoduju se ted co mam koupit jestli mam cekat na yetiho nebo koupit jinou znaku.

Počkej si, já jsem přesvědčen, že bude stát za to. Co se mi však na něm nelíbí, je to, že strašně dlouho trvá, než se začne prodávat. Představenej v březnu, prodej od srpna a to ještě se dvěma motorama a ve dvou výbavách. Mohli by to trochu urychlit.

Vloženo

A v tom Brne bude vystavený na 100%? Pretože na 100% mal byť vystavený aj teraz na autosalóne v Bratislave, ale vcelku trapas, nahrnuli sa ľudia a Yeti nikde :wacko:

Vloženo

já na něho čučel v Lipsku, celkově vysoké auto s velkým prostorem nad hlavou, ovšem podélně dost prostorově omezené rozvorem, hezká palubky, škoda že není na rozvoru roomsteru, kufr nijak zvlášť velký, ale zase ne úplně malý jako má Golf VI

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...