Dix1 Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 Václav Š.Prodlouženou 7 místnou verzi mám potvrzenou,takže bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YetiMan Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 Přesně tak, auto na obrázku má sice nějakou barvu, ale je delší než klasický, dá-li se to tak formulovat, YETI. Když jsem viděl YETIho poprvé na vlastní oči, hned jsem si říkal, že by ta kára měla být delší. Ale osobně tomu nevěřím, že by se o něčem takovém reálně uvažovalo, bo takové auto by šlo přímo proti TIGUANu, a to by Helmut ani náhodou nepřipustil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 To bojler: To byl nevinný žertík Dlouhý Yeti by byl docela zajímavý. To by teoreticky mohl být ještě hezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Václav Š.Prodlouženou 7 místnou verzi mám potvrzenou,takže bude. To je moc divný, protože v jednom z prvních rozhovorů se Scholzem poté, co byl Yeti představen, se ho ptali, jestli připravují prodlouženou verzi. On to popřel, protože by prý Yeti ztratil to hlavní kouzlo - kompaktní rozměry, hravost a schopnosti v terénu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Dix .. ako z Yetiho urobia 7 miestnu verziu ? ak ln predlzia zadny previs t.j. kufor aby sa tam zmestil dalsi rad sedadiel, bude to auto vyzerat disproporcne jak hovado .. kratky predok dlhansky zadok ... to neprospeje jazdnym vlastnostiam v terene .. alebo predlzia razvor ? ehm tiz ked som to auto videl prvykrat nazivo som povedal .. je to male .... keby to boli postavili na podvozkovej platforme suberba to by bola ina kava no neviem .. uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Já jenom dostal info,že se testuje,víc nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Uvídíme jestli přijdou s prodlouženou verzí a jak to bude vypadat. Já jsem skeptický, protože např, Nissan Kaškaj v prodloužené verzi je pro mě ošklivější než původní verze, ale někdo třeba zase ocení funkčnost, a především objem kufru. Pak už by bylo pro spoustu váhavců mezi O a Y částečně vykompenzováno a možná i rozhodnuto, to byl jen názor-nekamenovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Spiš byl uvital 1,6 tdi než dlouhana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Buď rád, že se dělá 2.0TDI...zatím mám reference na 1.6TDI velmi rozpačitý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Jestli opravdu vyjedou s dlouhým Yetíkem, nebude to pak konkurence pro Octavii Scout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Podle interních materiálů Škody jsou cílovky velmi odlišné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Zatím možná jo, ale já třeba netuším, jestli bych se raději (čistě teoreticky kdybych na to měl) rozhodl pro dlouhýho Yetíka s pohonem všech kol nebo pro Octavii Scout. Dejme tomu se stejným motorem, výbavou a za podobný peníze. Tam totiž zase takový radikální rozdíly nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YetiMan Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Prostuduj si aktuální ceníky a máš jasno jako já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Václav Š.: Ne každýmu se třeba OII líbí (kór po fl), někdo chce kratší, novější, jinačí atd. atd. Myslím, že je lepší mít dva podobné modely a vykrýt víc skupin zakošů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 .jestli romu prodlouží kufr a dají roletu jdu do něho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 mistny Yeti by bylo velmi zajimavy, no Scoutu by to zakazniky urcite nesebralo, mozna kvuli kufru ale 7mist je spis o tom prevozu lidi bdue to super na hory na dopravu lidi k horskym chtakam a penzionum a tak vubec, moc se na to tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaxyz Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 mistny Yeti by bylo velmi zajimavy, no Scoutu by to zakazniky urcite nesebralo, mozna kvuli kufru ale 7mist je spis o tom prevozu lidi bdue to super na hory na dopravu lidi k horskym chtakam a penzionum a tak vubec, moc se na to tesim 7 ľudí? to by mu museli pridať 20cm aj do šírky . Yeti pekný taký aký je, nech navrhnú mikrobus. Pridaj tam kufor a vznikne hybrid s posunutým ťažiskom a zanikne pôvodný zámer škodovky - mini SUV... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 pokud to bude mít tenhle pidi rozvor, tak to bude hrůza na jízdní vlastnosti, on už metrovej převis kufru u Octávky je znát a tohle je ještě vyšší těžiště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Ano ten rozvor by se rozsirit mel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 červená je taky mooooc pěkná :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Otázka vkusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 (editace) Ano ten rozvor by se rozsirit mel To už by se ale snad mělo i jinak jmenovat, třeba "Big Yeti.." to by mohlo táhnout Editováno: 6. Únor 2010, autor: Ben Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 (editace) Maxxi Yeti nebo Yeti + :D no uvidime jestli se to dostane do produkce ale myslim si ze svoje misto na trhu by si to naslo (PS jen otazka zda by to bylo dostatecne rentabilni ) Editováno: 8. Únor 2010, autor: Tomas86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Combi jako combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Myslím, že by si to zákazníky našlo. jen jestli by to pak nebylo trochu na úkor Octy combi.. Název Maxxi Yeti se mi líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.