Přejít na obsah

Yeti


Leftfield

Doporučené příspěvky

Tangeríne..ty jo nedes me..my jeli s 1,5 crdi, mam dojem že to ma kolem 85 kw..to by kamaráda docela nakrklo -_-:D

MichalF ..čoveče jeli jsme z Liberce a před paceřákem od Hodkovic sme si ho všimli, na kopci sme měli cca 160 a dolů k Turnovu já 200 a on mi ujížděl..ale byl větší provoz tak sem se už nato vyprdnul a nechal ho plavat..

jinak na zádi jsem viděl jen nápis yeti..nic víc :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ach jo,muzete mi nekdo rict kde bych na 100% potkal yetiho???rozhoduju se ted co mam koupit jestli mam cekat na yetiho nebo koupit jinou znaku.Potreboval bych yetiho videt nazivo,proto se ptam jestli mi nekdo poradi kde bych ho mohl videt treba i v provozu.Pojedu tam a pockam si tam na nej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ach jo,muzete mi nekdo rict kde bych na 100% potkal yetiho???rozhoduju se ted co mam koupit jestli mam cekat na yetiho nebo koupit jinou znaku.

Počkej si, já jsem přesvědčen, že bude stát za to. Co se mi však na něm nelíbí, je to, že strašně dlouho trvá, než se začne prodávat. Představenej v březnu, prodej od srpna a to ještě se dvěma motorama a ve dvou výbavách. Mohli by to trochu urychlit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já na něho čučel v Lipsku, celkově vysoké auto s velkým prostorem nad hlavou, ovšem podélně dost prostorově omezené rozvorem, hezká palubky, škoda že není na rozvoru roomsteru, kufr nijak zvlášť velký, ale zase ne úplně malý jako má Golf VI

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...