Cjoctavian Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 mozno by to bolo krajsie bez tych banickych svetiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 mame yetiska na dilně, a v realu vypada moc dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Mě se to nijak zvlášť nelíbí, chybí tomu aspoň náznak robustnosti a navíc mi to auto z profilu přijde nějak divně zakloněný. Na druhou stranu se mi ale často stává, že se mi nový model auta začne líbit až časem, takže uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Souhlas s Cjoctavianem. Ty mlhovky jsou hezčí v nárazníku. Takhle jsou divný. Nemohu si pomoct. ale z profilu mi to připadá jak nějaká minidodávka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Tak mě se naopak mimořádně líbí ty mlhovky tak jak jsou a ne ty miniaturní v nárazníku. Takový má dneska každý druhý auto. Jsem přesvědčen, že na prvních oficiálních fotkách bude Yetísek vypadat nádherně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Ty fotky jsou divný. Vo tom žádná. Je to celý nějaký retušovaný-pozadí, popředí i auto. Počkám si do pondělka na neretušovanýho a opravdovýho. Pak budu teprve hodnotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 docela me prekvapuje kolika lidem tady a na TH yeti pripomina verlingo :-) me spis pripadne jak zvetsena panda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Já v tom vidím pandu od začátku, na té poslední fotce navíc silně Room. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 mozno by to bolo krajsie bez tych banickych svetiel všimnul jsem si, že na tý fotce jsou přední světla retušované. Podívejte se na jiný odstín zelené-flek kruhového průřezu tam, kde jsou na studii mlhovky.... Takto určitě Yeti vypadat nebude. Sice to vypadá jako nezakamuflovaný auto, ale je pořád ještě dost zakamuflovaný(+katastrofálně retušovaný) a navíc je schválně vzhledově upravené do designu Roomstra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Ale to JE retuš od CJoctaviana (z původní fotka asi 3 strany dozadu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tak co klucííí, těšíte se na zítra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Zitra budou aktuální fotečky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triktrak Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tak co klucííí, těšíte se na zítra? Jasne. Som zvedavy kto tu bude s fotkami bude prvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tenhle klid před bouří to mám nejradši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Hele, když už jsme v tom, tak defakto za pár hodin bude po všem a Yeti bude pro nás nedočkavce pasé, na co se budem těšit potom?? SII combi už tady byl ve velmi věrohodné podobě, takže to mě nechává celkem chladným, ikdyž menší zpestřední to taky bude. Pak možná facelift Rooma či FII a spolu s tím snad FII RS. Ale co velkýho příjde potom, bude nějakej novej model v dohledné době?? Tuším se mlelo cosi o velkým MPV a nějakým tom miniautě, jak vypadá aktuální info?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 SUV je jeti o MPV tedy nevím, ale je nástupce VW Sharan SII kombík fejslift FII a Room VW Family (miniauto) no a pak už očekávání A7 (ale to bude až tak za 4 roky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 SKAJA: A příští týden přibude i nějaká novinka co se týče O Tour. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tenhle klid před bouří to mám nejradši To je ten nejlepší čas. Čekání na odhalení tajemství, snění apod. Jakmile se to objeví, tak to hned zevšední a už to není ono. Vzpomaňme na čekání na Ježíška, co nám přinese a snění o hračkách co jsme si přáli, když jsme byli malí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 ten projekt se opět rozjel, nebo definitivní k.o. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 To je ten nejlepší čas. Čekání na odhalení tajemství, snění apod. Jakmile se to objeví, tak to hned zevšední a už to není ono. Vzpomaňme na čekání na Ježíška, co nám přinese a snění o hračkách co jsme si přáli, když jsme byli malí. brácha prolez skříně a šecko mi řek, já byl malej a spad bych ze židle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Bobik: Jo, to byly časy - věčný závod s rodiči, jestli vymyslí lepší skrýš než my jsme byli schopní najít. Člověk tehdy objevoval části domu o kterých do té doby vůbec nevěděl a netušil, že je v tom baráku máme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 U nás se dárky vždycky schovali tak dokonale, že se pak postupně nacházeil ještě půl roku po vánocích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triktrak Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 (editace) ...za pár hodin bude po všem a Yeti bude pro nás nedočkavce pasé, na co se budem těšit potom?? .... Ja by som najradsej bral nejake MPV od Skodovky. Velkostou asi ako Ford S-Max Editováno: 1. Březen 2009, autor: triktrak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 No právě, to jsem měl tak nějak na mysli. Jednou se Kaban v rozhovoru vyjadřoval tak, že nic není vyloučeno, tak mě právě zajímalo, jestli se neví něco konkrétnějšího. V médiích a také na motoristických internetových serverech se objevují spekulace, že Škoda Auto chystá (jako odpověď levnější korejské konkurenci) novou podobu mezi zákazníky stále velmi oblíbené Octavie první generace, známé pod označením Tour. K tomu se přidávají „zaručené“ informace o tom, že se v Mladé Boleslavi připravuje i sedmimístné MPV. Mají některé z těchto informací reálný základ nebo se jedná opravdu jen o nepodložené dohady a fámy?J.K.: Octavia první generace se vyrábí (dnes jako model Tour) vlastně už od roku 1997 a je to úspěšný model. Stále má velký okruh zákazníků a proto nabídnout následníka představuje další logický krok. MPV je pro nás velmi důležitým segmentem. Hovoříme o značce, která má výjimečný vztah k rodině a bez MPV by jeho naplnění nebylo možné. Škoda se snaží podpořit rodiny jak nejvíc to jde a MPV představuje ideální vůz pro pár s dětmi protože splňuje nároky na vysokou variabilitu. Jeden takový již máme, Roomster, další není vyloučen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triktrak Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Hovorilo sa o tom tu http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry838640 Dokonca tam padali uvahy o Zeneve 2009 Vzhladom k mojim potrebam by to ale mohlo o kapku vacsie ako Touran a kapku mensie ako Sharan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.