MichalF Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Koukal sem, ze maj YETIho vystaveneho na sampionatu hokejovem a v te bile tam vypada moooc pekne !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Michale: abych řekl pravdu tak jsem Yeti ještě v jiné barvě ani neviděl a to jsem je dvakrát potkal na kamionech a pořád bíla barva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Tak kdo chce 4x4 a DSG, si holt musí ještě počkat... No doufám, že si to rozmyslí a hodí DSG i do jiných motorizací... Podle mě by byli sami proti sobě... (nebo proti koncernu?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Dnes sem potkal Yetiho z Liberce na paceřáku honili sme se 200 km /h a ujížděl mi..nevím co to měl za motor ale přes 200 sem už nešel a on ho kulil dál..byl v červené barvě..pěkně hnusnej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Marťas, doufám, že měl tu novou 1,2T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Dnes sem potkal Yetiho z Liberce na paceřáku honili sme se 200 km /h a ujížděl mi..nevím co to měl za motor ale přes 200 sem už nešel a on ho kulil dál..byl v červené barvě..pěkně hnusnej.. A to je z paceraku nebo na pacerak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 To jako bude el ovladani zadnich oken az v nejvyssi vybave? Podle tohodle se mi zda, ze veskera priplatkova vybava bude asi pekne mastna a zase navzajem nesmyslne provazana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Předpokládané zahájení prodeje je 2 polovina srpna 2009,takže se může ledacos změnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 ta bila barva jak je na MS se mi teda vubec nelibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Ja sem ho viděl v bežové barvě mooc hezkej a v červeny ještě hezčíí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 ta bila barva jak je na MS se mi teda vubec nelibi Mne naopak moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tangeríne..ty jo nedes me..my jeli s 1,5 crdi, mam dojem že to ma kolem 85 kw..to by kamaráda docela nakrklo MichalF ..čoveče jeli jsme z Liberce a před paceřákem od Hodkovic sme si ho všimli, na kopci sme měli cca 160 a dolů k Turnovu já 200 a on mi ujížděl..ale byl větší provoz tak sem se už nato vyprdnul a nechal ho plavat.. jinak na zádi jsem viděl jen nápis yeti..nic víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 ach jo,muzete mi nekdo rict kde bych na 100% potkal yetiho???rozhoduju se ted co mam koupit jestli mam cekat na yetiho nebo koupit jinou znaku.Potreboval bych yetiho videt nazivo,proto se ptam jestli mi nekdo poradi kde bych ho mohl videt treba i v provozu.Pojedu tam a pockam si tam na nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Ted už to neni takový problém ho potkat na převážejicích kamionech k dealerovi.Potkávám je docela pravidelně trasa Hradec Králové - Jičín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 ach jo,muzete mi nekdo rict kde bych na 100% potkal yetiho???rozhoduju se ted co mam koupit jestli mam cekat na yetiho nebo koupit jinou znaku. Počkej si, já jsem přesvědčen, že bude stát za to. Co se mi však na něm nelíbí, je to, že strašně dlouho trvá, než se začne prodávat. Představenej v březnu, prodej od srpna a to ještě se dvěma motorama a ve dvou výbavách. Mohli by to trochu urychlit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Rekl bych, ze bude k videni na autosalonu v Brne, ktery je od 6. 6. 2009 (sobota) do 10. 6. 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 v brne ma byt urcite,nekde jsem to cetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 zajeď si to MB, tady jich jezdí dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 a kde presne v MB bych ho urcite potkal.To mam jezdit cely den po Bolce a cekat,ze budu mit stesti?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 8.brána nejlépe během střídání směn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 presne. zaparkuj vpravo pred branou na parkovisti pro navstevu a chvilku pockej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Lepsi bude jet do toho Brna a prohlidnout si to tam poradne, nez nekde cekat az pojede videt ho 10sec a jet dom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 A v tom Brne bude vystavený na 100%? Pretože na 100% mal byť vystavený aj teraz na autosalóne v Bratislave, ale vcelku trapas, nahrnuli sa ľudia a Yeti nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 No tak v Brně je slíbenej tiskovej den, tak by měl bejt snad Yeti osobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 já na něho čučel v Lipsku, celkově vysoké auto s velkým prostorem nad hlavou, ovšem podélně dost prostorově omezené rozvorem, hezká palubky, škoda že není na rozvoru roomsteru, kufr nijak zvlášť velký, ale zase ne úplně malý jako má Golf VI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.