lukino200 Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 ja si myslím že v Ženvě, jako každej novej model od škody...leda že by to kuli konkurenci chtěli uspíšit všecko, potom by to bylo možné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Tak Škodovka toho má teď IMHO povícero...facelift OII, Yeti, SIIC, možná nějakej další scout, LaK nebo RS...no a jestli bude facelift FII už někdy kolem 2010, jak se spekulovalo, případně nějaký to velký MPV anebo naopak miniauto, tak je možný, že se všechno malinko urychlí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 (editace) Tak Škodovka toho má teď IMHO povícero...facelift OII, Yeti, SIIC, možná nějakej další scout, LaK nebo RS...no a jestli bude facelift FII už někdy kolem 2010, jak se spekulovalo, případně nějaký to velký MPV anebo naopak miniauto, tak je možný, že se všechno malinko urychlí To by bylo fajn....fabia potřebuje facelift už ted si myslím, ale jako neni tak špatna si myslím.Taky jsem četzl žer yeti by měl dostat funkci Stop and Start.A viděly jste už tu ošklivou Kiu Soul???Zadní světla alá Roomster, sloupek zatmavenej jej to je hruza. Editováno: 23. Květen 2008, autor: unuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 unuc: tý jo co to je za hnus?????? a to si někteří furt stěžujou na design FII a Roomstru. Tohle je teprve echt hnusný auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ari Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Tím chcete naznačit, že premiéra Yetiho bude už na podzim v Paříži? Ten odkaz na článek v britském Autocaru jsem sem dal schválně, pze česká media si toho nedokázala za celý týden všimnout, nicméně i mě přijde jako blbost, aby se premiéra konala už v Londýně. Nicméně i Paříž mi přijde brzo. Tam má být facelift Octavie a Yeti až v Ženevě 09 ne? Hoši co já vím tak Škodovka chce už v roce 2009 vyrobit 13000 kusů typu A-SUV (Yetti). Čili bych to viděl určitě na podzim. Jestli to teda nezmění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 unuc: tý jo co to je za hnus?????? a to si někteří furt stěžujou na design FII a Roomstru. Tohle je teprve echt hnusný auto TO JE KIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Proč mám jen pocit, že bude letos na podzim konečně pořádně sněžit. že by příprava v červenci na sníh v zimě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 TO JE KIA ale však já si přečetl že je to KIA, právě se ptám kdo to mohl vytvořit. Ty přední zalomené A sloupky jsou u fábule a roomu elegantní, ale toto vypadá jak vyklepané po bariérové zkoušce tlustý, hranatý, špekatý-prostě hnůůůůůůůůsnýýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 ale však já si přečetl že je to KIA, právě se ptám kdo to mohl vytvořit. Ty přední zalomené A sloupky jsou u fábule a roomu elegantní, ale toto vypadá jak vyklepané po bariérové zkoušce tlustý, hranatý, špekatý-prostě hnůůůůůůůůsnýýýýý Tak to se ti omlouvám, moje chyba...no je to hnus všetsko alá škoda auto většina věcí bych aspon řekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 The Skoda Yeti SUV, which makes it public debut at the London motor show in July, will also be available with a two-wheel drive transmission. The car is built on a platform closely related to the Volkswagen Tiguan and uses similar engines and four-wheel-drive technology. But it was not known until now that it would also have a more efficient, front-wheel-drive option, pitching it directly against the successful Nissan Qashqai and Fiat Sedici. The Skoda Yeti was originally conceived for eastern European markets, but Skoda now wnats to sell it in western Europe as well. zdroj: Autocar GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 http://www.autoweb.cz/autonovinky-nova-aut...-cervenci/15029 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 jojo..už příští měsíc........jsem vážně zvědavý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 http://www.autoweb.cz/autonovinky-nova-aut...-cervenci/15029 Na obrázkách se mi teda moc nelibi.... muj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 To jsou pořád ty první studie, ne? Uvidíme co z toho vyleze.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 To by bylo fajn....fabia potřebuje facelift už ted si myslím, ale jako neni tak špatna si myslím.Taky jsem četzl žer yeti by měl dostat funkci Stop and Start.A viděly jste už tu ošklivou Kiu Soul???Zadní světla alá Roomster, sloupek zatmavenej jej to je hruza. co je na tom za hruzu? vzdyt je to normalne vypadajici auto, me se docela libi kdyz vylezla fabina tak jsme se skodovky zastavaly ze nekopiruje swifta a ted budem nadavat KII, kdo chce nadavat Kii tak at si rovnou smlsne i na skodovce aby to bylo fér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 co je na tom za hruzu? vzdyt je to normalne vypadajici auto, me se docela libikdyz vylezla fabina tak jsme se skodovky zastavaly ze nekopiruje swifta a ted budem nadavat KII, kdo chce nadavat Kii tak at si rovnou smlsne i na skodovce aby to bylo fér Jsem rád že yeti bude tak brzy.Jen by mě zajímalo jak bude vypadat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Jsem rád že yeti bude tak brzy.Jen by mě zajímalo jak bude vypadat... Navod na YETIho Vem Kus Fabia II Vem Kus Touareg Vem Kus Octavia II Vsechno zamichej. A nechej otestovat. Pridej oblejsi tvary Hod na to nejakou barvu A dej to lidem na rok na testovani. Oprav vady a znovu to dej lidem na testovani Dolad posledni mouchy a prodavej jeste dva az tri roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 heh, doufám že yeti bude svůj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Navod na YETIhoVem Kus Fabia II Vem Kus Touareg Vem Kus Octavia II Vsechno zamichej. A nechej otestovat. Pridej oblejsi tvary Hod na to nejakou barvu A dej to lidem na rok na testovani. Oprav vady a znovu to dej lidem na testovani Dolad posledni mouchy a prodavej jeste dva az tri roky. Co bude mit z Touarega ? Maximalne koberecky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Co bude mit z Touarega ? Maximalne koberecky Motor 3.0TDICR 176kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 I kdyžý vím že takovejhle nikdy nebude a asi neni hezkej tak jsem to sem vložil..moje tvorba,,,,,hruza:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Fuj to je hnusná škodovka to se moc nepovedlo!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 No a co tohle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 No a co tohle? Pěkná práce:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Moc pěkná práce.zdáse vír realná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.